Jump to content

thelab.gr athens-cofee v2.0.0.7

crio

Που θα πάμε για καφέ λαμπίτες?  

45 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα.Επιδή απ'οτι έμαθα η πρώτη προσπάθεια δεν πηγε και πολύ καλά

είπα να δώσω άλλο ένα try

Πάμε λοιπόν.Πότε σας βολεύει?Ποια ημερομηνία?Που?

Για μέρος βάζω και poll.

Ημερομηνίες πρτείνεται.Εγω λέω όλη την εβδαμάδα αυτή εκτός απο αύριο το απόγευμα είμαι μέσα.

Μέρος : Θησείο

Μέρα : Kυριακή

Ώρα : 6

Συνάντηση για να πάμε όλοι μαζί στον Ηλεκτρικό θησείου

Οποιος δεν μπορέσει να έρθει 6 στο θησείο ας πάρει τηλ εμένα να του πώ που είμαστε (6942615866 Χρήστος)

Επίσης ο psiloshac θα φορά μπλούζα nvidia

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

δεν με νοιαζει μερα, δεν με νοιαζει η ωρα αλλα ας ειναι ή Πειραια ή ... Πειραια! ( καλα και για Φλοισβο δεν θα ελεγα οχι!!!)

Μαρίνα φλοίσβου λέει και μάλιστα πολύ.

Να πω μια μέρα και ώρα.

Σάββατο 6 το απογευμα

Εγώ θα πρότεινα σάββατο κατά της 6:00 αλλα η βλακεία είναι ότι δεν ξέρω αν θα είμαι εδώ και από τώρα είναι λίγο νωρίς να πω

p.s oups με προλαβες

Zωγραφου// Συγκοινωνια ανετη// Μεγαλες καφετεριες για να χωρεσουμε ολοι κ ανετα//

[οτι μενω κ Ζωγραφου ειναι μια μικρη λεπτομερεια η οποια καλλιστα μπορει να παραληφθει//]

και εγώ συμφωνώ με τον Winters μένω και στην διπλα περιοχή (Iλισια) οποτε πιο πιθανόν να έρθω έχουμε και metro κοντά (Μέγαρο Μουσικής) όπως και το 140 από γλυφάδα έρχεται)

Δάγνη= Δάφνη??

Γιατι αν ειναι εκει βολευη.

Μενω Μπραχαμι διπλα! :D

Και θυσιο βεβαια δεν ειναι προβλημα . :p

Ποιος ψηνεται για μπουρναζι ? Η παμε κολονακι...καπου που να βολευει και εμας που δεν εχουμε αμαξακια...:shifty:...Ξερετε...τα πιτσιρικια...:tongue:

Παντος εμενα με βολευει Πειραια/Γλυφαδα/ Κεντρο-θυσειο... απο τις επιλογες..

Ποιος ψηνεται για μπουρναζι ? Η παμε κολονακι...καπου που να βολευει και εμας που δεν εχουμε αμαξακια...:shifty:...Ξερετε...τα πιτσιρικια...:tongue:

Παντος εμενα με βολευει Πειραια/Γλυφαδα/ Κεντρο-θυσειο... απο τις επιλογες..

εγώ κολωνάκι βγαίνω και κολωνάκι ψηφίζω ( δεν θα μας πιάσουν τα οπιστιά είπαμε ένταξη) η ζωγράφου η θησείο τα αλλα μου πέφτουν λίγο έως πολύ μακριά:p

εγώ κολωνάκι βγαίνω και κολωνάκι ψηφίζω ( δεν θα μας πιάσουν τα οπιστιά είπαμε ένταξη) η ζωγράφου η θησείο τα αλλα μου πέφτουν λίγο έως πολύ μακριά:p

Εγω θυσειο μπορω να βγω ανετα...οσο για κολωνακι θα το παλεψω...:tongue:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.