Jump to content

antivirus + antispyware

bluray

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θα ηθελα την γνωμη σας για τον καλυτερο συνδιασμο προστασιας (antivirus antispyware antispam) για windows xp με sp2. Αυτη την στιγμη εχω το avg+spyware doctor και δεν ειμαι αρκετα ικανοποιημενος...Αυτο που με ενδιαφερει ιδιαιτερα ειναι να μπορει να γινει heal η delete μιας απειλης και οχι απλος ενοπισμος

Αν μιλαμε για δωρεαν λυσεις πιστευω οτι με το avg για av εισαι καλυμενος, το χρησιμοποιω μηνες τωρα και ειμαι ευχαριστημενος.

Για real time antispyware το μονο που ξερω δωρεαν ειναι το spyware terminator, δεν το εχω βαλει ποτε (με spybot+ad-aware και manual scanning ειμαι οκ πιστευω) οποτε δεν ξερω αν ειναι καλο ή οχι

spybot search and destroy

ειναι πιο αποτελεσματικο απο spyware doctor η χρειαζεται ως συμπληρωματικη λυση?:hm:

NOD32 + Spybot Search & Destroy σε συνδιασμό με Firefox ή Opera σε γλιτώνει από το 95% των προβλημάτων.

Φυσικά υπάρχουν εξίσου καλά προϊόντα αλλά τα συγκεκριμένα είναι δοκιμασμένα εδώ και πολύ καιρό.

15 threads πρέπει να υπάρχουν με την ίδια ερώτηση.

Avast+Boclean από εδώ μεριά.

NOD32(εχει βρει πολλες φορε "κακοβουλο υλικο" που τα αλλα αγνοουσαν.

και για spyware το προγραμμα της Webroot.

ρε παιδια ομως το nod32 δεν μπορει να κανει delete και heal σωστα????

Κανονικότατα κάνει διαφορετικά τι νόημα θα είχε;

Μήπως έχεις καμία δοκιμαστική που έχει λήξει;

Κανονικότατα κάνει διαφορετικά τι νόημα θα είχε;

Μήπως έχεις καμία δοκιμαστική που έχει λήξει;

ναι ρε γ..μτο εχεις δικιο

αλλα οποιος δεν εχει ματια εχει χερια για να postarei:tongue:

sorry lads οτι και να πειτε....:sorry::sorry: οσο για το αλλο Thread ελπιζω να το διεγραψε ο mod.

Firefox + AVG + Spybot S&D + Ad-Aware SE Professional και ξερό ψωμί.

Αυτά έχω εγώ. Καλά, το ff το ανέφερα επειδή είναι safe browser, δεν πιστεύω να τον πάρει κανείς για antivirus. O_o

BTW, έχω το AVG Free, επειδή

είναι free

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.