Jump to content

SP3 και προβλήματα με internet

bleo8onhs

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ την κοινότητα!

Πρόσφατα εγκατέστησα το SP3 σε xp προφανώς.

Από την ώρα που το έβαλα όμως το ίντερνετ είναι γεμάτο προβλήματα. Το azureus με βγάζει firewalled με ή χωρίς comodo, το pcAnywhere δουλεύει για μισό λεπτό και μετά κόβει την λήψη εντελώς ακόμη και σε lan, το DC γονάτισε και το μόνο που δουλεύει χωρίς πρόβλημα φαίνεται να είναι το firefox.

Το pc έχει core2, γιατί άκουσα ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα με amd, και η εγκατάσταση είναι windows xp pro original 32bit με sp3 slipstream (έγινε σωστά, έχω κάνει αρκετά χωρίς προβλήματα με παλιότερα sp και drivers) καθαρή.

Αντιμετώπισε κανεις τίποτα παρόμοιο? Έχετε καμία πρόταση? Στην αρχή νόμιζα ότι φταίει το comodo, αλλά και με αυτό απενεργοποιημένο, το azureus περνάει το firewall/nat test, αλλά με δείχνει ακόμη firewalled. Αν δεν βρώ λύση θα περάσω vista 64 να δω πως πάνε..

Το πρόβλημα με την AMD είναι ότι από λάθος φορτώνει drivers για Intel με αποτέλεσμα να κολλάει το PC. Πλέον έχει βγει patch οπότε δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατάσταση το Comodo ή να βάλεις καινούργια έκδοση γιατί ως συνήθως η MS κάτι άλλαξε και πρέπει να βάλεις νέα έκδοση στα μισά προγράμματα.

Είναι καθαρή η εγκατάσταση οπότε και όλα είναι φρέσκα (aka τελευταίες εκδόσεις). Επίσης τα windows είναι πλήρως αναβαθμισμένα. Και επίσης γράφω ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ το comodo ενεργοποιημένο.

Είναι καθαρή η εγκατάσταση οπότε και όλα είναι φρέσκα (aka τελευταίες εκδόσεις). Επίσης τα windows είναι πλήρως αναβαθμισμένα. Και επίσης γράφω ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ το comodo ενεργοποιημένο.

Μήπως φταίει το firewall των Windows ή άλλαξε κάτι στο ρούτερ σου;

Αν υπάρχει ασυμβατότητα με το Comodo μπορεί να επηρρεάζει ακόμα και απενεργοποιημένο.

Παρόμοιο πρόβλημα εχω και γω το mtorrent μου βγάζει ότι υπάρχει πρόβλημα με την συνδεση αλλα περνάει το test. Στην αρχη νόμιζα ότι είναι το router και αλλάξα firmware αλλα δεν αλλάξε κάτι. Εχω και γω το comodo αλλα με την απενεργοποίηση δεν αλλάζει η κατάσταση.

Μπορει να φταίει κάποιο απο τα update της Microsoft

Στον δευτερο υπολογιστη με παρόμοιο setup όλα είναι μια χαρά.

Τι εννοείς...πως γίνεται αυτό;; :happy2:

Πολλές φορές με το upgrade σε sp3 το security descriptor για το SharedAccess service που χρησιμοποιεί το firewall γίνεται corrupted με αποτέλεσμα το πρόβλημα του Bleo8onh. Άλλες φορές λύνεται μόνο του (π.χ. restart) ή άλλες φορές χρειάζεται πείραγμα μέσα από το netsh.

Σε εμένα το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται αν και δεν με απασχολεί και πολύ

οτι θέλω το καταβάζω απο τον δευτερο που δουλέει κανονικότατα.

Ετσι και αλλίως εχω δρομολογήση αναβάθμιση + φορματ μεσα στο καλοκαίρι

Start - Run και γράψε (χωρίς τα ")

"Netsh winsock reset"

Reboot.

Πες μου αν άλλαξε κάτι.

Το ήξερα το πρόβλημα του winsock djd, το διάβασα δηλαδή όσο έψαχνα τη λύση, αλλά το reset δεν άλλαξε κάτι. Και η επανεκκίνηση δεν άλλαξε τίποτα, καμία απ' όσες έκανα.

Η μόνη αλλαγή στο σύστημα ήταν ένα partition και η εγκατάσταση vista 64 ultimate για να τα δώ.

Παρεπιπτόντως, η πρώτη εγκατάσταση ήταν για κλάμματα, μετά από κάθε windows update έπρεπε να κάνω repair boot από το cd για να ξαναμπουτάρω στα vista. Όταν τα ξαναεγκατέστησα όλα δούλεψαν σωστά. Μάλλον το πρόβλημα ήταν ότι τα windows αναβάθμιζαν τον driver του nvidia raid. Στην δεύτερη τα σταμάτησα και όλα ρολόι!

Το ποστάρω μήπως το χρειαστεί κανείς. Όχι ότι νομίζω ότι έφτιαξε τίποτα στα xp. Το θέμα λύθηκε πραγματικά από μόνο του, ή τουλάχιστον εγώ είναι πολύ δύσκολο να βρώ πως λύθηκε.

Έτσι κι αλλιώς ήταν παράλογο να περνάει το nat test το azureus και κάτω να μου λέει firewalled(που όντως ήταν).

Και το pcanywhere τωρα δουλεύει πολύ καλύτερα από πριν. Ούτε κολλήματα ούτε τίποτα.

Ευχαριστώ πάντως!

Start - Run και γράψε (χωρίς τα ")

"Netsh winsock reset"

Reboot.

Πες μου αν άλλαξε κάτι.

Δεν αλλαξε τίποτα δυστυχώς

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.