Jump to content

thelab.gr athens-cofee v2.0.0.7

crio

Που θα πάμε για καφέ λαμπίτες?  

45 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Σωστός ο προπιτσιρίκος.6 στο σταθμό του θησείου στην έξοδο προς τις καφετέριες.

Επίσης αν κάποιους βολεύει λογίκα λίγο νωρίτερα θα συναντηθώ με τον Johnymous στο σύνταγμα.

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Θα ειμαι εκει....εαν δω πολλα παλικαρια μαζεμενα θα παω να χωθω να μαθω αν ειμαστε εμεις...:tongue:

Edit: Jason παρτους και ελατε ρε....:)

Εγω δεν ξερω αν ερθω ακομα παντως αν ερθω θα ερθω με τον fafoylis και τον psilosac:smoke:

¨οποιος δεν μπορέσει να έρθει 6 στο θησείο ας πάρει τηλ εμένα να του πώ που είμαστε

Τηλ στην πρώτη σελίδα

Καλά 6 στον ηλεκτρικο θησείου...παλι καλα που εχω επισκεφτει το θρεντ με τις φώτο...

έτσι και δείτε καποιον να κανει ντου σε καμια παρεα εκει στον ηλεκτρικο,ξέρετε...

Υγ:Έπρεπε να τυπώσουμε μπλούζες...

Χμμ λογικα θα ερθω κι εγω επιτελους σε μια συναντηση...

Να κραταμε καμια πλακετα?:p

Λογίκα αύριο το πρωί θα υπάρξει ενημέρωση για το ποιός θα είναι αυτός που θα φοράει κάτι διακριτικό.Μην μου αγχεσται.Θα υπάρξει κάτι.Ετσι κουτουράδα πάμε νομίζεται.Έδωσα ήδη τηλ.

Εγώ θα πω στον psilos να φορέσει την foxconn να έχουμε ποικιλία μην έχουμε μονότονα πράγματα γιατί Nvidia βρίσκεις εύκολα με μια καρτούλα δώρο μπλουζίτσα ενώ foxconn κάπως δύσκολα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.