iceblade Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15, 2008 Είχα αγοράσει πριν από δύο χρόνια από το infoshop (τότε ήταν Τούμπα πίσω από το γήπεδο του ΠΑΟΚ) ένα σκληρό Western Digital 500GB (WD5000YS) ο οποίος χάλασε και δεν διαβάζεται καθόλου. Το κατάστημα αυτό δεν είναι πλεόν εκεί και στο site τους μου ζητάει username/password για να μπω. Ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα το εν λόγω μαγαζί και αν όχι που μπορώ να απευθυνθώ για την εγγύηση του σκληρού; Υπάρχει κάποια αντιπροσωπεία εδώ στη Θεσσαλονίκη ώστε να μην αναγκαστώ να τον στείλω στη Western Digital;Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιούνιος 15, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Στην απόδειξη αγοράς δεν έχει κανένα τηλέφωνο? Δοκίμασε εκεί μήπως και ισχύει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούνιος 15, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Αντιπροσωπεία είναι τα Μακεδονικά Περιφερειακά Macedonian Peripherals S.A. Computers Peripherals & Systemshttp://www.makper.grCentral OfficeD. Glinou 26GR-54 249 Thessaloniki, GreeceTel: +30 2310 330030Fax:+30 2310 325841Branch Office:Thessalonikis & Kissavou,GR-183 46 Moschato, Athens, GreeceΤel: +30 210 4839120Fax: +30 210 4835574Τechnical Support: * +30 2310 330050 Service: * Thessaloniki: +30 2310 330050 * Athens: +30 210 4839145 Sales Department: * Export: +30 210 4839162 General Informations * Thessaloniki: +30 2310 330030 * Athens: +30 210 4839120 Web Master: web@makper.grΠάρε τους ένα τηλ την Τρίτη και δες τι μπορεί να γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούνιος 15, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Δοκιμασε χωρίς το www (http://infoshop.gr/) αν και δεν νομίζω να ειναι αυτή η εταιρια που ψάχνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Ιούνιος 15, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 αυτο ειναιαλλα δεν υπαρχει ποια..ο χωρος οπου βρισκοταν ειναι καφετερια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούνιος 15, 2008 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Δυστυχώς πρέπει να έκλεισαν...Τελευταία δεν πήγαιναν καθόλου καλά από ότι έμαθα από άτομο που δούλευε εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιούνιος 15, 2008 Author #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Θα απευθυνθώ στα Μακεδονικά Περιφερειακά όπως προτείνει ο Tsene να δω τι θα γίνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 15, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2008 Έχει πάνω από χρόνο που έκλεισε. Και που ήταν ανοιχτό δηλαδή για 2-3 χρόνια που έμενα δίπλα δε μου γέμιζε το μάτι. Η καφετέρια άνοιξε πολύ πρόσφατα και αν κρίνω από την κίνηση (επειδή περνάω συχνά από μπροστά) δεν θα έχει την τύχη του infoshop. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 16, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Aπευθείας rma στην wd μέσα από το site της Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMylonas Ιούνιος 16, 2008 #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Το Infoshop έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό και επειδή είχα παρόμοια περίπτωση με WD σκληρό καλύτερα κάνε το RMA μέσω WD απλά θα δώσεις 5-7Ευρώ για να τον στείλεις εξωτερικό στην εταιρεία με ΕΛΤΑ, αλλά τουλάχιστον το σίγουρο είναι ότι θα σου στείλουνε καινούργιο και δεν θα παιδεύεσε με Ελληνικές αντιπροσωπίες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanenas3 Ιούνιος 16, 2008 #11 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Αν θυμάμαι καλά το Infoshop είναι θυγατρική της Cybersoft. Τα πρώτα τιμολόγια που μου είχαν στείλει μόλις είχε ανοίξει ήταν από αυτή. Ίσως να μπορείς να απευθυνθείς σε αυτούς για RMA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιούνιος 16, 2008 Author #12 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Θέλω να αποφύγω την WD γιατί θα ήθελα αν είναι δυνατό αλλαγή με άλλο σκληρό (ακόμα και της ίδιας μάρκας, αλλά άλλο μοντέλο). Θα δοκιμάσω και τη Cybersoft γιατί το site τους φαίνεται ίδιο με αυτό που είχε το Infoshop κια όπως λες κανένας ίσω έχουν κάποια σχέση. Μάλιστα μόλις δοκίμασα και κατάφερα να κάνω login στο site της cybersoft με τα στοιχεία που χρησιμοποιούσα στο infoshop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Ιούνιος 16, 2008 #13 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 bingo! προχώρα! Δεν μπορεί... κάποιος θα φέρνει τους δίσκους στην Ελλάδα. Νομίζω ότι είναι τα Μακεδονικά Περιφερειακά που ειπώθηκε παραπάνω. Αυτοί νομίζω είχαν γραφεία κάπου πριν τα φανάρια της Βούλγαρη, αριστερά όπως βγαίνουμε από την πόλη (αλλά μπόρεί να κάνω και λάθος, πάει 15ετία και βάλε....). