Jump to content

ποιο κουτακι για το σαλονι?

redbighunter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ψαχνω κουτακι για ενα htpc που θελω να βαλω στο σαλονι! θελω να χωραει την P5K PRO και την 8800gt! ακομη το cpu cooler ειναι η Big typhoon 120 και psu το cheaftec 500w! ποιο μου προτινεται που να χωραει τα παραπανω?

πιστευω οτι 100€ ειναι υπεραρκετα για htpc! τωρα βεβαια και για +20€ δεν θα πω οχι!

ψιλοτσουζει το 2ο!!! αλλα θα ταιριαζει γαντι στο συνολο ενισχυτης, προενισχυτης, 42αρα!!!

εισαι σιγουρος οτι θα μου τα χωρεσει ολα αυτα μεσα το 1ο?

Το landbox χωραει μονο τις mini.Τωρα ομως μου ανοιξατε τα ματια για τα υπολοιπα στα οποια ευελπιστω να χωρεσω μεσα μια ECS A780gm χωρις καρτα.

το bach το εχω για main pc και ειμαι υπερευχαριστιμενος το μονο μειωνεκτημα ειναι λιγο το ανεμιστιρια που εχει απο την μανα του

τα εχω αντικαταστιση με silenx και εχει υσηχασει το κεφαλι μου

Έχεις άπειρες επιλογές πλέον.

http://www.plaisio.gr/productlist.aspx?catalog=20&category=69977695

Βάλε τα 3 σχετικά φίλτρα και διάλεξε

πιστεψε με, πριν ανοιξω το thread εδω αυτο εκανα αλλα ακρη δεν εβγαλα! θελω να μου πει καποιος ο οποιος εχει καποιο απο ολα τα κουτια που προτινετε kai να εχει χωρεσει μια κανονικου μεγεθους motherboard με μια vga του μεγεθους της 8800gt!

Που 'ντες;

Επέλεξε από τα φίλτρα

MiniATX

SFF Case

Home Theatre PC

Απλά κατάλαβα ότι ήθελε μικρό κουτί ενώ θέλει για full size ATX...:sorry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.