Jump to content

προβλημα με sony ericsson k810!

BILL5

Recommended Posts

για σε ολα τα μελη λιπον εδω και 5 μηνες ειμαι κατοχος ενως sony ericsson k810 στης 18 μαιου αποφασησα να κανω μια αναβαθμιση απο το Update Service απο προχθες αρχησε να

ζβηνει μονο οταν ειναι στην αναμονη οταν εβαλα τον φορτιση βλεπω οτι δεν περνει ρευμα οταν βγαλεις την μπαταρεια και την ξανα βαλεις τοτε ξανα αναβει μεχρι να ξανα ζβησει μονο του τι μπορει να φταιει του ξανα εκανα Update αλα δορον αδορον. ειναι σαν κατι να το μπλοκαρει οταν κλεινει μονο του για αυτο αναγκαζομαι και βγαζω την μπαταρεια για να ξεμπλοκαρει δεν αντιμετοπηζω προβλημα με την φορτισει του κινητου.

να σας βαλω και το προιγουμενο Firmware ηταν R6BC002 και εγινε μεταβασει στο R8BΑ024 οποιος ξερει ας βοηθησει σας παρακαλω πολυ ευχαριστω.

Αν νομιζεις οτι φταιει το firmware κανε του ξανα αναβαθμιση, ασχετα αν δεν εχει βγει κανουριο και αν κ αυτο δε δουλεψει πηγαινετο απλα στο service της ericsson.Ετσι κ αλλιως εχει 2 χρονια εγγύηση

του εκανα απο το Update Service της sony ericsson απο τον server της αγγλιας ολα τα εχω στο memory stick παντως που πηγα στον γερμανο μου λεει service οτι και καλα εχει παθει η πλακετα ζημια απο την αναβαθμηση και οτι δεν γινεται απο το καλοδιο η αναβαθμιση σε ενα αλο φορουμ διαβασα τα εξης.

Παιδια δυστυχως δεν γινεται αναβαθμιση με το update tool της S/E . πρεπει να μπει σε ειδικο μηχανημα και να αναβαθμιστει με ειδικο software.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.