Jump to content

racer

Recommended Posts

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

εμενα τα σουπερ cars δε μαρεσουν..

θελω με κανονικα αμαξια..

οπως το scar ας πουμε

Απο χειρισμο να λεει μονο και τπτ αλλο γτ δεν παει αλλο LFS...

Ομορφες οι SS αλλα εγω θελω SS απο playground...Gameplay photo....Για να δουμε τι παιζει....;)

Noμίζω είναι Gameplay photos, δε μου κάνουν για renders ;)

Απο χειρισμο να λεει μονο και τπτ αλλο γτ δεν παει αλλο LFS...

Πάντα τα GTR ήταν πολύ ρεαλιστικά, θεωρώ πως και αυτό δε θα πηγαίνει πίσω :D

gnzp εννοω οτι θελω SS απο την σκινη που οδηγας το αμαξι....Αν καταλαβαινεις..Κατα την διαρκεια του παιχνιδιου...:fun:

gnzp εννοω οτι θελω SS απο την σκινη που οδηγας το αμαξι....Αν καταλαβαινεις..Κατα την διαρκεια του παιχνιδιου...:fun:

Ααα, τώρα το πιασα :D

Γενικά η SimBin κάνει καλή δουλειά στα εσωτερικά των αγωνιστικών, περιμένω ανάλογη ποιότητα και τώρα :T:

ρε γαμωτο τα γραφικα ειναι ιδια με αυτα του gtr2 που ειναι 3 ετων... κατα τα αλλα σιγουρα θα ειναι φοβερο.. αλλα που καιρος για παιξιμο... :(

Πρώτος είναι ο χειρισμός σε αυτό το παιχνίδι και μετά τα γραφικά :p

Θα ήταν βαρύ. Ένα από τα -πολλά- θετικά του είναι ότι είναι ελαφρύ και τρέχει σε παλιά συστήματα

τελικα και το grid εχει την ιδια ασαφεια στον χειρισμο που ειχε και το dirt με τιμονιερα εε?? κριμα..

ναι αλλα το γκριντ ειναι ΠΟΛΥ πιο ελαφρι απο το ντερτ και εχουν ιδια γραφικα.. και το σηκωνει νετα το πισι μου 1280χ1024 φσ 2χ 35φπς εκει που το ντερτ δε παιζοτανε με τιποτα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.