Jump to content

nvidia! ποια όμως μεχρι 150€??

mitro_891416003254

Recommended Posts

Γιατί είναι παθητική

http://www.guru3d.com/article/sparkle-geforce-8800gt-coolpipe3-512mb-review/3

Από τη μέση και κάτω κοίτα

Θεε μου! 1000 συγγνώμη που την πρότεινα κιόλας, Δεν ήξερα!

τότε να προτείνω την XFX 8800GT (που το απόγευμα θα την παραλάβω)

έχω διαβάσει καλά λογια σε reviews και με update bios θα την κάνω XXX

Γιατί είναι παθητική

http://www.guru3d.com/article/sparkle-geforce-8800gt-coolpipe3-512mb-review/3

Από τη μέση και κάτω κοίτα

Ναι αλλά με λίγο καλό airflow είδαμε τα αποτελέσματα..Ειδικά και άμα χωράει να πετάξει έναν 12αρι στην ψυχτρα θα γίνεται πανικός με περισσότερη ησυχία!:T:

Ναι αλλά με λίγο καλό airflow είδαμε τα αποτελέσματα..Ειδικά και άμα χωράει να πετάξει έναν 12αρι στην ψυχτρα θα γίνεται πανικός με περισσότερη ησυχία!:T:

Eτσι έχω την δικία μου και έχει φτάσει 740. Όντως πολύ καλή, απλά δεν ξέρω εαν συμφαίρει πλεον με τις Gts να κοστίζουν 15-20 ευρώ παραπάνω απο την ECS.

και θα πιανει 4 θεσεις στις pci slot μετα ομως!

και θα πιανει 4 θεσεις στις pci slot μετα ομως!

E και?Αν δεις τις φωτος απο το κουτι εσωτερικα εχει βαλει εναν 12αρη στην ακρη οποτε ήταν ηδη χαμμενες μερικες.Δεν βλεπω να εχει κατι αλλο περαν της καρτας γραφικων. Προσωπικα αυτο θα έκανα,τώρα αν προτιμάει χώρο+τρελές θερμοκρασίες..:hmm:

Ετσι μπραβο!ecs 8800gt!την εχω κανα 5μηνο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!

Και kosta007 φιλε μου οχι και 4 θεσεις, 3 πιανει(λεμε τωρα)!χαχα:p

4snpvueaxshgl3hg32m7_thumb.jpg

i7pyebiun0dyezq3m6np_thumb.jpg"]i7pyebiun0dyezq3m6np_thumb.jpg

GTS με 320/640ΜΒ τις αποφεύγεις με κάθε τρόπο. Είναι παλιές/χάλια.

Φίλε αυτές με τα 320/640ΜΒ δεν βγαίνουν πλέον.Τώρα είναι οι καινούργιες με το g92 που δεν είναι παλιές είναι πολύ καλές.:T:

Eγώ όμως προτείνω 8800gt.

92mm ειναι τα φανακια ? :hmm: η 80αρακια ?

Ποση βελτιωση ειδες αποτι τα μαμα φανακια ?

Να σου πω την αληθεια με τα μαμα δεν την ετρεξα και πολυ!Αλλα πανω κατω δεν πρεπει να εχουν μεγαλη διαφορα(ειναι καλα και τα μαμα)!Ειναι 92αρια

Φίλε αυτές με τα 320/640ΜΒ δεν βγαίνουν πλέον.Τώρα είναι οι καινούργιες με το g92 που δεν είναι παλιές είναι πολύ καλές.:T:

Eγώ όμως προτείνω 8800gt.

