Jump to content

Είναι ΟΚ το κύκλωμα?

junior-21-

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
Kαι πως θα ξεκινήσω το κύκλωμα ρε man αν δεν το ξεκινήσω απτο τάνκ?

Σου είπα και παραπάνω.

Θα γεμίσεις το ψυγείο,θα γεμίσεις και τους σωλήνες όσο μπορείς και την εξοδο τις αντλιας,θα γεμίσεις και το τανκ..:T: και PWON.:D

Την πρώτη φορά θα αδιασει σχεδόν όλο το τανκ..και θα συμπληρώσεις μετα. οταν φυγει ολος ο αερας ξανα συμπληρώνεις.

Απλα ετσι οπως εχεις βαλλει το τανκ (που ειναι ανοιχτο) αν βαλλεις την ανλτια πανω απο το 2...θα σου πεταξει ολο το νερο εξω.οποτε βρες μια ταπα να βαλλεις αφου φυγει ο αερας..για να μπορεις να την δουλεψεις στο 3-3.5.:coax:

Για παραπανω δεν πιστευω να δεις διαφορα.Μονο θορυβο και φυσαλιδες.

βασικα αν και αυτο που λεει ο GV ειναι το πιο σωστο,ασχετα αν δε το εκανα ποτε γιατι δεν εχω τοση υπομονη, παιξε λιγο με το τανκ.

Εννοω βγαλτο λιγο απο το clip του και σηκωσε το λιγο αλλα προσεκτικα μεχρι να πεσει λιγο νερο στην αντλια και να αρχισει να ρουφαει, μετα απλως γεμιζεις οσο χρειαστει.

Ενα θεμα υπαρχει ομως με το πανω ρακορ που ειναι πολυ πιθανο να πεταξει νερο.

Η λυση ειναι αν εχεις κανενα σχετικα μακρυ κομματι σωληνα να το βαλεις και να γεμιζεις απο εκει.

Το ιδανικο θα ηταν η ακρη του να ειναι πανω και εξω απο το πανω μερος του κουτιου.

Ισως να εβαζες πιο πανω το τανκ και η σωληνα απο την gpu να πηγαινε στην εισοδο που εχεις συνδεσει τωρα την αντλια και της αντλιας την εισοδο να την εβαζες στον πατο του τανκ ? και να το σηκωνες λιγο το τανκ οπως λενε και τα παιδια για να παει το νερακι λιγο στην αντλια...βαρυτητα...:rolleyes:

Ο σωλήνας έχει μεγάλη γωνία, αν έβαζες ένα πιο μεγάλο κομμάτι ίσως να λυνόταν το πρόβλημα.Τα tie wrap δεν είναι καλά γι αυτές τις δουλείες, καλύτερα να πάρεις σφιχτήρες κανονικούς με βίδα.Πολύ πιο σίγουροι ;)

έτσι θα το ζέσταινες πριν πάει στον επεξεργαστή.Θα έχεις όμως καλύτερες θερμοκρασίες στον επεξεργαστή.

Αλλά τι προτιμάς ?

Πιο κρύο επεξεργαστή η πιο κρύα VGA

Οι διαφορες ειναι ελαχιστες, το νερο εχει περιπου την ιδια θερμοκρασια σε ολο το κυκλωμα.

Τωρα σχετικα με το ολο κυκλωμα γνωμη μου ειναι τα κανεις τα εξης:

1)ανεβασε αρκετα πιο πανω το tank να φτασει το ρακορ που εχεις στην αρχικη φωτο συνδεδεμενη την εισοδο της αντλιας στο υψος του vga block και συνδεσε εκει την εξοδο του vga block.

2)η εισοδος της αντλιας θα συνδεθει οπως της εχεις στην τελευταια φωτο, στο κατω ρακορ, φυσικα θα χρειαστεις λιγο πιο μακρυ σωληνα.

Λογικα ετσι θα γινετε εξαερωση πολυ ευκολα και σε μερικα λεπτα θα εχεις ελαχιστες φυσαλιδες που θα φυγουν μετα απο μερικες ωρες.

OK!!! Το κύκλωμα είναι ΟΚ! Αλλά έχω διαρροή από το μπλόκ.Είναι πιο χοντρό αυτό το λάστιχο από το tygon και είναι τόσο κοντά τα ρακόρ στο μπλόκ που δεν σε αφήνει να τα πιάσεις με tie wrap. Έβαλα teflon αλλά τίποτα :help:

mj72ni4qcmzb6eyp9zv9_thumb.jpg

5xda7elfmerdikbx2gcy_thumb.jpg

t6e33g41dmnma571i3s9_thumb.jpg

Δοκιμασε να τα πιασεις και τα 2 μαζι....με 1 tie...αλλα να το σφιξεις καλα...:shifty:

αν παλι δεν πιασει εκανα μια τρελη σκεψη αλλα δεν μπορω πως να την υλοποιησω με λογια...

Να κανεις κατι σαν δεμα με 1 tie μεγαλο...και να περναει και 1 φορα απο αναμεσα απο τα ρακορ(οσο γινεται :...:)

Δεν σε θελει δυστηχως...προσεχε μην κανεις μουσκεμα καμια μητρικη...και εχεις και αλλα προβληματα...

νομίζω μαλ...α θα είναι να τα πιάσω μαζί,το σκέφτηκα κι εγώ,να μου πεις τι χάνω να δοκιμάσω. Όσο για τα νερά, μην αγχώνεσαι,το πιστολάκι το έχω κοντά, έχει παρέμβει ήδη 2 φορές! :D

Για να έχεις τόσο αέρα που να μην κουνιέται μέσα στις σωλήνες σημαίνει ότι δεν έχει αρκετή ροή.. Εγώ δεν θα εμπιστευόμουν απλό τεφλόν στους σωλήνες αντί για σφικτήρες...

Edit : Με προλάβατε.. Όχι να τα δέσεις και τα 2 μαζί δεν είναι λύση. Ίσως να κάνεις κάτι με σύρμα - σφικτήρα??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.