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιούνιος 16, 2008 #14 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Εκεί είναι ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιούνιος 16, 2008 Author #15 Κοινοποίηση Ιούνιος 16, 2008 Tsene thanks την ξέρω την περιοχή εκεί κοντά έμενα παλιά. Δοκιμάζω αύριο πρώτα cybersoft και μετά μακεδονικά περιφερειακά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 17, 2008 #16 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 Θέλω να αποφύγω την WD γιατί θα ήθελα αν είναι δυνατό αλλαγή με άλλο σκληρό (ακόμα και της ίδιας μάρκας, αλλά άλλο μοντέλο). Θα δοκιμάσω και τη Cybersoft γιατί το site τους φαίνεται ίδιο με αυτό που είχε το Infoshop κια όπως λες κανένας ίσω έχουν κάποια σχέση. Μάλιστα μόλις δοκίμασα και κατάφερα να κάνω login στο site της cybersoft με τα στοιχεία που χρησιμοποιούσα στο infoshop.Mετά από 2 χρόνια το ποιό πιθανό είναι να σου στείλουν άλλον δίσκο από την WD μεγαλύτερο σε μέγεθος.Μετά από 2 χρόνια να ζητήσεις αλλαγή με δίσκο άλλης εταιρείας το βλέπω λίγο υπερβολικό, δε νομίζεις ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιούνιος 17, 2008 Author #17 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 δε με κατάλαβες. μιλάω για αλλαγή με άλλο μοντέλο της ίδιας εταιρείας. Σήμερα πήγα στα μακεδονικά περιφερειακά όπου τον έδωσα για έλεγχο. Και όταν χαλάει στα 2 χρόνια δίσκος που υποτίθεται ότι είναι για server χρήση με MTBF 1.000.000 ώρες (εδώ γελάμε) με 10 ώρες καθημερινή χρήση desktop, ο οποίος παρεπιπτόντως με παίδευε με ένα random reset την εβδομάδα το οποίο δεν είχα εδώ και πόσο καιρό καταλάβει από τι είναι, τότε όχι δεν είναι υπερβολικό να ζητήσω αλλαγή με δίσκο άλλης εταιρείας, το οποίο παρόλα αυτά δεν έκανα λόγω του ότι τα μακεδονικά περιφερειακά είναι αντιπροσωπεία Western Digital. Παρόλα αυτά όμως αν είχα τη δυνατότητα, φυσικά και θα το έκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιούνιος 17, 2008 #18 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 Από τα λεγόμενα σου φίλε αυτό βγαίνει, ότι θέλεις δηλαδή να αλλάξεις τον δίσκο με άλλης εταιρείας ή αν αυτό δεν γίνεται συμβιβάζεσαι με δίσκο της WD αλλά διαφορετικό μοντέλο από αυτό που είχες.Είναι απόλυτα κατανοητό ότι μετά από 2 χρόνια το ποιό πιθανό είναι ότι θα πάρεις ποιό καινούργιο μοντέλο από αυτό που χάλασε αλλά δεν είναι κανένα κατάστημα ή εισαγωγέας υποχρεωμένο να σου δώσει άλλη μάρκα επειδή δεν έμεινες ικανοποιημένος μετά από τόσον καιρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιούνιος 17, 2008 Author #19 Κοινοποίηση Ιούνιος 17, 2008 Από τα λεγόμενα σου φίλε αυτό βγαίνει, ότι θέλεις δηλαδή να αλλάξεις τον δίσκο με άλλης εταιρείας ή αν αυτό δεν γίνεται συμβιβάζεσαι με δίσκο της WD αλλά διαφορετικό μοντέλο από αυτό που είχες.Ναι ακριβώς αυτό λεώ που είναι το πρόβλημα δεν κατάλαβα. Ούτε είπα ότι κάποιο κατάστημα είναι υποχρεωμένο να κάνει κάτι μάλιστα είπα ότι τον πήγα στα μακεδονικά περιφερειακά και ζήτησα αν είναι δυνατό να γίνει αλλαγή με WD δίσκο αλλά άλλο μοντέλο και να πληρώσω αν υπάρχει διαφορά. Λες ότι είναι υπερβολικό να θέλω αλλαγή με άλλη μάρκα, σου λέω όχι δεν είναι εκαθόλου υπερβολικό αλλά είναι πολύ λογικό, αλλά είναι στη διακριτική ευχαίρεια του καταστήματος να το κάνει χωρίς να υπάρχει απαίτηση από τη μεριά μου. Εσένα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου δεν κατάλαβα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιούνιος 18, 2008 Author #20 Κοινοποίηση Ιούνιος 18, 2008 Τελικά σήμερα έγινε αλλαγή με τον 6400ΑΑKS από μακεδονικά περιφερειακά με επιπλεόν 12 ευρώ οπότε η υπόθεση έκλεισε καλά. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.