TifoziF1 Ιούνιος 18, 2008 #41 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 @Chosen: Δηλαδή "λέει" (από άποψης επιδόσεων με τα στοιχεία που δίνει η G.Skill) ο δίσκος στο memoryc.com ή όχι ? Γιατι εσείς οι δύο (U & Chsin7) τα λέτε με "φατσουλες" και δεν καταλαβαίνω μία.http://secure.ncix.com/products/index.php?sku=30386&vpn=FS-25S2-64GB&manufacture=G.SKILL @ 593Euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 18, 2008 Author #42 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 1) Δεν ξέρω ποιο από τα 2 νούμερα να πιστέψω 2) Δεν τον έχω δοκιμάσει 3) Σιγά μη πάρω SSD με 1 χρόνο εγγύηση 4) Δεν τον ρισκάρω όταν ο Mtron Mobi 64Gb που δίνει σίγουρα 100 read & 80 write Mb/sec και 3 χρόνια εγγύηση, κάνει €523 και πιθανόν πιο κάτω μέσω ομαδικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Ιούνιος 18, 2008 #43 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 Το βίντεο πάντως είναι πολύ μούφα. Και με κανονικό δίσκο, ούτε καν raid σε φρέσκια εγκατάσταση εντυπωσιάζεσαι από το boot. Όχι ότι συγκρίνονται, αλλά ας το γέμιζε με office full, autocad, photoshop, γραμματοσειρές, nero, και λοιπά, και τότε θα αξίζει το βίντεο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 18, 2008 Author #44 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 Το βίντεο πάντως είναι πολύ μούφα. Και με κανονικό δίσκο, ούτε καν raid σε φρέσκια εγκατάσταση εντυπωσιάζεσαι από το boot. Όχι ότι συγκρίνονται, αλλά ας το γέμιζε με office full, autocad, photoshop, γραμματοσειρές, nero, και λοιπά, και τότε θα αξίζει το βίντεο. Υπομονή, δαμάζω την τέχνη του video editing και σου'ρχεται MSN, Sidebar με 5 gadgets, Antivirus, Winamp, Office apps, Acrobat, κάτι άλλο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιούνιος 18, 2008 #45 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 VS2003 + Vs2005 + VS2008 + DBG Dlls Vista Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούνιος 19, 2008 #46 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Υπομονή, δαμάζω την τέχνη του video editing και σου'ρχεται MSN, Sidebar με 5 gadgets, Antivirus, Winamp, Office apps, Acrobat, κάτι άλλο; ..να μη κανεις hibernate:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μ@rk Ιούνιος 19, 2008 #47 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Καλημέρα!!! Πριν κανένα 3μηνο έστησα το pc μπυ με 2ssd(memoright GT 32gb 120/120) πάνω στον highpoint 35320 Απλά τα "καλύτερα" λεφτά που έχω δώσει για PC!!!!:jump: Η αίσθηση του μηχανήματος είναι απίστευτη Μόλις το δέσω πάλι(βάφεται) θα ποστάρω bench.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 19, 2008 #48 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Οι memoright GT είναι οι πιο γρήγοροι στους χαμηλού κόστους SSD, αλλά παρόλ' αυτά έχουν 2πλάσια τιμή από τους Mtron Pro αυτή την στιγμή... Πόσο σου πήγε και για τους 2...? και από που...? Επίσης απ' ότι είδα σε raid0 δεν έχουν τεράστια διαφορά απ' ότι single... 5~10 ΜΒ/sec περίπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούνιος 19, 2008 #49 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Απλά τα "καλύτερα" λεφτά που έχω δώσει για PC!!!!:jump: Η αίσθηση του μηχανήματος είναι απίστευτη Μόλις το δέσω πάλι(βάφεται) θα ποστάρω bench.. Παλι καλα που τους ευχαριστιεσαι γιατι ολο το αλλο πισι φαινεται να ειναι η χαρα της υπερβολης και της σπαταλης...:flower: Ποσο πηγαν οι δυο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιούνιος 19, 2008 #50 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 VS2003 + Vs2005 + VS2008 + DBG Dlls Vista να βάλουμε και ένα σετ απο SqlServer + MySql + PostgreSQL ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούνιος 19, 2008 #51 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Photochop να βάλεις επίσης. Και χρόνους για να ανοίξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Ιούνιος 19, 2008 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Photochop να βάλεις επίσης. Και χρόνους για να ανοίξει Δε θα προλάβει να μετρήσει. Εδώ εγώ με τους 4 Raptor-X δεν προλάβαινα, κάτω από 0.5 sec έκανε (στο πρώτο run πάντα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 19, 2008 Author #53 