Jump to content

Κολλημα του PC, Freeze τελιως.... HELP MEEE PLEASEEE...

d@mi@NOS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδες αν μπορειτε βοηθηστε με...

Πριν καμια βδομαδα εφτιαξα το pc μου....

Asus M3A32-MVP DELUXE/WIFI

Asus 8600GTS SILENT

Amd ATHLON 6400+ X2

2 Kingston HyperX 1066mhz 1GB αλλα εχει κλοκαρει στα 800mhz γιατι δεν ειναι συμβατοι οι athlon , ειναι μονο οι phenom...

Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του pc....

Λοιπον το προβλημα ειναι οτι το pc δεν δουλευει σωστα , δηλαδη οταν παιζω ενα παιχνιδι πχ. nfs pro steet, quake 4 το pc παιζει τερμα γραφικα και δεν κολαει... αλλα μετα απο κανα 5λεπτο παιχνιδιου κολαει τελειως και δεν κανει τιποτα και μετα βεβαια θελει κλεισημο απο το κουμπι του κουτιου...

Συνεχεια το κανει και δεν ξερω τι να κανω , πιστευω οτι αυτη η mobo δεν συνδιαζεται και τοσο καλα με nvidia γιατι λεει οτι παιρνει ATI CROSSFIRE, μηπως η θερμοκρασια?? Μηπως το τροφοδοτικο? Οι Ram? Δεν ξερω τα φωτα σας γιατι νομιζω οτι πηγαν τζαμπα τα φραγκα , και δεν μου περισεβουν...

Ευχαριστω εκ των προτερων..

φιλαρακια μολις ειδα οτι οι ram μου δεν ειναι συμβατες με την μιτρική

μου... αλλα δουλευουν ... Γιατι??

μηπως δεν δουλευουν σωστα??

απο τις ram λετε να freezarei το συστημα??

Αν εχεις αλλες συμβατες δοκιμασε τις.Αν δουλεψει το συστημα κανονικα παει να πει πως ειναι οι μνημες.Γι αυτο πριν προχωρησεις σιγουρεψου πρωτα.

φιλε εχω μιλησει και με αλλα ατομα και καταλιξαμε στο τροφοδοτικο!

δεν επαρκει το psu μου (εχω ενα pegasus 425watt) και μαλλον αυτο πρεπει να αλλαξω.

εσυ τι λες??

Κάνε επιστροφή την Silent όσο πιο γρήγορα μπορείς + τρέξε ένα MemTest να δείς τι γίνετε (αν σου βγάλει πρόβλημα, δεν είναι απαραίτητο οι μνήμες, μπορεί δλδ να είναι κ η μητρική)

Παλιό ή καινούργιο δεν έχει σημασία. Μπορεί να ήταν Dead On Arivale!!

+ πάρε ένα 500άρι τροφοδοτικό να είσαι ντάξει.

Κοιτα η Silent ειναι το μονο Hardware που δεν πηρα με την καινουρια αναβαθμιση την ειχα και στο προηγουμενο συστημα και δουλευε μια χαρα!

Επισης την μιτρικη την πηγα πισω στο e-shop να την κοιταξουν μηπως ειναι προβληματικη αλλα δεν βρηκαν κατι , ολα ειναι οκ..!

Γιαυτο καταλιξαμε στο τροφοδοτικο...!

Τα Pegasus ειναι καλα τροφοδοτικα και για το συστημα που εχεις τα watt ειναι αρκετα. Το οτι μιλησες με καποιους δεν σημαινει οτι το τροφοδοτικο εχει απαραιτητως προβλημα. Βρες ενα αλλο απο καποιον φιλο και δοκιμασε για να εισαι σιγουρος.

Ο τροπος που κολλαει μυριζει μνημες...

Δοκιμασε καποιο προγραμμα οπως το Orthos(ή MemTest οπως λενε παραπανω) για να τσεκαρεις την σταθεροτητα μνημων και cpu. Παρακολουθησε τις θερμοκρασιες...

Ρε φιλαρακι και τι ειναι??

μνημες μολις εκανα memtest αλλα δεν εβγαλε προβλημα..

Α και τροφοδοτικο δεν μπορω να βρω, σιγα μην ξεμονταρουνε τα τροφοδοτικα τους για μενα..!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩΩΩ???

Να παρω psu??

μολις εβαλα και το Orthos αλλα δεν το ηξερα πατισα start και αρχισε και testarei την ram και cpu το αφισα 3 λεπτα και ειδα οτι η cpu απο 45 βαθμους ειχε φτασει στους 57!

στην αρχη ανεβαζε γρηγορα τους βαθμους μετα ομως τους 54 αρχισε και χαμιλωνε πολυ η ταχυτητα..

τι ειναι τωρα αυτο?

Σωστο ειναι αυτο...αστο να τρεξει καμια ωρα.

Βαλε και κανενα 3dmark να τρεξει για καμια ωρα να δουμε αν ειναι η καρτα.

Αν δεν δοκιμασεις δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν φταιει το τροφοδοτικο ή οχι.

απο που θα κατεβασω το 3dmark??

βρηκα ενα αλλα λεει πως ειναι για vista 32bit ή για vista 64bit..

δοκίμασε να μειώσεις τα το επίπεδο των γραφικών στο παιχνίδι για να δεις αν φταίει η κάρτα !! δες ποια προγράμματα και οδηγοί τρέχουν παράλληλα με το παιχνίδι και σε κολλάει !!! δες την θερμοκρασία της κάρτας σου !!!

απο που θα κατεβασω το 3dmark??

βρηκα ενα αλλα λεει πως ειναι για vista 32bit ή για vista 64bit..

δες στο cd της μητρικης !!! συνηθως η asus δινει το 3dmark 06

Παλικαρια τελιωσε το orthos , το αφησα να κανει 1 ωρα και 10 λεπτακια..

Λοιπον δεν εβγαλε κανενα error και η θερμοκρασια του επεξεργαστη δεν ξεπερναγε τους 60... ηταν 59-60 κολλημενο και η μιτρικη ανεβασε μονο 2-3 βαθμους , ηταν δηλαδη 44 βαθμους απο 42...

οποτε τι κανω?

ρε παιδια προσπα8ω να βρω το 3dmark να κανω ενα διαολο test στην καρτα γραφικων και δεν μπορω να το βρω, μηπως μπορει κανεις να μου δωσει κανενα link?

ή να μου πει καμια ιστοσελιδα τελος παντων...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.