rabiez Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2008 Περιπου καθε 15 λεπτα χανω την προσβαση στο internet. Δεν φταιει το router (δοκιμασα και με αλλο), αλλα πρεπει να φταιει κατι απο το λειτουργικο. Οταν συμβαινει αυτο δεν περνω καποιο ενημερωτικο μυνημα, απλα δεν περνω αποκρηση απο το δικτυο. Καμια ιδεα?Edit: Το προβλημα λυνετε κανοντας αποσυνδεση και επανασυνδεση χρηστη
rabiez Ιούνιος 12, 2008 Author #3 Ιούνιος 12, 2008 Εχω κανει πολλες φορες, το pc ειναι καθαρο. Επισης εχω παντα ενεργο AV / Firewall.
wesker Ιούνιος 20, 2008 #4 Ιούνιος 20, 2008 Τα στατιστικά της γραμμής σου τα κοίταξες; Αν δεν σε κάνει κόπο κάνε ένα copy/paste τα στατιστικά σου από την σελίδα του ρούτερ σου...
andreas7 Ιούνιος 20, 2008 #5 Ιούνιος 20, 2008 Το είχα πάθει και εγώ αυτό πριν 3 εβδομάδες περίπου.Ενημέρωσα τη HOL ,έστειλε τεχνικό του ΟΤΕ να κοιτάξει για τυχών πρόβλημα στη γραμμή μου και είπε ότι φταίει το ότι έχω θόρυβο στη γραμμή(ενώ πριν δούλευε τέλεια)Δεν πείραξα τίποτα και διορθώθηκε μόνο του μετά από λίγες ήμερες.Τι να πω....
wacko_gr Ιούνιος 23, 2008 #6 Ιούνιος 23, 2008 Αν έχεις πολύ θόρυβο στη γραμμή, δηλαδή το snr είναι κάτω από 6db και το attenuation πάνω από 25, είναι πολύ πιθανό να κόβεται η σύνδεση. Επίσης τσέκαρε πόσα FEC και CRC Errors βγαίνουν σε ένα λεπτό που είσαι συνδεδεμένος. Αυτό το κάνεις βρίσκοντας στο μενού του ρούτερ σου τη σελίδα με τα στατιστικά της γραμμής και της σύνδεσης σου. Σημειώνεις το νούμερο λαθών που βλέπεις και μετά από ένα λεπτό κάνεις refresh τη σελίδα και σημειώνεις το καινούριο νούμερο λαθών. Αν αυτός ο αριθμός ανέρχεται σε χιλιάδες, τότε έχεις πρόβλημα με τη σύνδεση.
Stamatis Ιούνιος 23, 2008 #7 Ιούνιος 23, 2008 Αν έχεις πολύ θόρυβο στη γραμμή, δηλαδή το snr είναι κάτω από 6db και το attenuation πάνω από 25, είναι πολύ πιθανό να κόβεται η σύνδεση. Επίσης τσέκαρε πόσα FEC και CRC Errors βγαίνουν σε ένα λεπτό που είσαι συνδεδεμένος. Αυτό το κάνεις βρίσκοντας στο μενού του ρούτερ σου τη σελίδα με τα στατιστικά της γραμμής και της σύνδεσης σου. Σημειώνεις το νούμερο λαθών που βλέπεις και μετά από ένα λεπτό κάνεις refresh τη σελίδα και σημειώνεις το καινούριο νούμερο λαθών. Αν αυτός ο αριθμός ανέρχεται σε χιλιάδες, τότε έχεις πρόβλημα με τη σύνδεση.Ακριβώς αυτό που λέει και ο φίλος... Πριν λίγες μέρες είχα το ίδιο ακριβώς πρόβλημμα με Forthnet2Play. Το snr κάτω από 6db με αποτέλεσμα να τρώω disconnect κάθε τόσο και λίγο... Μίλησα με Forthnet, ανέφερα το πρόβλημμα και οι ίδιοι μου ανέβασαν το snr... Πόσταρε στατιστικά όπως είπαν και πιο πάνω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.