payne Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Καλησπερα ,αποφασισα να παρω υδροψυξη να τελειωνω με αυτα τα ηλιθια ανεμιστηρια.μπορω να διαθεσω 100-120e το θεμα ειναι οτι δεν εχω καμια ιδεα με το αντικειμενο ουτε καν το τι parts/brand χρειαζομαι οποτε θα βασιστω σε οποιον εχει την καλη διαθεση να με βοηθησει.απλα αν μπορειτε γραψτε μου απο τι αποτελειτε μια υδροψυξη 1... 2... 3... το τι να παρω(σωληνακια,ρακορ κτλ) και απο που αν ειναι ευκολο.σασ ευχαριστω!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιούνιος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Οδηγός Υδρόψυξης Δίαβασε τον και για ότι απορόια σου μείνει εδώ θα είμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Ιούνιος 16, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 πραγματικα ειναι πολυ καλος οδηγος και καταλαβα καποια πραγματα αλλα οχι και ολα γιά αυτο ζητησα την βοηθεια καποιου να μου γραψει το τι θα επαιρνε εκεινος για τον εαυτο του στα λεφτα που ειπα και αν γινετε να ειναι ΑΘΟΡΥΒΟ PLZ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούνιος 16, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Με τα λεφτα που ειπες τιποτα. Θα ειχα υπομονη να μαζεψω και αλλα αλλιως πηνε σε μια καλη αεροψυξη. Υδροψυξη με 120ευρο δεν αξιζει να παρεις. Ανοητο θα ειναι. Μαζεψε κ αλλα λεφτα και μεις εδω ειμαστε. Αν θες κατι τωρα τραβα σε αερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 16, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 αμα θελει να ψυξει μονο cpu/gpu δεν θα χρειαστει πολλα παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Ιούνιος 16, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 super απαντηση σε ευχαριστω.ποσα λες να υπολογιζω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 16, 2008 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Η αληθεια ειναι οτι θα χρειαστει να δωσεις λιγα παραπανω...Εκανα κατι προχειρο... Block Radiator Pump+ρεζερβουαρ Υγρο Σφιχτηρακια..Αναλογα ποσα θα χρειαστεις Εαν θες ομως βαζεις και διαφορετικα Σωληνες,υπαρχουν και σε αλλα χρωματα.. Ρακορ,οσα χρειαστεις Μπορεις να βαλεις και πιο λεπτους σωλινες..εγω επελεξα τους μεγαλους για μεγαλυτερη ροη του νερου... Η ακομα και να βαλεις μονο ψυγειο...Η και τριπλο αλλα λεπτο...Τα Thermochill ομως ειναι χειροποιητα και καλυτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιούνιος 16, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Η αληθεια ειναι οτι θα χρειαστει να δωσεις λιγα παραπανω...Εκανα κατι προχειρο...Block Radiator Pump+ρεζερβουαρ Υγρο Σφιχτηρακια..Αναλογα ποσα θα χρειαστεις Εαν θες ομως βαζεις και διαφορετικα Σωληνες,υπαρχουν και σε αλλα χρωματα.. Ρακορ,οσα χρειαστεις Μπορεις να βαλεις και πιο λεπτους σωλινες..εγω επελεξα τους μεγαλους για μεγαλυτερη ροη του νερου... Η ακομα και να βαλεις μονο ψυγειο...Η και τριπλο αλλα λεπτο...Τα Thermochill ομως ειναι χειροποιητα και καλυτερα... ελεγα για το διπλο Black Ice χαριν οικονομιας.αλλα πολυ καλη για αυτα τα χρηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Ιούνιος 16, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 δηλαδη μια 200ρου ?οκ και τα παιρνω ολα απο το πλαισιο και καθαριζω???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 16, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Nephilim πιστευω οτι το primo θα ηταν πολυ καλυτερο ωστε και αργοτερα να σηκωσει και μια gpu εαν θελει... Διοτι ειναι το χοντρο...ενω το stealth που λες εσυ φυσικα και θα ειναι καλο για ενα cpu αλλα παντα κοιταμε και το μελλον... Οτι χρειαζεται το παλικαρι θα παρει... Θα αποφασισει τι θελει...:fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 16, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 απο που θελεις μπορείς να τα πάρεις... Οι σελιδες ειναι κατατοπιστικές, για να γινουν κατανοητά .... πχ οταν λεμε την τάδε αντλία να υπάρχει και μια εικόνα... Ναι ενα 200αρι θα το χρειαστείς... θα σου πρότεινα ένα τριπλό ψυγείο με τα ίδια λεφτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Ιούνιος 16, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 ναι οκ δεν με πειραζει να δωσω κατι παραπανω ωστε να βαλω και καμια gpu πανω.αλλα SOS επειδη εχω το pc διπλα στο αυτι μου θελλω να ειναι αθορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούνιος 16, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Για gpu θα χρειαστεις καλυτερο ψυγειο απ αυτα που σου προτεινουν.Οταν αυξανεις το κυκλωμα θες κατι πιο δυνατο Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 16, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Καλα αλλα μην περιμένεις και θαύματα απο την υδροψυξη... Εμενα ο θόρυβος απο το τροφοδοτικό υπερκαλύπτει τα 5-6 ανεμηστηρια που εχω στο κουτί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Ιούνιος 16, 2008 #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 η θορυβοτητα πεφτει ομως, ετσι κ αλλιως αλλα κυριως η ΒΡΩΜΑ, Γλιτωνεις απιστευτη ποσοτητα σκονης με την ελειψη μιας cpu ψυκτρας και τον βρωμο στοκ-gpu coollers Link to comment Share on other sites More sharing options...
payne Ιούνιος 16, 2008 Author #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 ααα ξεχασα και κατι αλλο η m/b εχει απο την μανα της block στο chipset οποτε θα βαλω και εκει υδροψυξη .....οποτε δωστε το πακετακι για το τι να παρω,να παω να τα παρω να τελειωνω για 120e ελεγα με βλεπω να δινω καμια 300αρα lol αφου μπηκα στον χορο θα χορεψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Ιούνιος 16, 2008 #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Γιατί δεν κοιτάς για κανένα Asetek Waterchill μεταχειρισμένο?Στο emarket και 124sold έχει πολλά.Είχα πάρει εγώ ένα με 40ε(τόσο δεν κάνει ούτε το μπλόκ αν πάς για custom). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jois21 Ιούνιος 16, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Aν ειναι θεμα θορυβου μονο μη βαλεις. Με πολυ λιγοτερα παιρνεις ψυκτρα vga (βασικο) και cpu με 2χ12ρηδες και τελειωνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.