Jump to content

WD diagnostics problem

anthis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα καινούριο σύστημα (της υπογραφής) το οποίο τεστάρω τον τελευτάιο καιρό και σε άσχετες στιγμές πεταγε μπλε οθόνες.. Γύρισα τα πάντα στο normal απο πλευρας overclocking κλπ.. Αλλά οι μπλε οθόνες συνέχισαν..

Επειδή τρέχω σε RAID0 κατέβασα και το WD daignostics μηπως φτίναε οι δίσκοι και μάλλον επεσα μεσα.. Μολις ανοιγω το διαγνωστικο προγραμμα και παει να τρεξει το συστημα πεταει μπλε οθονη και βαραει restart.. Browsing στο internet πορω να κανω χωρις προβληματα αν παιξω παιχνιδια ομως κανει restart που και που.. Τελικα οι δισκοι φταινε?

Το θεμα ειναι φταινε και οι δυο? Φταιει το Raid? Δεν εχω και μεγαλη εμπειρια με χαλασμενους δισκους!!:flag:

Προφανως.

Default εισαι ε??χμμ

Θερμοκρασιες σκληρων-δισκων θα ηταν σημαντικο να βρεις και να ποσταρεις

(καποια εκδοση του everest δειχνει και τους sata)

Δεν νομιζω πως υπαρχη αλλη λυση.

Format!

Εκτος αν μπορεις να ζησης με τα crasharisματα αυτα..

ΥΓ: Τι λειτουργικο εχεις??

Δεν ειναι λύση το φορματ, αν δεις στο αλλο θέμα που άνοιξε ο φίλος του πετάει bsod με μήνυμα IRq not less or equal....;)

Κοιτα δεν μου εχει ξανατυχη,

Απλα εγω οταν ειχα προβλημα με τον σκληρο των windows, και ειχε ουσιαστικα ''χαλασει''

και το λειτουργικο, ολα εστρωσαν με ενα φορματ.

Γενικοτερα ειναι η ευκολη λυση αλλα αν δεν ειναι

οπως λες λυση.

Τοτε δεν ξερω.

Χμμμ αλλαγη σκληρου? :p

Φτηνια εχει πεση στον τομεα :p

Εχει δυο τυπους μπλε οθονης που βγαζει.. Εναν ακαριαιο και βαραει restart.. Και εναν αλλο που ειναι στατικη και λεει IRQ not less or equal.. Δεν ξερω τι σημαινει αυτο.. Γενικα το καταλαβα το format δεν το αποφευγω απλα θελω να βρω τι πρεπει να διορθωσω ωστε μετα να ειναι σταθερο το συστημα.. Το oc δεν υπολογιζεται πλεον ειναι ολα στα default..

Το λειτουργικο ειναι XP SP3 αλλα και με τα vista 32bit το ιδιο κανει.. Αν και στα vista χειροτερα δεν μπαινει καθολου πλεον ενω πριν κατι μερες εμπαινε..

Θερμοκρασιες σκληρων ειναι χαμηλες τους φυσανε ανεμιστηρες και ειναι αρκετα κρυοι ανοιχτο εχω το πλαινο και τους ακουμπαω.. Το chipset και το northbridge κυριολεκτικα ψηνοναι με stock κιολας τασεις ενω στο everest λεει μονο 42 βαθμους, τα ιδια και στο BIOS.. Στην αφη ομως ειναι λες και θα σου μεινει πανω το δαχτυλο.. (εχω ανεμιστηρια να τα φυσανε, αλλα ειναι παραξενη η P5N32 E sli..)

Το θεμα με την αλλαγη σκληρου ειναι οτι ειναι επι 2 γιατι τρεχω σε RAID..

[ασχετος] παιδες μπορει δηλαδη το RAID0 να προκαλεση ζημια στους σκληρους?? Ευθηνετε? [/ασχετος]

Εκανα SMART με το everest και ηταν οκ.. Με το WD diagnostics κανει restart.. Και με φορτο εργασιας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.