JohnnyX Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16, 2008 Ειχα παρει απο τον sebastien κατι ocz repear που δουλευουν στα 2.1v (4-4-4-12)Το project για το pc μου αλλαξε ομως και εγινε hepcΠηρα λοιπον την gigABYTE GA-73PVM-S2H η οποια ομως δε παρεχει 2.1V στις μνημες (που απαιτουν οι ocz)Iσως και για αυτο σημερα που εκατσα να το setαρω μου τυχαινουν ολα τα κουλα...αλλοτε κανει POST αλλοτε οχι...αλλοτε δεν ακουω καν beep ...αρχισα να το ψαχνω και εμεινα εκειΑν το βαλω σε 5-5-5-15 θα πηγαινει καλα σε 1.8 V ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιούνιος 16, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Γιατί δε δοκιμάζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 16, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Οταν βγαζω τις μνημες δε θα επρεπε το speaker να χτυπαει συνεχως ?Μηπως τρεχει κατι αλλο και τις περισσοτερες φορες δε κανει POST ?(τωρα συγκεκριμενα δε κανει με τιποτα POST) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Ιούνιος 16, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 δοκιμασε με αλλες ram να δεις αν σου κανει παλι τα δικα του!( για να σιγουρεψεις οτι δεν φταιει η m/b) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 16, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Καταφερα να κανω POST με αυτα τα timings (αν και οχι παντα)Στα windows ειδα και τα προτινομενα για 1.8v 5-6-6-18ΑΠο αυριο θα δουμε αν ειναι stable (κυριως στο POST!)Εδω να πω τα εξης...Ειχα vista απο το παλιο συστημα (nforce4/athlonX2) και παει nforce 630/Core2quadΒαριεμαι να κανω φρεσκια εγκατασταση ..Επαιξαν ...οχι ομως αν βαλω τους δισκους σε AHCI rebootarei κατα το φορτωμα.Δε το περιμενα η αληθεια αφου τα vista εχουν ενσωματωμενη υποστηριξη για AHCIΙσως πρεπει να περασω πρωτα τους drivers για nforce630(δε το εχω κανει ακομα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.