Jump to content

Nephiλiμ

Recommended Posts

Εγω με keyboard το επαιξα... ναι σιγουρα ειναι κουραστικο... χανεις λιγο την μπαλα!

Βασικα μου θημισε λιγο φαση tomb rider και με ξενερωσε αυτο... βαριεμαι να καθομαι να ψαχνω την μικρη λεπτομερεια που θα σε παει στην επομενη πιστα κτλ...

Δε παιζω 8 ωρες τη μερα... 1 φορα το μηνα παιζω:o

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

υπεροχο-καταπληκτικο-πολυ ποιοτικο ξυλικι

το μονο που με χαλαει ειναι οτι παιζουν παρα πολλα cut scenes και σε κοβει καθε λιγο

ουτε μενα μ'αρεσουν αυτα τα παιχνιδια, αλλα το συγκεκριμενο ειναι καλο.

εχει δικιο ο σλοτκιλλερ σε αυτο που λεει ο συνδιασμος του πληκτρολογιου και της καμερας του παιχνιδιου σε ζαμπονιαζει λιγο

11o mission:

order of the sword - B

3floor

Advert chamber.

εχει φτασει κανεις εκει? πως το περναω?

προσπαθω να ανεβω προς τα πανω αλλα ουσιαστικα ειναι σαν να κανω κυκλους μεταξυ 2 οροφων.

στην καλυτερη πεφτω σε ενα χωρο που εχει 2 anchor points απο πανω μου, ακομα και αν τα πιασω δε καταφερνω τπτ.

:help:

Mόλις το τελείωσα. Το παιχνίδι είναι φανταστικό (προσωπική εκτίμηση). Give it a go :banging:
11o mission:

order of the sword - B

3floor

Advert chamber.

εχει φτασει κανεις εκει? πως το περναω?

προσπαθω να ανεβω προς τα πανω αλλα ουσιαστικα ειναι σαν να κανω κυκλους μεταξυ 2 οροφων.

στην καλυτερη πεφτω σε ενα χωρο που εχει 2 anchor points απο πανω μου, ακομα και αν τα πιασω δε καταφερνω τπτ.

:help:

ειμαι ολος αφτια!

ps: εκανα reset τα abilities και πηρα το snatch3 και το "διπλο πηδημα", αλλα και παλι οταν φτανω στο 2ο grip τρωω τον ψηλο τοιχο στη μαπα :hmm:

Μέτριο.

Ουσιαστικά είναι αναλόγος σε ποιούς αρέσουν αυτά του είδους παιχνίδια.

Αν είναι στο στυλ σου, απο γραφικά είναι καλο.

Και gameplay.

Aν δεν είναι στο στύλ σου, δεν ενθουσιάζεσε !

Εμένα δεν είναι στο στυλ μου....

Μου θυμίζει playstation 1 , και κάτι παιχνίδια με μονοκόματους heros, που σκοτώνουν αβέρτα!- κατι πιο εξελυγμένο βέβαια.

ειμαι ολος αφτια!

ps: εκανα reset τα abilities και πηρα το snatch3 και το "διπλο πηδημα", αλλα και παλι οταν φτανω στο 2ο grip τρωω τον ψηλο τοιχο στη μαπα :hmm:

Ε αν δεν θες να παιδευτείς υπάρχουν και τα walkthrough :D. Για να σου πω την αλήθεια το σημείο αυτό δεν το θυμάμαι :sorry:

ρε παιδιά χρειάζεται κάποιος ειδικός τρόπος για να παίξεις με Gamepad? Έχω ένα saitek, στα windows εμφανίζεται κανονικά και όλα τα κουμπιά λειτουργούν στο control panel. Στο παιχνίδι όμως δεν μπορώ να ελέγξω τον χαρακτήρα WTF

Εδιτ problem solved

Είναι πολύ κονσολίστικο το παιχνίδι 10 λεπτά να μάθω τα μενού :hehe: και θέλει και αρκετό ψάξιμο απο τα 20 λεπτά που ασχολήθηκα μαζί του. Για πείτε κανά combo

^^ εεε λεω και 'γω δε θα εμφανιστει και τουτος :laughing:

μολις περασεις την 11, πες μου πως το εκανες...

ξεκινησα devil hunter (περισσοτερα built-in combos, περισσοτεροι ποντοι για ξοδεμα στα σκιλλς, δυσκολοτερα grip points και τελος δυσκολοτερα Bosses)

υγ, το τραγουδι που παιζει στο game ειναι καταπληκτικο για τετοια φαση!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.