Jump to content

DVDrw διαβάζει κανονικά εκτός απ τα άδεια dvd

KoMM

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έτσι ξαφνικά το dvdrw μου σταμάτησε να διαβάζει άδεια dvd.Τα κανονικά dvd-cd τα βλεπει μια χαρα, αλλά όταν βάζω άδειο κανένα πρόγραμμα/vista δε μπορούν να δουν οτι εχω αδειο δισκάκι μέσα.

Καμια ιδέα;

insert disk βγάζει. Τα dvdr είναι tdk μόλις τα άνοιξα, αλλά και προχτές έγραψα cd κανονικά.

Αν χρησιμοποίει τίποτα daemon η τίποτα alcohol απενεργοποίησε τα emulation και ξαναδοκίμασε

είχα daemon αλλά δε νομίζω να είχα τπτ emu , το έκανα uninstall πάντως αλλά τίποτα.

update: πήγα με νέρο να γράψω και άκουγα φοβερό γρατσούνισμα...

Tελικά "γράφει" τώρα, τι θα γράψει δεν ξέρω.

Πώς το βλέπετε; είναι στα τελευταία του το drive?

Τώρα που απεγκατάστησες το daemon ?

Τη nero έχεις ?

Κατέβασε το τελευταίο αν είναι δεν νομίζω να είναι hardware

παιζει και αυτο...και εμένα το 1o Plextor με κάτι τέτοια κουλα αρχισε πριν παραδώσει πνέυμα... (ευτυχώς εγινε RΜΑ)

το dvdr γράφει αλλά θέλει να βάλω το δισκάκι 5-10 φορές για να το δει.Από κει και περα δε τα διαβάζει, αλλά φαίνονται γραμμένα....

μάλλον παω για αλλαγή :(

Εχεις βαλει μηπως το ConvertXtoDvd?

Κατι αλλα που μπορεις να δοκιμασεις ειναι να πας στην διαχειριση συσκευων και να κανεις καταργηση την συσκευη και να κανεις restart ωστε να την ξαναβρει....

έχω το πρόγραμμα που λες ,αλλά ούτε αυτό ούτε το νέρο ούτε τα βιστα βρίσκουν τα άδεια dvd. Τη συσκευή την έβγαλα, την ξανάβαλα, έκανα firm upgrade αλλά τίποτα.

Γενικά έτσι στα ξαφνικά το έκανε αυτό, δεν άλλαξα τίποτα σε σχέση με πριν.

Εχεις βαλει μηπως το ConvertXtoDvd?

Παιζει κατι με το εν λογω προγραμμα? Γιατι προχθες πηγα να γραψω δισκακι με αυτο και απο τοτε δεν λειτουργει το dvdrw. Οτι και να του βαλω δεν το διαβαζει.

Περναει εναν driver Patin-couffin μαζι με το προγραμμα και μου δημιουργει προβληματα στα vista 64. Οτι dvd και να εγραφα με οποιοδηποτε προγραμμα δεν μου το διαβαζε μετα και φαινονταν σαν να ειναι αδειο.

Το διορθωσα κανοντας uninstall τον Patin-couffin μεσα απο την διαχειριση συσκευων VSO devices αλλα εκανα καταργηση το DVD RW ωστα τα Vista να το εγκαταστησουν ξανα στην επομενη επανεκκινηση.

http://club.cdfreaks.com/f65/convertxtodvd-freezes-when-starting-211683/

@KoMM δοκιμασε να κανεις ακριβως αυτο που λεω. Δοκιμασε να κανεις επεγκατασταση και το ConvertXtoDVD.

θα το δοκιμασω. Παντως το convertx το εχω αρκετο καιρο και εχω γραψει πολυ πραμα χωρις προβλημα.

Εγώ πάντως αν άκουγα "γρατσουνίσματα", δεν θα το εμπιστευόμουν για τις εγγραφές μου, φτιάξει δεν φτιάξει με firmware update...

δοκίμασα την παραπάνω διαδικασία αλλά η συμπεριφορά είναι η ίδια :/ διαβάζει μετά από πολύ κόπο τα dvd και ακούγεται έντονο γρατσούνισμα...πάει το τεακ ;P

από βδομάδα θα παρω και το πρωτο μου sata dvd :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.