Jump to content

ποιά εταιρία να εμπιστευτώ για Nvidia 8800;

jsmith6

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ακούγεται πως η σειρά 9 της Nvidia αποσυρεται σε λίγους μήνες και τώρα που όλοι ξεστοκάρουνε απο την σειρά 8 (πριν φέρουν την GT200) μου φένεται πως είναι μια ευκαιρία να πάρω μια καλή καρτούλα να την έχω για τα επόμενα 3 χρόνια.

Νομίζω πως η 8800GT είναι αυτό που θέλω, ή ίσως και 8800 GTS/GTX καθώς οι τιμές έχουν πέσει αρκετά :hehe:

Παραδοσιακά αγόραζα Asus. Κάτι έχει το σηματάκι που με "εξάπτει" :p Αλλά τώρα θέλω να δω μήπως μπορώ να είμαι λίγότερο fan-boy και θέλω να μου πείτε την αποψή σας για τις υπόλυπες εταιρίες που υπάρχουν εκεί έξω. Ας δούμε μερικές:

Sparcle 8800 GT 512MB: 130€

Galaxy 8800 GT 512MB: 130€

EVGA 8800 GT 512 MB: 135€

Albatron 8800GT 512MB: 140€

Gigabyte 8800GT 512MB: 140€

Zotac GF8800GT AMP 512MB PCX: 179€ (ακούω καλά λόγια)

Από όλες αυτές, εμφανισιακά μου αρέσει η Gigabyte διότι θα είναι πιο εύκολο να την καθαρίσω με πεπιεσμένο αέρα όταν θα πιάνει σκόνη.

Δεν είμαι "ορκισμένος" σόνυ και καλά να πάρω την 8800, έιχα δει και πως η 9600 (παρόλο που αποσύρεται) ήταν αξιόλογη κάρτα. Όμως έχουν τιν ίδια τιμή με την 8800 και μου φένεται πως η 8800 είναι πιο γρήγορη.

Ποιά εταιρία μου προτείνετε; Από ποιά/ποιές έχετε μείνει ευχαριστημένοι;

Ότι πληρώνεις παίρνεις... ελπίζω να κατάλαβες. :shifty:

Εγώ πάντως έχω 2x Albatron 8800GT 512MB και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. :cool:

παιζει να μην ισχυει εδω.

παρατηρησαμε οτι η πλεον overclocking ability καρτα που παρειχε και aftermarket cooler(Accelero S1) και o/C απο τη "μαμα της" (απο κουνια που λενε)ηταν σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απο αλλες αντιστοιχες προτασεις εταιριων.

μιλαω για την ECS.

οποτε μην ειμαστε απολυτοι σε αυτο.

περιμενε να βγει η νεα σειρα.

αναμενεται και αλλη πτωση των τιμων.

Εγώ από την xfx είμαι πολύ ευχαριστημένος και από ποιότητα κατασκευής και από το o/c-ability.

Καλά λόγια ακούγονται και για τις ecs τελευταία..

Ξέχασα να πω πως δεν θα την clock-άρω. Και για τις XFX ακούω καλά λόγια (gotta love green :p), ξεχασα να βάλω καμιά στην λίστα. Σίγουρα όμως θα κάνω μια βόλτα να δω τι υπάρχει διαθέσιμο.

περιμενε να βγει η νεα σειρα.

αναμενεται και αλλη πτωση των τιμων.

Παίζει όμως και να μην βρώ καθόλου άμα περιμένω πολύ :p

Παρε την ECS...Ειναι παρα πολυ καλη...με την ψυκτρα που διαθετει μπορεις να την εχεις Με passive cooling δηλαδη χωρις ανεμηστιρακια αλλα να την εχεις και με τα ανεμιστηρακια που δινει μαζι της...Παντος για μενα που δουλευει καθε μερα 735/1020/1850 δεν εχει παει πανω απο 53 βαθμους...

Την προτεινω διοτι δεν ξερω τι κανουν οι αλλες 8800GT με τα φανακια τους..Εαν κανουν σαν ελικοπτερα σε load...οποτε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παιρνεις αυτην και εισαι αρχοντας.;)

Δες και φωτο απο τον γουγλη

Ειναι Απλα TOP:cool: (στις 8800GT)

Υ.Γ: ακομα θες την Giga ? :p

post-9563-1416073555,3891_thumb.jpg

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Πήρα την Gigabyte 8800GT 512MB TurboForce edition (είναι κάπως overclocked από μαμά). Ο κωδικός της είναι GV-NX88T512HP REV.1.0.

