Jump to content

Απορία σχετικά με T-filling...

Boton

Recommended Posts

Όπως φαινεται και απο το τίτλο αφορά το συγκεκριμένο τρόπο γεμίσματος...

Η απορία λοιπόν είναι στο τρόπο με τον όποιο κλείνουμε τον σωλήνα γεμίσματος....

Με κάποια τάπα εξαέρωσης πχ?

μιας και ειμαι αρκετα χρονια στα υδροψικτα συστιματα και εχω δοκιμασι απυρους συνδιασμους απλα μακρια απο Τ. θα σου κανει την ζωη πατινι. θα φας ατελιοτες ωρες να βαγλεις τον αερα. δεν γεμιζει καθολου ευκολα.

για μενα παρε ενα τανκ οπιοδιποτε και θα εισαι απολυτα ευχαριστιμενος.

μιας και ειμαι αρκετα χρονια στα υδροψικτα συστιματα και εχω δοκιμασι απυρους συνδιασμους απλα μακρια απο Τ. θα σου κανει την ζωη πατινι. θα φας ατελιοτες ωρες να βαγλεις τον αερα. δεν γεμιζει καθολου ευκολα.

για μενα παρε ενα τανκ οπιοδιποτε και θα εισαι απολυτα ευχαριστιμενος.

μιας και ειμαι τα 2πλασια σου χρονια στα υδροψΥκτα συστΗματα και εχω δοκιμασEι απEIρους συνδιασμους απλα οτι λες δεν στεκει.

δεν θα φας ατελEιΩτες ωρες να βγαλεις τον αερα εαν το τοποθετησεις στο ψηλοτερο σημειο του κυκλωματος με σωστη καμπυλη.

[offtopic]

για το θεο ρε αλεξη...μην μας γραφεις στα παλια σου τα παπουτσια οταν σου λεμε να περασεις το ποστ πρωτα απο εναν ορθογραφο που θα σου στοιχισει μερικα δευτερολεπτα.εγω τουλαχιστον το θεωρω ασεβεια προς τα υπολοιπα μελη που διαβαζουν.

[offtopic]

Μία λύση είναι να τσακίσεις το σωλήνα λίγο πιο κάτω από το στόμιο του και να το δέσεις με ένα δεματικό. Άλλη λύση είναι να πας Σπ. Πάτση και να πάρεις ένα ρακόρ για ελαστικό σωλήνα πχ 1/2in εξωτερική διάμετρο και g1/4 σπείρωμα μαζί με ένα μικρό βανάκι με g1/4 σπείρωμα.Άλλη λύση είναι το fill port που σου προτείνει ο Michalis76.

Για reservoir θα σου πρότεινα να μην πάρεις σε 5.25 single bay, διότι πχ εγώ που έχω ένα της DD δεν μπορώ να το καθαρίσω σε κάποια σημεία που έχει πιάσει κάποιο είδος άλγης, φύκους, μύκητα τέσπα. Σε αντίθεση τα κυλινδρικά που κυκλοφορούν τα ανοίγεις και τα καθαρίζεις με ένα σφουγγάρι εύκολα.

επίσης αφού έχεις πρόβλημα χώρου δες και αυτό το reservoir της swiftech http://www.swiftnets.com/products/MCRES-MICRO.asp

http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=44879

και για το γέμισμα με T δες και αυτό μήπως σε βοηθήσει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.