qbiefox Ιούνιος 17, 2008 #21 Ιούνιος 17, 2008 Πραγματικα βλεπω καθε φορα τις προτασεις για τροφοδοτικα και εκνευριζομαι. Πραγματικα πιστευω οτι ειναι ενα απο τα κολληματα που εχουν οι περισσοτεροι λαμπιτες. Πατε και του προτεινετε 1500αρια τροφοδοτικα... Σε ενα common pc θα το βαλει, οχι σε θερμοσιφωνα. Η αποδειξη υπαρχει απλα στο κουτακι που καθεται διπλα μου αυτη την στιγμη... Στο pc της υπογραφης μου με cpu και ram o/c-ed και vga ο/c-ed απο την μανα της (παλιοτερα την ειχα ακομα περισσοτερο) ρευματα δινει ενα Fortron 350αρι 5ετιας. Τοσο καιρο τωρα δεν εχει βγαλει κιχ. Ολα ρολοι δουλευουν και οι διακυμανσεις της 12αρας ειναι ελαχιστες (-0.1 volt σε full load). Ο μονος λογος που ψαχνομαι να το αλλαξω ειναι επειδη χρειαζομαι τροφοδοτικο για το 2ο pc μου και για το efficiency...
mihalis87gr Ιούνιος 17, 2008 #22 Ιούνιος 17, 2008 Πιο πολύ μετράει η άποψη ενός η των πολλών reviews που λένε ΟΛΑ οτι έιναι θορυβώδες?Εξ' άλλου η άποψη του καθενός για τον θόρυβο είναι υποκειμενική.Εμένα μπορεί να μου φαίνεται σαν ηλεκτρική σκούπα, κι εσένα αθόρυβο για παράδειγμα.Η σίγουρη λύση είναι το Tt που όλοι λένε οτι είναι αθόρυβο.
mihalis87gr Ιούνιος 17, 2008 #23 Ιούνιος 17, 2008 Πραγματικα βλεπω καθε φορα τις προτασεις για τροφοδοτικα και εκνευριζομαι. Πραγματικα πιστευω οτι ειναι ενα απο τα κολληματα που εχουν οι περισσοτεροι λαμπιτες. Πατε και του προτεινετε 1500αρια τροφοδοτικα... Σε ενα common pc θα το βαλει, οχι σε θερμοσιφωνα. :worship::worship::worship::worship::worship:
AGRIMI Ιούνιος 17, 2008 #24 Ιούνιος 17, 2008 έχω 4 chieftec 850 w και είναι πολύ ήσυχα και σταθερά εδώκαι ένα χρόνο. αγοράστηκάν με 2 μήνες διαφορά το 1 από τα 4. το πιο βαρύ σύστημα που δουλεύει 11 μήνες 14 ώρες την ημέρα στάνταρ είναι q6600 στα 3.600 1.4 volt ,8800gtx, 2 raptor, abit ip35-pro, 2*320 seagate back up 4*1 gb ,5* 120mm ανεμιστήρες, 4 led lamps και tv tuner. αναφέρομαι στον crio που το πρότεινε. εγώ σου προτείνω και το zalman το 750 watt αν και πιστεύω πως αν δεν έπεσε η απόδοση του δικού σου το σηκώνει μια χαρά. προχθές έβαλα ένα ίδιο με 9800gx2 και 8500 core duo
ProPitsiriko$ Ιούνιος 17, 2008 #26 Ιούνιος 17, 2008 Πιο πολύ μετράει η άποψη ενός η των πολλών reviews που λένε ΟΛΑ οτι έιναι θορυβώδες?Εξ' άλλου η άποψη του καθενός για τον θόρυβο είναι υποκειμενική.Εμένα μπορεί να μου φαίνεται σαν ηλεκτρική σκούπα, κι εσένα αθόρυβο για παράδειγμα. Η σίγουρη λύση είναι το Tt που όλοι λένε οτι είναι αθόρυβο. εμενα δεν ακουγεται...Και το πισακι μου εχει πανω 5* 120mm / 3* 80mm / 1*200mm/ και 3* 40mm/ πιο πολυ ακουγονται οι silentX που εχω στο ψυγειο που βγαζουν 14db στα 1400rpm παρα ο 80αρης του τροφοδοτικου σε full Load.... Δεν εχω λογο να πω ψεμματα...
mihalis87gr Ιούνιος 17, 2008 #27 Ιούνιος 17, 2008 εμενα δεν ακουγεται...Και το πισακι μου εχει πανω 5* 120mm / 3* 80mm / 1*200mm/ και 3* 40mm/ πιο πολυ ακουγονται οι silentX που εχω στο ψυγειο που βγαζουν 14db στα 1400rpm παρα ο 80αρης του τροφοδοτικου σε full Load....Δεν εχω λογο να πω ψεμματα... Δεν είπα το αντίθετο,εννοείται πως δεν έχεις λόγο να πεις ψέμματα.Απλά στα αυτιά του καθενός ακούγονται διαφορετικά. Ίσως να μην ζορίζεται πολύ και να μην κάνει θόρυβο, γιατί απ ότι βλέπω και με το δικό μου το tagan αν δεν ζοριστεί με ζεστό καιρό είναι αθόρυβο.Αλλά λίγο να ζεσταθεί αρχίζει να κάνει σαν ελικόπτερο(ειδικά τώρα με τις ζέστες). Κανονικά το τροφοδοτικό που λέμε είναι 26-40db οπότε καλά τα λες ProPitsiriko$ Όντως σε χαμηλά φορτία είναι αθόρυβο.Και στα reviews λένε οτι μόνο άμα ζοριστεί κάνει θόρυβο.
jois21 Ιούνιος 18, 2008 #28 Ιούνιος 18, 2008 εμενα δεν ακουγεται...Και το πισακι μου εχει πανω 5* 120mm / 3* 80mm / 1*200mm/ και 3* 40mm/ πιο πολυ ακουγονται οι silentX που εχω στο ψυγειο που βγαζουν 14db στα 1400rpm παρα ο 80αρης του τροφοδοτικου σε full Load....Δεν εχω λογο να πω ψεμματα... E, ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ; Ελεος, εχεις μαζεψει ολες τις διαστασεις και μαρκες ανεμστηριων και καταληγεις οτι το psu ειναι αθορυβο... Και γω θα ειχα αθορυβο αυτοκινητο αν εβαζα το πισι σου διπλα στην εξατμιση. υγ.14db@1μ.+μεσα σε κουτι σημαινει απολυτη ησυχια, που εννοειται οτι δεν υπαρχει ασχετα τι λεει...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.