Jump to content

On line shops για οικιακές συσκευές

deninho

Recommended Posts

Το λεπόν.. είμαστε σε διαδικασία νέου σπιτιού, οπότε ψάχνουμε για λευκές συσκευές (ψυγεία, κουζίνες, εστίες, απορροφητήρες, πλυντήρια κλπ κλπ κλπ). Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο ελληνικό ή και ξένο (που να στέλνει στην Ελλάδα) On line shop, με καλές τιμές;

Αν είναι τελείως off topic μεταφέρετέ το στην ανάλογη περιοχή :) (off topic, κι ουχί μαύρη τρύπα :p)

το www.megamarket.gr ειναι αψογο... και εγω και ο γαμπρός μου εχουμε πάρει ηλεκτρικές συσκευές απο εκει.... στο www.apothema.gr επισης αξιοπιστο εχω πάει στα γραφεία τους και εχω μιλήσει μαζι τους απο κοντα...

• 3 weeks later...

ΔΕΝ αγοραζεις οικιακες συσκευες απο το εξωτερικο. Το κοστος μεταφορας θα ειναι απαγορευτικο...

Εγω που ειμουν προσφατα στην ιδια διαδικασια πηγα κωτσοβωλο και μεντιαμαρκτ κατεγραψα μοντελα, τα χτυπησα στον Σκρουτζ και μετα ....σοππινγκ. Μια συσκευη ειταν φτηνοτερη στο megamarket.gr και οι υπολοιπες (ψυγειο σαμσουνγκ & ζημενς ανοξειδοτη κουζινα και πλυντηριο πιατων) στο perfectshop.gr.

Τα πραγματα ηρθαν σε 2 μερες ολα καθαρα και ο.κ.

ΔΕΝ αγοραζεις οικιακες συσκευες απο το εξωτερικο. Το κοστος μεταφορας θα ειναι απαγορευτικο...

Εγω που ειμουν προσφατα στην ιδια διαδικασια πηγα κωτσοβωλο και μεντιαμαρκτ κατεγραψα μοντελα, τα χτυπησα στον Σκρουτζ και μετα ....σοππινγκ. Μια συσκευη ειταν φτηνοτερη στο megamarket.gr και οι υπολοιπες (ψυγειο σαμσουνγκ & ζημενς ανοξειδοτη κουζινα και πλυντηριο πιατων) στο perfectshop.gr.

Τα πραγματα ηρθαν σε 2 μερες ολα καθαρα και ο.κ.

Εγώ έκανα το εξής: Πήγα και κατέγραψα μοντέλα και στην συνέχεια πέρασα από 10 καταστήματα και ζήτησα την καλύτερη τιμή τους. Κράτησα την χαμηλότερη από αυτές και πέρασα ξανά από τους υπόλοιπους 9 λέγοντας την τιμή που μου έχει δώσει ο φτηνότερος. Οι 5 μου έκοψαν κάτι ακόμα. Ο φτηνότερος (ακόμα και από eshops αν και τα eshops δεν μου έκαναν γιατί ζω στην Πάτρα) πήρε λεφτά και εγώ ηλεκτρικές συσκευές και την ικανοποίηση ότι αγόρασα φτηνά.

Tips:

1. Μπορείς να "παίξεις καλή μπάλα" μόνο αν πληρώνεις με μετρητά. Με κάρτες και δόσεις δεν ρισκάρουν.

2. Αγοράστε όλα τα είδη που θα χρειαστείτε μονομιάς. Αλλο να λές "κόψε μου από τα €500" και άλλο να λες "κόψε μου από τα €4500". Χτυπάει γλυκά στο αυτί. ;)

3. Προτιμήστε μικρά, συνοικιακά μαγαζιά. Μπορεί να σας δώσουν τιμές που αξίζουν για μια καλή "μπάζα".

4. Ειδικά σε αυτά τα μαγαζιά να μιλάτε με τον ιδιοκτήτη γιατί οι πωλητές έχουν όριο στις εκπτώσεις - το αφεντικό όχι.

Αυτά τα λίγα από εμένα για αρχή. Καλώς σας βρήκα.

Φιλικά,

Αντρέας

Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας :) Φούρνος και αστείες αγοράστηκαν από τοπικό κατάστημα, με τη δημοφιλή μέθοδο του παζαριού :p Τα υπόλοιπα περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους

@Αντρέας: Σωστή η μέθοδος αυτή ;)

@γεράκης: Αυτή ακόμη πιο καλή :hehe:

AR, το μαγαζι ητανε ε-σοπ η συνοικιακο;

Ωραιος ο Αντρεας :T:

Αντρεα καλως ηρθες στην παρεα του thelab

Ευχαριστώ για την υποδοχή fotme.

Το μαγαζί ήταν συνοικιακό (αν δεν κάνω λάθος ήταν στην αλύσιδα Best Electric). Λόγω του ότι μένω Πάτρα δεν μπορούσα να ψωνίσω από eshop γιατί θα είχα πρόβλημα μεταφοράς και εγκατάστασης των συσκευών.

Φιλικά,

Αντρέας

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.