Jump to content

Transfered in the dark side....

skywalker

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον υστερα απο 3 περιπου χρονια με τον athloυλη ειπα να αναβαθμιστω...

Πλεον περασα στην darkside οπως καταλαβενετε..Στην κατοχη μου βρισκεται πλεον ενας q6600,μια asus p5k premium

και muskin 4g 8500.Ανυπομονω να στησω το συστημα γιατι απο τεταρτη που τα ειχα στα χερια μου δεν ειχα χρονο να τα στησω για να δω πως ειναι.. θα μου ηταν χρησιμη η οποιαδηποτε συμβουλη και γνωμη φυσικα,γιατι ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ απο intel....

Ευχαριστω προκαταβολικα,

Ευχαριστω ρε παιδια ειμαι πραγματικα πολυ περιεργος να δω την αλλη πλευρα.Α,να ρωτησω κατι,το φορματ ειναι δεδομενο?Γιατι απλα βαριεμαι να τα περναω ολα παλι.....

Δοκιμασε να μπεις σε safe mode και να ξηλωσεις οτι εχει σχεση με την προηγουμενη μητρικη.

Αν δεν δεις BSOD και μπει safe mode πιθανον να γλυτωσεις το format ;)

δησκολα να το γλητοσεις.

για να το γλυτοσεις θα πρεπει να βαλεις μητρικη με το ιδιο chipset πραγμα πολυ δθσκολο εως απιθανο.

οποτε κανε ενα φορματακι για καλο θα ειναι

welcome to dark side bro

μην μασας βρε,παιζει και να μην χρειαστεις φορματ.Εγω απο 875+Νορθγουντ,περνωντας στο συστημα της υπογραφης,με αλλη καρτα γραφικων κιολας,το συστημα μπουταρε κανονικοτατα χωρις καν σεηφ μοντ...και φαντασου αλλαξα τσιπσετ απο 875 ιντελ σε ΝΦ4

Ευχαριστω ρε παιδια για το feedback,θα κανω ενα back up αν ειναι τωρα για καλο και για κακο και αυριο θα το στησω να δουμε τι θα γινει(Αν κρατηθω τελος παντων και δεν κανω ολονυχτια σημερα για να το στησω)..

Απλα το αθλονακι το ειχα κανει πολυ προσφατα format και τωρα να ξανακανω καπακι με χαλαει λιγο....Τεσπα...ηδομεν..:p

Μπορεις να μετακινηθεις στο καινουργιο συστημα, χωρις format και χωρις να σου εμφανιστει κανενα προβλημα αργοτερα..

Ριξε μια ματια εδω. ;)

(Καλο ειναι επισης να απεγκαταστησεις τα drivers της "παλιας" Μobo, του CPU, και της VGA εαν σκοπευεις να την αλλαξεις)

PS: Welcome to the dark side! :hehe:

Λοιπον το μηχανημα στηθηκε..Το φορματ το γλυτωσα παλι καλα...απο το λιγο που προλαβα να ασχοληθω μπορω να πω οτι μ αρεσε...

Δυστηχως ομως καθως ειπα να αλλαξω και την θερμοαγωγιμη της καρτας γραφικων μετα απο λιγο(?) παραπανω σφυξιμο η καρτα παρεδωσε το πνευμα...:rip:

Albatron GT 6600...ενταξει δεν ηταν και τιποτα δυνατο με τα σημερινα δεδομενα απλα ηθελα να την χρησιμοποιησω στο media center αλλα....Ναι βασικα και γω ειπα να περιμενω τις καινουργιες ΑΤΙ...:p

Λοιπον παιδια εχουμε update..H black pearl αλλαχτηκε γιατι δεν χωρουσε η xonar με τιποτα..Ηρθε και το τροφοδοτικο(corsair 750)& η καρτα γραφικων(3870χ2)....:happy2::happy2:

Καλοδουλευτο το νεο συστημα σου Skywalker...but you are the chosen one,you supposed to bring balance to the force and fight the dark side not join it.

Ναι οκ εχεις εν μερη εχεις δικιο:red:...Θα επανελθω αργοτερα:cry:..Απλα πρεπει να πας και στην κολαση για να καταλαβεις την δροσια που εχει ο παραδεισος...Και καλητερα να ειναι μια συνηδειτοποιημενη πραξη παρα μια πραξη αγνοιας....;)

Ευχαριστω και παλι:)...

Τι είπε... :hehe::p

Καλοδούλευτο ωρέ! Και μη κολλάς, ούτε η amd κάνει οτι κάνει για την ψυχή της μάνας της. Και τα 2 dark side είναι, εκτός αν το βλέπεις ως "το μη χείρον βέλτιστον". :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.