Jump to content

Player που να εκμεταλεύεται το chipακι της κάρτας γραφικών

Passenger57

Recommended Posts

Μετά από ατελείωτες δοκιμές με το media player classic-hc κατέληξα κι εγώ στο kmplayer με τα codecs του powerdvd για h.264 και vc-1. Κλάσεις ανώτερο πρόγραμμα. Ο media player δε δουλεύει στα vista με τίποτα. Μόλις ενεργοποιήσεις το dxva παίζει μόνο ήχο και όχι εικόνα. Ούτε με τα δικά του codecs ούτε με του powerdvd. Στα ΧΡ κάπως καλύτερα, αλλά εγώ τον κατάργησα εντελώς. Τις μισές φορές έπαιζε με dxva, τις άλλες μισές cpu.

Μετά από ατελείωτες δοκιμές με το media player classic-hc κατέληξα κι εγώ στο kmplayer με τα codecs του powerdvd για h.264 και vc-1. Κλάσεις ανώτερο πρόγραμμα. Ο media player δε δουλεύει στα vista με τίποτα. Μόλις ενεργοποιήσεις το dxva παίζει μόνο ήχο και όχι εικόνα. Ούτε με τα δικά του codecs ούτε με του powerdvd. Στα ΧΡ κάπως καλύτερα, αλλά εγώ τον κατάργησα εντελώς. Τις μισές φορές έπαιζε με dxva, τις άλλες μισές cpu.

που τα βρηκες τα Powerdvd codecs?

^^

Confirming, και σε μένα σε μερικά το παίρνει, σε άλλα όχι.

Το Black Hawk Down π.χ. σε 1080p το παίζει με τη GPU, το I am Legend 1080p με τον CPU...:p

Ακριβως τα ιδια και σε μενα...εχω 60-70% επιτυχια στα δικα μου.

Βεβαια χωρις κανενα προβλημα στην λειτουργια ουτε στα Vista ουτε στα ΧΡ.

που τα βρηκες τα Powerdvd codecs?

Απλούστατα εγκαθιστάς το power dvd ultra edition, και μετά εμφανίζονται στο μενού με τα εξωτερικά codecs του kmp ή του media player classic-hc. Προτιμώ αυτά τα codecs, γιατί έχουν ξεκάθαρο κουτάκι enable dxva acceleration και λειτουργούν πάντα. Όχι όπως του media player που λειτουργούν όποτε θέλουν.

Ακριβως τα ιδια και σε μενα...εχω 60-70% επιτυχια στα δικα μου.

Βεβαια χωρις κανενα προβλημα στην λειτουργια ουτε στα Vista ουτε στα ΧΡ.

Παίζει μήπως να φταίει που είναι 64μπιτα τα vista και έχω πρόβλημα? Χλωμό το κόβω πάντως. Κάτι άλλο φταίει...

Sorry για το διπλό post. Έκανα βλακεία. Δε θα ξαναγίνει

εγω ακομη δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει το gpu accelaration.

Δοκίμασε με το KMPlayer. Πιστεύω θα λύσει το πρόβλημα σου.

http://greek.toggle.com/lv/group/view/kl29421/KMPlayer.htm

Εγκατέστησε μετά και το powerdvd 7.3 ultra edition για να έχεις τα codecs του και είσαι έτοιμος. Αν χρειαστείς οτιδήποτε στείλε μου ένα πμ να σου εξηγήσω τι θα κάνεις.

• 1 month later...

τα καταφερα τελικα!

εφτυσα αιμα!

με το Kmplayer και ειχα εγκαταστησει το powerdvd 8

τα ειχα ρυθμισει ολα τελεια και νομιζα οτι δεν εκανε harware acceleration επειδη η καρτα γραφικων ηταν στο 1%!

δοκιμασα και το εβαλα στο software Και ο επεξεργαστης απο 10 πηγε στο 35%

τοτε καταλαβα οτι η καρτα παραειναι θηριο για HD ταινιες:whistling

ΑΛΛΑ

σε μερικες ταινιες

και μαλιστα ηταν 1080 και οι 2.

ειχα μονο ηχο και οχι εικονα:help:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.