Ο λόγος που την διάλεξα ήταν η ψύκτρα της. Έχει μια Zalman πάνω, που για μένα σημαίνει πως θα κάνει καλύτερη ψύξη και λιγότερο θόρυβο από τις default ψύκτρες των άλλων 8800GT. Φυσικά θα μπορούσα να αλάξω ψύκτρα σε οποιαδήποτε VGA. Αλλά γιατί να μπω στον κόπο, αφου μπορώ να την πάρω έτοιμη, και κόστιζε όσο οι άλλες 8800GT, 150 ευρώ.

Με παρεξένεψε αυτή η ψήκτρα, και με έβαλε σε σκέψεις. Αλλά ίσως δεν έχω ακόμα τόσο ανοιχτό μυαλό :p

Οι μνήμες δεν έχουν ψύκτρες πάνω και σκεύτομαι μήπως κάνω καμία πατέντα με μικρά ψυκτράκια, αλλά δεν ξέρω ακόμα αν είναι απαρέτητο.

ειναι απαραιτητο.

Χμμμ... με βάζεις σε σκέψεις. Πάντως η κάρτα απο μαμά δεν έχει ψήκτρες πάνω στις μνήμες.

το καλυτερο και πιο οικονομικο after market ηταν και ειναι το Accelero S1,που δινει και ψυχτρακια για μνημες.

εγω θα ειχα παρει Galaxy ή αλλη φτηνη + accelero.

αν δεν ψυξεις μνημες με ψυχτρακια ,βαλε τουλαχιστον εναν 8αρι ,9αρι,οτι εχεις στο συρταρι(κανει και rhyme) να φυσαει εκει,γιατι ουτε στα mosfet ,βλεπω ψυξη.

edit:

κοιτα αυτα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809307

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809301

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809303

για o/c χωρις κατι τετοιο,μην το διανοηθεις,με 40 βαθμους εξω.

jsmith6 η δικια μου ECS εχει ψυκτρακια στις μνημες και απολα...και την τεραστια ψυκτρα accelero μαζι με τα ανεμιστηρακια της...:rolleyes:

Καλοδουλευτη η καρτουλα σου :cool:

Ευχαριστώ ProPitsiriko$ :happy2:

το καλυτερο και πιο οικονομικο after market ηταν και ειναι το Accelero S1,που δινει και ψυχτρακια για μνημες.

εγω θα ειχα παρει Galaxy ή αλλη φτηνη + accelero.

αν δεν ψυξεις μνημες με ψυχτρακια ,βαλε τουλαχιστον εναν 8αρι ,9αρι,οτι εχεις στο συρταρι(κανει και rhyme) να φυσαει εκει,γιατι ουτε στα mosfet ,βλεπω ψυξη.

edit:

κοιτα αυτα.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809307

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809301

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809303

για o/c χωρις κατι τετοιο,μην το διανοηθεις,με 40 βαθμους εξω.

Δεν θα την κλοκάρω. Από αυτά έχω από ένα set για GeForce2, κάνουνε σε αυτήν; Μετά αν θέλω να τα βγάλω θα βγούνε με ευκολία;

Παρε την ECS...Ειναι παρα πολυ καλη...με την ψυκτρα που διαθετει μπορεις να την εχεις Με passive cooling δηλαδη χωρις ανεμηστιρακια αλλα να την εχεις και με τα ανεμιστηρακια που δινει μαζι της...Παντος για μενα που δουλευει καθε μερα 735/1020/1850 δεν εχει παει πανω απο 53 βαθμους...

Την προτεινω διοτι δεν ξερω τι κανουν οι αλλες 8800GT με τα φανακια τους..Εαν κανουν σαν ελικοπτερα σε load...οποτε για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο παιρνεις αυτην και εισαι αρχοντας.;)

+500!!

ecs με χιλια

αν και καλυτερα να παιρνες μια 4850

EVGA einai oti kalytero gia Nvidia. Einai k lifetime warranty AKOMA kai an spasoun apo to overclock.

Όπως είσαι, βάλε όπισθεν και διόρθωσε τη δημοσίευσή σου. Ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.