Παπ Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12, 2008 Παιδια ειμαι απο Θεσσαλονίκη και μενω στην περιοχη Χαριλαου με Κατω Τουμπα. Λοιπον το προβλημα μου εχει ξεκινησει λιγο μετα το Πασχα.... Πριν το Πασχα κλειδωνα στα 16000-16800 και το download aπο rapidshare ηταν απο 1300-1500. Δεν επεφτε καθολου! Εντωμεταξυ οταν επιανα αυτες τις ταχυτητες υπηρχε και ενα προβλημα με το noise margin. Μου βγαινε αρνητικο στα -21db. Επαιρνα την HOL και μου λεγε οτι κατι κανω λαθος στην συνδεσμολογια, αλλα εγω ολα τα κανω ετσι οπως δειχνει το βιβλιαρακι. Τεσπα. Τωρα μετα το Πασχα κλειδωνει παλι στα 16400(πανω-κατω) αλλα το download απο rapidshare δεν παει πανω απο 700!! Δεν ξερω τι να κανω....λες και με περιοριζει καποιο προγραμμα... Εντωμεταξυ το noise margin συνεχιζει να ειναι αρνητικο! Τελικα πηρα την HOL τηλεφωνο και μου εστειλε να κατεβασω ενα αρχειο 30mb απο εναν δικο της ftp αλλα και εκει η ταχυτητα ηταν για κλαματα! Γυρο στα 450kb/s! Τωρα περιμενω e-mail απο HOL (ενας θεος ξερει...) Παιδια εσεις μπορειτε να με βοηθησετε με καποιο τροπο!!?? Ευχαριστω για τον χρονο σας!!! Εδω ποσταρω φωτο με το αρνητικο noise margin :
SirDiman Ιούνιος 12, 2008 #2 Ιούνιος 12, 2008 Αυτό είναι το upstream, δεν νομίζω να επηρεάζει το κατέβασμα... Welcome to forthnet world... :devil:
Παπ Ιούνιος 12, 2008 Author #3 Ιούνιος 12, 2008 Οκ δεν πολυγνωριζω απο αυτα...να πω επισης οτι εχω δοκιμασει αρκετους download managers και ολοι κατεβαζουν με το ιδιο!
astrolabos Ιούνιος 12, 2008 #4 Ιούνιος 12, 2008 Αυτό είναι το upstream, δεν νομίζω να επηρεάζει το κατέβασμα...Welcome to forthnet world... :devil: HOL έχει το παιδί ρα!
hayabusa Ιούνιος 12, 2008 #5 Ιούνιος 12, 2008 οι εναλλακτικοί σε ορισμένα θέματα μόνο στο όνομα διαφέρουν :P Sorry για το ΟΤ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.