Δεν βγαίνουν δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Εγώ απλά του είπα ότι ξεχωρίζουν από την ποσότητα μνήμης. Εσύ στείλε τον στο μαγαζί με την σιγουριά ότι όλες είναι g92

http://www.skroutz.gr/c/55/vga.html?keyphrase=8800+gts+320

Οχι βέβαια δεν θα τον στείλω στο μαγαζί με τη σιγουριά ότι όλες είναι g92, και βέβαια υπάρχουν ακόμα.Αλλά δεν νομίζω ότι το παιδί θα ψωνίσει από το skroutz.Tα τρία μεγάλα μαγαζιά έχουν την καινούρια έκδοση.Ετσι όπως είπες την φράση σου ήταν σαν να έλεγες στο παιδί να αποφεύγει την 8800gts.

Φιλικά...

Ετσι όπως είπες την φράση σου ήταν σαν να έλεγες στο παιδί να αποφεύγει την 8800gts.

Φιλικά...

Φιλικά για να κλείσουμε την κουβέντα μας απλά να προτείνω να διαβάζεις προσεχτικά τι γράφει ο άλλος

GTS με 320/640ΜΒ τις αποφεύγεις με κάθε τρόπο. Είναι παλιές/χάλια. Με 512ΜΒ είναι ΟΚ.

Ωραία, και ποιος είπε ότι το παιδί δεν κατάλαβε ότι η gts υπάρχει μόνο σε 320/640ΜΒ και για τα 512 αναφερόσουν για άλλη κάρτα.

Ωραία εντάξει πες ότι κατάλαβε την φράση σου ποιος λέει όμως ότι το παιδί δεν μπορει να πει ότι ''εγώ θα πάρω την gts με τα 640 γιατί είναι πιο πολλά και έτσι θα είναι καλύτερη''.Εγώ απλώς είπα στο πρώτο μου ποστ ότι η gts η καλή είναι αυτή με το g92 και ότι η άλλες δεν βγαίνουν πλέον.Τώρα εσύ πιστεύεις ότι θα πάει σε μαγαζί να πάρει την έκδοση με τα 640 αφού του είπα ότι δεν βγαίνουν πλέον.Θα το καταλάβει ότι είναι οι παλιές.

Φιλικά...

Ωραία, και ποιος είπε ότι το παιδί δεν κατάλαβε ότι η gts υπάρχει μόνο σε 320/640ΜΒ και για τα 512 αναφερόσουν για άλλη κάρτα.

Ωραία εντάξει πες ότι κατάλαβε την φράση σου ποιος λέει όμως ότι το παιδί δεν μπορει να πει ότι ''εγώ θα πάρω την gts με τα 640 γιατί είναι πιο πολλά και έτσι θα είναι καλύτερη''.

Θα επιστρατεύσουμε την επιστημονική φαντασία τώρα προκειμένου να βγάλουμε την φράση μου λάθος; Τελικά αυτό είναι το ζητούμενο σε αυτό το thread για εσένα;

Εγώ απλώς είπα στο πρώτο μου ποστ ότι η gts η καλή είναι αυτή με το g92 και ότι η άλλες δεν βγαίνουν πλέον.Τώρα εσύ πιστεύεις ότι θα πάει σε μαγαζί να πάρει την έκδοση με τα 640 αφού του είπα ότι δεν βγαίνουν πλέον.Θα το καταλάβει ότι είναι οι παλιές.

Φιλικά...

Και προφανώς είναι ποιο εύκολο για κάποιον να θυμάται κωδικούς πυρήνων από ποσότητα μνήμης. Έχω μια καλύτερη ιδέα. Να του πούμε να ζητήσει αυτήν με τον 256άρη δίαυλο. Ακόμα ποιο εύκολο.

Όσο για το τι πιστεύω εγώ, θα μου επιτρέψεις να μην είναι αυτό το οποίο σε βολεύει και επιπλέον θα σου πω ότι δεν έχω κάποιο λόγο να μειώσω το δικό σου post για να προμοτάρω το δικό μου, κάτι που επιμένεις να κάνεις εσύ. Δεν είναι διαγωνισμός του καλύτερου post το forum.

Και το σχόλιο για το g92 είναι σωστό και το σχόλιο για την ποσότητα μνήμης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.