Jump to content

Επιλογή τροφοδοτικού

Xzibit

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply
Μαλλον θα σε ακουσω κ θα προχωρησω σε αλλαγη του αν προχωρησω σε λυση SLI !!

Απο τα 2 τροφοδοτικα που προτεινες, το ενα με τα 170€ - εχει 200W παραπανω - το αλλο γιατι ειναι πιο ακριβο με λιγοτερα?

Λογο εταιρειας ή το 1200αρι δεν ειναι 1200?? :whistling

Οχι ειναι 1200 και αρκετα αξιοπιστο...Το θεμα ειναι καθαρα Εταιρικο...Πιο πολλα εχουν ακουστει για το 1000αρι της corsair...αλλα και το chieftec ειναι πολυ καλο...Παντος εαν παρεις το chieftec να δεις τις διαστασεις του πριν κανεις την αγορα διοτι ειναι αρκετα μεγαλο...:T:

διαβασε εδω για το Chieftec

και εδω για το corsair...

H αποφαση δικη σου...για το ποσα Watt θα χρειαστεις...Εμεις απλα δινουμε ενα ''χερακι''

Επισης...Το Chieftec εχει 2 χρονια εγγυηση ενω το Corsair 5 :fun:

Εγώ θα έλεγα ψάξε στο Πλαίσιο (καταστήματα ) για το olympia το 1000άρι τιμούλα 199

Εγώ θα έλεγα ψάξε στο Πλαίσιο (καταστήματα ) για το olympia το 1000άρι τιμούλα 199

Πηρε το ματι μου καποια silverstone αλλα νομιζω δεν ειδα 1000αρι...(για το tuning λεω)

Ναι οντως τo Οlympia ειναι πολυ καλο :happy:

Οχι ειναι 1200 και αρκετα αξιοπιστο...Το θεμα ειναι καθαρα Εταιρικο...Πιο πολλα εχουν ακουστει για το 1000αρι της corsair...αλλα και το chieftec ειναι πολυ καλο...Παντος εαν παρεις το chieftec να δεις τις διαστασεις του πριν κανεις την αγορα διοτι ειναι αρκετα μεγαλο...:T:

H αποφαση δικη σου...για το ποσα Watt θα χρειαστεις...Εμεις απλα δινουμε ενα ''χερακι''

Οταν λεω ποιοτικο εννοω αν βγαζει 1200 βατ κατω υπο ολες τις συνθηκες!

Ενω πχ ενα αλλο 1000αρι να ειναι - ναι μεν 200βατ λιγοτερο - αλλα να τα βγάζει παντα!

(ισχυει αυτο που λεω 'η λεω :fist::slap: ??)

Δικη μου αποφαση ειναι αλλα - εχεις δικιο - γιατι εγω σκεπτομουν να δοκιμασω με το Ηιπερ - κ να δω τι θα γινει....:tomato:

Κατι 1300αρια της Tagan - τα γνωριζετε?

Οταν λεω ποιοτικο εννοω αν βγαζει 1200 βατ κατω υπο ολες τις συνθηκες!

Ενω πχ ενα αλλο 1000αρι να ειναι - ναι μεν 200βατ λιγοτερο - αλλα να τα βγάζει παντα!

(ισχυει αυτο που λεω 'η λεω :fist::slap: ??)

Δικη μου αποφαση ειναι αλλα - εχεις δικιο - γιατι εγω σκεπτομουν να δοκιμασω με το Ηιπερ - κ να δω τι θα γινει....:tomato:

Κατι 1300αρια της Tagan - τα γνωριζετε?

1200 βγαζει αλιμονο....Τα Tagan λεγεται οτι ειναι σκυλια αλλα βρισκονται στο e-shop(δυσκολα εαν γινει καποια βλακεια για αλλαγη) και στα Multirama οπου ειναι πανακριβα...

Το θεμα δεν ειναι το τι γνωριζουμε...ψαχνουμε στον γουγλη και βρισκουμε εαν εχουμε καμια απορια...

ειλικρινα το 1200αρι θα ειναι και πολυ παραπανω απο αυτα που θες να σικωσεις...το 1300 ειναι υπερβολικο...με το chieftec/corsair κανεις πολυ καλα την δουλεια που θες εσυ...

Κανε και κανενα search στο skroutz για να βρεις και απο αλλα μαγαζια...συγκινε τιμες και εγγυησεις...αλλα ολοι θα σου προτεινουν το πλαισιο...:zzz:

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα (κλασικο), μπορειτε να μου πειτε γιατι εχω αυτες τις τασεις με ενα καινουριο μεν, no-name δε τροφοδοτικο;

Ειναι φυσιολογικο ή θα καψει τιποτα; :nerd:

post-1659-1416073557,0985_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.