Jump to content

Φέτος πάμε Mtron

Chosen

Recommended Posts

Teaser:

dell3xmobiraid0crystaldnl0.jpg

http://service.futuremark.com/compare?pcm05=1571785

Θα ακολουθήσει review εντός ολίγων ημερώνε. Θα μου πεις "και γιατί ρε φίλε δεν περιμένεις δυο μέρες πριν ποστάρεις;"

Είναι για τα σάλια του LevelOne :D

Full review

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Πάρτε Velociraptors, πάρτε. Είναι λιιιιγο καλύτεροι από τους προηγούμενους Raptors :D

Μίλησα με τον προμηθευτή μου και μου είπε τιμή με ΦΠΑ €300 για τον 32άρη ΜΟΒΙ και το νούμερο μπορεί να κατέβει άνετα με ομαδική.

Εγώ τον τελευταίο μου τον πλήρωσα €420 πριν από 3 βδομάδες (και 10 μέρες πριν πέσουν οι τιμές τους... :( )

Οχι ρε φιλος! Δε γινονται αυτα :flag:

Θα θελα πολυ ομως να δω ενα βιντεακι με μονο δισκο. Κατι που μπορεις να το πετυχεις με 200-250€ δηλαδη.

Μα το access time την κάνει την δουλειά, όχι το transfer rate. To transfer rate είναι το μόνο που διπλασιάζεται με το RAID0, το access time παραμένει το ίδιο.

Τώρα αν πας και πάρεις Transcend SSD με €150 και 12Mb/sec write speed, τότε θα είσαι πιο αργός κι από Maxtor :)

Εν κατακλείδι, το γρήγορο bootάρισμα και το στιγμιαίο άνοιγμα των εφαρμογών, το βλέπεις και με έναν μόνο Mtron :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.