Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
εγω σφαζω ακουγοντας brutal death metsal.

εχεμ.. πως ακριβως γινεται αυτο;

Δεν εχω ασχοληθει με combos... ειμαι στο mission 7 με human αλλα τωρα ξεκινησα να αγοραζω combos και δεν εχω χρησιμοποιησει και κανενα στην ουσια.

Παντως το φιδι ολα τα λεφτα! Παραλιγω να παθω τενοντιτηδα!:boxed:

Εγω για το PC μιλαω. Το automatic κανει τα combos να πιανουν με πιο απλο τροπο. Οταν πατας πχ το σπαθι συνεχεια μαζι με καπιο αλο πλικτρο πχ το jump σου αρπαζει ενα combo χωρις κατι αλο. Στο automatic το σπαθι του ειναι σινεχεια γκαζομενο και κοβει ασχημα xD

:clap:ολα τα λεφτα η περιγραφη:clap:

Το automatic ειναι στα settings ή με Patch?

Aν πατήσεις δεξιά η αριστερά αφου επιλεξεις Devil Hunter η Human, ενεργοποιεται. (Θα δεις στην οθονη "Automatic")

HELP!!! εχω κολλησει στην πιστα 13 στο lost woods με τον Dante! στο σημειο που ειναι στο δασος ενα αγαλμα με 3 επιγραφες( πορτοκαλι, πρασινο,μωβ). την πρωτη φορα πας ευθεια οπου σε ξαναβγαζει εκει στο αγαλμα! την δευτερη οποιο και απο τα 3 μονοπατια και να διαλεξω με πεταει σε ενα μινι λακο με 3-4 τερατακια οπου μολις τα καθαρισω με ξαναπαει στην αρχη! για πειτε τι κανω? χρειαζεται τιποτα να κανω εκει στο αγαλμα?

διαβασε κ τα 3 τι λενε κ μετα (για να στο πω απλα) κοιτα που πεφτει ι σκια απο τhν πετρα που ειναι στη μεση και πανε προς την αντιθετη κατευθυνση το ιδιο και στην επομενη..κοκ :)

Οπως σου τα ειπε ο φιλος.Η πετρα εχει μια σκια.Εσυ πας στην αντιθετη της κατευθυνση ΠΑΝΤΑ !.

Καθε φορα που κανεις λαθος επιλογη, η πετρα σου δινει και ενα επιπλεον hint για το πως πρεπει να πορευτεις, αλλα που εσυ, θες να σφαζεις μονο :p

Πορώθηκα τόσο πολύ με το game που αγόρασα ενα xbox360 wireless gamepad και μια HD4850 μιας και η προηγουμενη καρτα μου δεν εχει dx10.

Εχω ομως ενα προβλημα... οταν μπαινω με dx10 εχω μεγιστη αναλυση 1280χ1024 και οχι 1680χ1050 που εχω ακομα στο dx9.

Catalyst 8.7 πανω... Το εχει παθει κανεις??

edit: Λυθηκε το προβλημα... θελει 59Hz για παραπανω resolution

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.