Trooper Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 ΟΚ, ας υποθέσουμε οτι υπάρχει ενα blue ray drive (της LG) και έχω και μια ταινία απο backup.Ψάχνοντας λίγο στο ιντερνετ είδα οτι γίνεται να γραφτεί σε BD δισκάκι αλλά πιθανότατα δε θα παίζει στο PS3 λόγω 2 directories που δεν θα υπάρχουν. Εχει δοκιμάσει κανείς να γράψει Blueray ταινίες και να παίζουν στο ps3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιούνιος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Mα ποιος θα κατσει να γραψει blu ray??? Θα πληρωσει 30 ευρω το δισκακι το 50αρι! Και δεν το παιρνει αυθεντικο απο play.com με 20-25 ευρω! Ασε που μεχρι να μου το γραψει μια συσκευη θα κανω και 10 προσευχες!!!!Μιπως πεσανε οι τιμες στα 50αρια και δεν το πηρα χαμπαρι!!!!Φιλαρακο δεν το ξερω πραγματικα τι ισχυει με την τοστιερα (ps3)!!!Λογικα θα το παιζει γιατι οχι!Εχω ps3 αλλα δεν με εχει απασχολησει το ολο θεμα μεχρι τωρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.