Jump to content

Σοβαρό codec?

geogeoland

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπόν... το ερώτημα έχει να κάνει με codecs αυτή τη φορά, και συγκεκριμένα με το ποιο να επιλέξω. Είχα το k-lite beta και έβγαζε ενα πρόβλημα στις ταινίες με υπότιτλους, και το k-lite mega pack κάνει το subtitle workshop να κρασάρει. Ψάχνω κάτι που να παίζει τα πάντα και να τα παίζει σωστά.. Τα φώτα σας! :D

Γιατί δε δοκιμάζεις να βάλεις απλά DivX, Xvid, Quicktime & Realtime Alternative σε συνδιασμό με τον Media Player Classic. Θα παίζεις το 95% των αρχείων που υπάρχουν χωρίς πρόβλημα και δε θα φορτώσεις το σύστημα σου με άχρηστα codecs.

CCCP μαζί με realtime alternative και quicktime alternative και παίζεις τα πάντα!

Υπάρχει και η λύση του να τα βάλεις όλα manual η οποία είναι και η καλύτερη.

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, κοίταξε ΕΔΩ που έχει οδηγό εγκατάστασης καθώς και links με τα codecs για να μην ψάχνεσαι!

GPower2 FTW!!!

:T::worship: Το CCCP πέρασα τελικά. Ακριβώς αυτό που έψαχνα. :) Όσο για το φόρτωμα.. νταξ, το pc της υπογραφής μου είναι, στην τρίχα το έχω, δε με πειράζει να του φορτώσω και 1-2 αχρείαστα codecs για να παίζω κι εκείνο το 5% που δε θα έπαιζα διαφορετικά. :)
Εγώ με το Κ-Lite πάντως δεν είχα ποτέ πρόβλημα και είναι και υπέρπλήρες

Υπερπλήρες αλλά βάζει και ενα σωρο παραπανω πραγματα που δεν χρειαζονται.(Βαζει δηλαδή ένα σωρό άχρηστους codecs, codecs που ο ένας αναιρούσε τον άλλον και γενικά φόρτωνε το σύστημα χωρίς λόγο).

Και εγω αυτο ειχα αλλά κρασαραν συνεχεία τα Vista,μολις ανοιγα φακελο με βιντεο και η προβολη ηταν Μικρογραφιες (δεν τα εβγαζε σωστα).

Το CCCP ειναι αρκετα ελαφρυ σε σχεση με το k-lite..

Μια άκυρη ερώτηση. Είναι απαραίτητο να έχει κάποιος που βλέπει ταινίες codec pack στο pc του?

Όχι! Αρκεί να έχεις τα Codecs που χρειάζεσαι για να βλέπεις τα αρχεία που έχεις. Αν σε καλύπτουν δε χρειάζεται να μπλέκεις και να φορτώνεις το σύστημα σου.

Υπερπλήρες αλλά βάζει και ενα σωρο παραπανω πραγματα που δεν χρειαζονται.(Βαζει δηλαδή ένα σωρό άχρηστους codecs, codecs που ο ένας αναιρούσε τον άλλον και γενικά φόρτωνε το σύστημα χωρίς λόγο).

Και εγω αυτο ειχα αλλά κρασαραν συνεχεία τα Vista,μολις ανοιγα φακελο με βιντεο και η προβολη ηταν Μικρογραφιες (δεν τα εβγαζε σωστα).

Το CCCP ειναι αρκετα ελαφρυ σε σχεση με το k-lite..

Ποτέ δέν έκανα full install πάντα τα installations μου ήταν custom

Το ccpt δέν το ξέρω οπότε δέν έχω γνώμη , ίσως να είναι καλύτερο ίσως και όχι..

off topic

Αν βάλεις διαφορετικά filenames για τους υπότιτλους από την ταινία, έτσι ώστε να μην προσπαθήσει να τα φορτώσει ταυτόχρονα το subtitle workshop, δεν θα κρασάρει.

Με λίγα λόγια φορτώνεις αρχικά τους υπότιτλους και μετά την ταινία.

το vlc player ειναι μουφα

παιζει ολες τις ταινιες Interlaced Και σε γρηγορη κινηση σπαει η εικονα

το vlc player ειναι μουφα

παιζει ολες τις ταινιες Interlaced Και σε γρηγορη κινηση σπαει η εικονα

σωστος.

(πρεπει να πατησεις φιλτρο για να μην ειναι interlaced)

. κρασαρει συνεχως οπως επισης εχει αθλιο GUI.

Ναι αλλά όταν οι άλλοι players σηκώνουν τα χέρια ψηλά, ο VLC τα βγάζει πέρα μια χαρά !

Ναι αλλά όταν οι άλλοι players σηκώνουν τα χέρια ψηλά, ο VLC τα βγάζει πέρα μια χαρά !

+1 :banging:

Ζητας σοβαρο codec και βαζεις MegaPacks???:(

Μια λυση ειναι ffdshow και η δευτερη βαζεις The KMplayer και εχεις τον καλυτερο που κυκλοφορει χωρις να χρειαζεσαι να φορτωσεις το συστημα σου με ολους τους αχρηστους codecs που τα Megapacks.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.