Jump to content

thelab.gr athens-cofee v2.0.0.7

crio

Που θα πάμε για καφέ λαμπίτες?  

45 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Εγω θυσειο μπορω να βγω ανετα...οσο για κολωνακι θα το παλεψω...:tongue:

ok και εγώ μαζί σου θησείο:happy2:

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Παιζεί πολύ δυνατά το θησείο.Και ώρα/μέρα

Όλοι σημφωνείται μαζί μ για το σάββατο?

Αν ειναι θησειο ισως καταφερω επιτελους να ερθω σε μια συναντηση...

Μαλλον καλυτερα κυριακη γιατι ισως δουλευουν μερικοι σαββατο απογευμα.

Ψήφισα Θησείο επειδή αυτο θα με βόλευε, αλλα καλό θα ήτανε να μην γίνει σαββάτο...

Φανταστείτε τι κόσμο θα έχει και πόσο δυσκολο θα είναι γι αυτούς που θα έχουν μεταφορικό μέσο (παρκινγκ κλπ)...

Ψήφισα Θησείο επειδή αυτο θα με βόλευε, αλλα καλό θα ήτανε να μην γίνει σαββάτο...

Φανταστείτε τι κόσμο θα έχει και πόσο δυσκολο θα είναι γι αυτούς που θα έχουν μεταφορικό μέσο (παρκινγκ κλπ)...

Νομος : Εαν δεν εχεις μηχανη μην κατεβαινεις Αθηνα (κεντρο)... 1-2 φορες το εκανα και δεν υπαρχει περιπτωση να το ξανακανω. Καθε μερα δουλεια με μετρο και λεωφορειο ... δεν μου αρεσει αλλα δεν γινεται αλλιως

Επι του θεματος

Συνταγμα - Θησειο βολευει και μενα ...:jump1: το 6 το απογευμα ειναι λιγο δυσκολο ... λογω γυναικας :tomato:

ωραία κυριακή βολεύει και εμενα ώρα κατά της 6 αλλα ρε παίδες επειδή τέτοια ώρα έχω πάει και άλλη φορα δεν βρίσκεις να κάτσεις πουθενά εκτος και αν το κάνουμε πιο νωρίς :D

κατα της 6 είναι καλά αλλα λέμε και πάλι ότι παίζει να έχει πολύ κόσμο και ειδικά γιατί θα είναι καλή μέρα και καλοκαίρι και δεν θα βρούμε να κάτσουμε ειδικά αν είμαστε και πολλοί:whip:

Γίνεται να κάνουν όσοι θέλουν edit στο ποστ τους και να πουν αν θα έρθουν να ξέρουμε περίπου πόσοι.

Ρααααα την παλευετε???Καλοκαιριατικα θα παμε Αθηνα???Ελατε προς τα κατω λεμε να δουμε λιγο θαλασσιτσα μπας και μας ανοιξει και η ορεξη μετα και παμε για κανα καλαμαρακι :jump1:

Ας μαζευτούμε για καφέ πρώτα κάπου στο κέντρο και μετά βλέπουμε και άλλες φάσεις.

Και εγω μεσα...Ομως Λεω οχι ετσι απλα Θυσειο...Αλλα να πουμε και ενα standar μερος..Για παραδειγμα ο σταθμος του ηλεκτρικου στο θυσειο... ε? :fun:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.