Jump to content

Νεο mobo Abit ddr1/ddr2....

athlon=greek

Recommended Posts

Αν και εγώ φοράω Abit στο καβουρδηστήρι μου, δυστυχώς η εποχή που η συγκεκριμένη εταιρεία μεσουρανούσε είναι προϊστορία...:bye:

Η συγκεκριμένη μητρική πάντως δεν με προδιαθέτει για πολύ overclocking...

μια χαρά εταιρία είναι,πρέπει να σκάσεις 300 ευρα να πάρεις μομπο δηλαδή....:T:Αυτό που έχω μια χαρά τα πάει μέχει στιγμης:p

Πολλές εταιρίες έχουν μητρικές με DDR1/DDR2. Δεν είναι θέμα της κατασκευάστριας της μητρικής, αλλά του chipset, αν το επιτρέπει.

Ακόμα φτιάχνει μητρικές για OC η Abit, η AW9-MAX, η IP35Pro, και τα ΑΒ9 πήγαιναν καλά. Γενικά είχε μια μικρή περίοδο που είχε κόψει λίγο, αλλά τώρα είναι πάλι πολύ καλή.

Φιλε athlon=greek εαν δεν δωσεις λιγα λ7 για μητρικη για τι θα τα δωσεις ?:-O

Σκεψου να εχεις καποια πολυ καλα πραγματα και να σε κοβει η μητρικη:rip:

Δωσε λιγα παραπανω...Δεν ειπαμε να δωσεις και 300ευρω...Μια P5E εχει 147Ε με το Χ38 και ειναι πολυ καλη...:flower:

:T::-O

Φιλε athlon=greek εαν δεν δωσεις λιγα λ7 για μητρικη για τι θα τα δωσεις ?:-O

Σκεψου να εχεις καποια πολυ καλα πραγματα και να σε κοβει η μητρικη:rip:

Δωσε λιγα παραπανω...Δεν ειπαμε να δωσεις και 300ευρω...Μια P5E εχει 147Ε με το Χ38 και ειναι πολυ καλη...:flower:

την εποχή που έφτιαξα το μηχάνημα η asus P5E3 είχε 230 και η ΑΒΙΤ QUAD GT 199 και έχει εξωτερικο e-sata και ένα σωρό καλούδια,κοίτα να δεις την "κρατάνε" την τιμή σε υψηλά επίπεδα στα μομπο της asus απλησίαστα το ίδιο και τα foxxconn και τα δύο άψογα έτσι αλλά ακριβά αδερφε ακριβά:worship:Πάντως κάποια στιγμη θα αγοράσω ένα asus/dfi/foxxconn για την καψούρα,είχα κάποτε το ASUS A7NXP DELUXE SOCKET A :rip:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.