Jump to content

XFX GEFORCE 8800GT 512MB RETAIL Πόσο Overclock;

greekwow

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Την Τρίτη θα παραλάβω την XFX GEFORCE 8800GT 512MB RETAIL

Μνήμη: 512MB DDR3 στα 256bit.

Engine Clock: 625MHz.

Memory Clock: 1.8 GHz ( 900 MHz DDR3 ).

Το σύστημα μου είναι το εξής:

INTEL CORE 2 DUO E6550 2.33 GHZ LGA775 - 1333 FSB - BOX

CORSAIR XMS2 DHX DDR2 2GB (2X1GB) PC2-6400 (800MHZ) CL5 DUAL CHANNEL KIT

MSI P31 NEO-F

WESTERN DIGITAL 160GB WD1600AAJS SATA2

OCZ OCZ500SXS-EU STEALTH XSTREAM POWER SUPPLY 500W

1] Επειδή δεν είμαι γνωρίζω καθόλου απο overclocking....Θα μπορούσε να μου πεί κάποιος (που την έχει η όχι) πόσο μπορώ να ανεβάσω τις συχνότητες χωρίς να έπέμβω καθόλου στο σύστημα ψύξης της κάρτας αλλα και να μην έχω κανένα πρόβλημα αστάθειας,Θερμοκρασίας; Δεν αναζητάω να φτάσω στα όρια αλλα σε λογικά επίπεδα χωρίς να ρισκάρω.

2)Αξίζει; σε τι ποσοστό % fps Θα δω διαφορά;

3)Με ποιό πρόγραμμα ; Riva Tuner;

4)Όποιος έχει όρεξη ας μου πεί για τον τρόπο και κατα πόσο μπορώ να κάνω O/C τον επεξεργαστή (πολλά ζητάω ε;)

αξίζει το overclocking, έχω τη συγκεκριμένη κάρτα...για μένα, για να πετύχεις αυτό που θες, απλά κατέβασε το ΒΙΟΣ της ΧΧΧ έκδοσης της κάρτας από το www.mvktech.net και φόρτωσέ το στην κάρτα με το nibitor.

αξίζει το overclocking, έχω τη συγκεκριμένη κάρτα...για μένα, για να πετύχεις αυτό που θες, απλά κατέβασε το ΒΙΟΣ της ΧΧΧ έκδοσης της κάρτας από το www.mvktech.net και φόρτωσέ το στην κάρτα με το nibitor.

με αυτόν τον τρόπο το ακριβώς αλλάζει; Χρονίζεται όσο η ΧΧΧ;

ψάχνοντας στο site δεν μπόρεσα να βρώ για 8800GT XXX. Μπορείς να μου πείς ποιο ακριβώς εβαλες εσύ;μονο για GTS XXX και GTX XXX βρήκα και αυτο έχει διάφορα REV (01,02,03)

ναι, παίρνει όλες τις ρυθμίσεις της ΧΧΧ. δεν θα το βρεις ωσ ΧΦΧ ΧΧΧ, αλλά ως ΧΦΧ 3Χ ρεβ.1

αχα. βρήκα αυτό: XFX 8800GT (X3) PCIe 512MB - Rev 01

Δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα ετσι;

ευχαριστώ φίλε:jump1:

επισης καλο θα ηταν να διαβασεις και τους διαθεσιμους οδηγους που υπαρχουν στο Thelab.gr οπως επισης το 8800GT θεμα.

θα λυθουν ολες σου οι αποριες.

Λοιπόν Παρέλαβα την καρτούλα χθές. Με το NiBiTor μπόρεσα να "δώ" το BIOS.

Πώς όμως φλασάρω την κάρτα; Διάβασα ότι πρέπει να γίνει απο DOS με BOOTDISK. είναι όντως έτσι;

Και εγώ που δεν έχω δισκέτα; γίνεται απο Stick; (λέω εγώ τώρα...)

καθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Οκ. τα κατάφερα και ολα ειναι οκ.Ευχαριστώ όλους. Πλέον ειναι solved το thread

Δεν περίμενα να δώ τετοια δύναμη απο την κάρτα αυτή

Παίζω το CRYSIS ολα στο Very High (χωρις ΑΑ) και παίζει απίστευτα!

ε, λογικά σχετικά χαμηλή (1280χ1024?) γτ εμένα με το μηχάνημα της υπογραφής στα 1680χ1050 πάει μέχρι High η κάρτα...(χωρίς ΑΑ εννο+είται)

μπορεί να πήγαινε και στον greekwow :p ...δυστυχώς τη μούφα την έχω απεγκαταστήσει, οπότε αν δεν βαρεθώ αύριο θα την ξαναπεράσω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.