Jump to content

Βοήθεια με 3870

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεία σας συμφορήτες έχω το pc της υπογραφής

και στο counter strike παρατηρησα στα ξαφνικά οτι τα fps έπεσαν στα 60 απο τα 100 :blink:

που? στο cs ...

έβαλα 8.5 τους έβγαλα πάλι τους ξανα έβαλα, έβαλα 8.4 αλλα το πρόβλημα παρέμεινε οπότε δν είναι drivers

επίσης τα άλλα τα games τα παίζει μια χαρά και σε full γραφικά co4 κτλπ..

απο δω και πέρα τα φώτα σας..

ευχαριστώ..

Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το vsync?Οταν είναι on τα καρε πέφτουν και μένουν σταθερα σε εναν συγκεκριμένο αριθμο

Κάνε force off το vsync από το control center. Μετά θα είσαι οκ...Όχι ότι έχει καμμιά σημασία. Το παιχνίδι θα πηγαίναι πάλι άψογα, αλλά είναι ψυχολογικό το θέμα.

μα το vsync κάνει cap @ 60 fps :getlost:

Το refresh rate τι σχέση έχει?

το v sync κανει cap στο refresh rate που εχεις επιλεξει

ναι

αυτή την επιλογή γιατι δεν την βρίσκω εγω ρε παιδιά :wall:

ααα και παίζει να επηρεάζεται ολο το pc επειδή έχω το vsync open στο co4?

μπες στο ccc 3D->all settings->κατω κατω εχει wait for vertical refresh

εντάξει ολα οκ

σας ευχαριστώ ολους για όλα :T:

παντως δεν υπαρχει λογος να παιζεις με κλειστο το V sync.χανεις ποιοτητα και δεν κερδιζεις τιποτα

παντως δεν υπαρχει λογος να παιζεις με κλειστο το V sync.χανεις ποιοτητα και δεν κερδιζεις τιποτα

στο cs τι ποιοτητα παραπάνω να έχει ?

είναι πολύ light game

τα fps οταν πέφτουν όμως με v sync on (αργεί) να κλείσει ο στόχος

έγω να το ξαναβάλω on αλλά σίγουρα θα είμαι οκ?

τα fps δεν πεφτουν,απλα συγχρονιζονται με την οθονη

και 5000 fps να βγαζε το pc σου παλι 60 θα φαινοντουσαν στην οθονη,γιατι πολυ απλα μεχρι τοσα βγαζει

η ποιοτητα που χανεις ειναι αυτο το σκισιμο στην εικονα και το λιγο αυξημενο Lag.

Συμφωνώ απόλυτα, ιδίως όταν μιλάμε για τόσο παλιό παιχνίδι...Είναι μόνο το ψυχολογικό του θέματος...βλέποντας μεγάλο framerate γουστάρεις....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.