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Μη την ψάχνεις, τα βιντεάκια που τραβάω δεν είναι 1-1 τα applications. Κάνω boot με όλα αυτά στο startup (πχ. άνοιγμα μεγάλης εικόνας με Photoshop στην εκκίνηση του υπολογιστή, δίπλα από MSN, Antivirus κλπ) Με ένα δίσκο μόνο, σαφώς Ρώτησα και για τιμές, και μου είπε ότι μεταφορικά για Ελλάδα είναι €20, οπότε πάει €329 τελική για κάθε 32άρη. Για 10+ κομμάτια πάει €319 τελική και για 20+ κομμμάτια είπε €299 τελική! Αυτά με ομαδική παραγγελία και παράδοση σε μια διεύθυνση (δεν ευθύνεται για το μοίρασμα). Αν το θέλουμε λέει με παράδοση τον κάθε δίσκο στην πόρτα του καθενός, δεν μπορεί να μειώσει καθόλου τα €20 των μεταφορικών... Τον 2ο μου τον πήρα €420 πριν από 3 βδομάδες, ακόμα να το πιστέψω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 19, 2008 #54 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Chosen, μπορείς να ρωτήσεις και για τους Mtron Pro 32GB (όχι τον Mobi)...? :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 19, 2008 Author #55 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Chosen, μπορείς να ρωτήσεις και για τους Mtron Pro 32GB (όχι τον Mobi)...? :baby:Θα ρωτήσω και θα σου πω. Απ'όσο θυμάμαι που ένας συνάδελφος πήρε 2 από δω (την Δευτέρα που μας πέρασε), τους πήρε στα ~€780 (και τους 2).Αλλά ήταν 3.5'-αρηδες (δεν ξέρω τι παίζει στους Pro) και δεν ξέρω αν τους πήρε από το ίδιο μαγαζί. Θα μάθω και θα σου πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 19, 2008 #56 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Ok... ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 19, 2008 Author #57 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 O Mtron Pro 32Gb βγαίνει στα €425+μεταφορικά, και λέει αντίστοιχα €415 για 10 κομμάτια και €399 για 20+ (τιμές για 10 και 20 κομμάτια συμπεριλαμβάνουν μεταφορικά) Οι online τιμές του είναι εδώ: http://www.realta.ie/solutions.html Οι τιμές που μου δίνει είναι λέει για το συγκεκριμένο group order. Τον ρώτησα πόσο ακόμα πιο χαμηλά θα μπορούσε να μας δώσει, αλλά λέει έχει κατεβάσει τις τιμές πολύ κοντά στο cost price για να είναι ο φτηνότερος στην Ευρώπη και δεν μπορεί να κάνει παραπάνω έκπτωση από αυτά τα €30 ανά δίσκο Αν ψήνεστε για ομαδική, πείτε μου να κάνω το σχετικό thread στο "Τι-Που-Πόσο" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιούνιος 19, 2008 #58 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 +1 για την ομαδική... Chosen να περιμένουμε ένα bench δικό σου από 2x Mtron Mobi raid...? Διάβασα ότι στους Mobi δεν αρέσει πολύ το raid... τι ισχύει τελικά...? Αν και ψήνομαι για τον Pro δεν θα με χάλαγε αντ'αυτού ένα raid με Mobi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιούνιος 19, 2008 Author #59 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 +1 για την ομαδική...Chosen να περιμένουμε ένα bench δικό σου από 2x Mtron Mobi raid...? Διάβασα ότι στους Mobi δεν αρέσει πολύ το raid... τι ισχύει τελικά...? Αν και ψήνομαι για τον Pro δεν θα με χάλαγε αντ'αυτού ένα raid με Mobi... 1x Mobi με τον nForce7 controller σε RAID mode: 102Mb/sec read - 79Mb/sec write 2x Mobi σε RAID0: 185Mb/sec read - 155Mb/sec write 2x Mobi σε RAID0 πάνω σε Dell PERC5: τα νούμερα που βλέπεις στο πρώτο post Απλά να ξέρεις ότι από 3 Mobi και πάνω, μπουκώνει ο onboard RAID controller της μητρική. Με τον PERC5 που έχει τον IOP333 πάνω (και 256Mb cache) τέτοιο πρόβλημα δεν εντόπισα, με εώς και 4 SSD που έβαλα πάνω (3x Mobi + 1x Memoright GT) Θα ποστάρω πρώτα τα αποτελέσματα γιατί με τα video έχω μπλέξει λίγο τα μπούτια μου lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιούνιος 19, 2008 #60 Κοινοποίηση Ιούνιος 19, 2008 Ξερει κανεις εαν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα μεταξυ SLC και MLC chipset?ΠΧ αυτος εδωhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69981010&product=1055437με αυτονhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69981010&product=1055429εχουν ουσιαστικες διαφορες? Αξιζει η διαφορα τιμης? ο Mtron ειναι καλυτερος απο αυτους?Sorry για τα πολλα questions αλλα ο γουγλης δεν βοηθησε και πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.