Jump to content

Mosfet Heatsink

anthis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&category=69976885&product=982016

Αυτες εδω οι ψυκτρες λενε τιποτα? Επισης καθως οι μεγαλες μητρικες θελουν δυο τετοιες το πακετο 15.90 ευρω εχει ζευγαρι μεσα ή πρεπει να αγορασουμε 2?

Νομιζω οτι για αλλαγη του stock heatsink της P5n32e sli για παραδειγμα χρειαζονται οπωσδηποτε 2 ψυκτρες mosfet οπως φαινεται και στη φωτογραφια...

Αυτος ειναι ο λογος που ρωταω αν το πακετο εχει ζευγαρι μεσα...

@tsan: Τα μικρα αυτα ψυκτρακια δεν νομιζω να αρκουν για τα mosfets οταν απο stock εχει μεγαλες ψυκτρες με fins..

http://pctuning.tyden.cz/ilustrace3/obrmaier/desky1/Asus_Big.jpg

Το πακέτο έχει μόνο μία ψύκτρα μέσα.

Το κακό είναι ότι το Πλαίσιο δεν αναφέρει ποιος τύπος είναι αυτά που πουλάει (αν δείτε στο site της Thermalright υπάρχουν 3 τύποι και βγαίνει και 4ος τώρα)...

Έχω αγοράσει δύο τέτοια και μόνο με μόντα κατάφερα να τα βάλω πάνω στην DS4 μου...

Αν θυμάμαι καλά, ήταν ο τύπος 1 (δεν αναγράφεται ούτε πάνω στο κουτί... έβγαλα άκρη μόνο συγκρίνοντας τις διαστάσεις)

εγω παντος αυτα χρισιμοποιο με 1,90-2,00 volt ρευμα στο cpu με αζωτο σε asus p5e64ws evo αν για εσενα δεν αρκουν παω πασο :cool:

Οκ θα παρω και γω αν ειναι ενα σετακι απλα για να καλυψει ολα τα mosfets, αλλιως πρεπει να δωσω 32 ευρω να παρω δυο σετακια της thermalright..

Στην asus p5e64ws 1 ψυχτρακι παταη ανα 4 μοσφετ το ενα σετ ειναι αρκετο και το πλεονεκτημα που εχουν ειναι οτι οσο και να στραβωση το pcb της μητρικης απο πολλη σφηξημο της ψυχτρα του cpu τα ψυχτρακια πατανε παντα ενω τα μεγαλα τυπου thermalright κανουν κοιλια στην μεση και δεν πατανε τα μεσαια μοσφετ σχεδον καθολου:hi:

post-6030-1416073556,2133_thumb.jpg

Εγινε λοιπον 8α παρω αυτα τα μικρα ψυκτρακιανα βαλω.. Ωραιο overclock by the way!!!!

Να ρωτησω κατι αλλο αυτα κανουν? Η ειναι χειροτερα πολυ? Παντως εχουν το 1/3 της τιμης.. Τα εμπιστευομουν για τις μνημες της VGA εδω και πολυ καιρο..

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700464

τα swiftech εχουν καλυτερη ποιοτητα χαλκου απ'οτι ξερω γι'αυτο ειναι καλυτερα και αρκετα πιο ακριβα!

Αυτα με τα 18 ευρω ειναι ζευγαρι? Αλλιως δεν κανουν.. Θελουμε ζευγαρι.. Μαλλον τα thermaltake 8α παρω δεν αξιζει 18 ευρω για 10 ramsinks... Αν κανουν παραπλησια δουλεια ειναι οκ

• 2 weeks later...

Σαν τα swiftech δεν ειναι αλλα για τον λογο που ειπε και ο τσαν επανω πως οταν στραβωνει λιγο η μητρικη τα μισα δεν πατανε αν ειναι ολόκληρο το πάτημα.

Μετα τα swiftech καλα ειναι τα thermaltake...Τα enzotech ειναι πολύ πιο ελαφρια...

Απλα για να ενημερωσω τελικα εκοψα τα heatpipes και αφησα τις υπαρχουσες ψυκτρες στα mosfet.. Απλα αντικατεστησα στο northbridge και στο sοuthbridge με αλλες aftermarket ενεργητικες λυσεις..

To ξέρω αυτό.. Αλλά θέλω να την κρατήσω την μητρική το SLI δεν παίζεται!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.