Jump to content

asus p5e 64 evolotion x48

lantzoipyrgos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ανοίγω το θέμα για την παραπάνω μητρική με σκοπό κάποια απο τα παιδιά που την έχουν και την δουλεύουν να μας δώσουν μερικά πόστ απο αυτά που έχουν καταφέρει με την μητρική.Για να βρείς αναφορές-review για την παραπάνω μητρική πρέπει να ψάχνεις σε ξένα site τύπου XS κ.α Αυτός είναι και ο λόγος που ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα.

Σε μια από τις 2 μπλε..σε όποια να 'ναι, οι μπλε είναι Χ16 ενώ οι μαύρες Χ4 ή Χ1

Μια και ανοίχτηκε θεμα με αυτό το board,θα ήθελα καμια γνώμη τι ψύχτρα να βάλω στο northbridge(ICH9)???

post-3170-1416073555,45_thumb.jpg

m@rk ψάξου στο ebay για το σύστημα ψύξης μιας Maximus Extreme... Ταιριάζει πολύ καλά στην Evo, αν θές πληροφορίες για το τι και πώς ρώτα τον AN7 Overclocker (αν φιλοτιμηθει και απαντήσει ακόμα καλύτερα :p )...

Ωραία μητρική, εργοστάσιο παραγωγής FBS... Δεν έχω ακούσει καμία να μην 600αρίζει... Και πανέμορφη επίσης...

Εγώ έχω κάνει αυτό

04062008631ps0.jpg

ex watercooled heatpipe from Maximus Formula

Κομμένα όλα τα heatpipe.

Γενικώς αρκετή φασαριούλα για να μπούνε,το πρόβλημα ήταν στο 1 heatsink των mosfet

Αυτο που διχνεις ειναι το southbridge :T:

Sorry...:tomato::tomato::tomato:Eχεις δικιο!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.