Amadeus7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα για σχεδίαση φυλλαδίων, για πιτσαρίες, σουβλατζίδικα κτλ. θα προτιμούσα να μή χρειάζεται πολύ χρόνο εκμάθησης (τύπου photoshop) διότι δεν έχω αρκετό χρόνο. δεν με νοιάζει αν θα είναι free ή αν θα πρέπει να το αγοράσω. επίσης αν ξέρετε και κάνα τέτοιο πρόγραμμα που να τρέχει σε linux πείτε το κι αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιούνιος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...δεν ειναι να ξερεις ενα προγραμμα αλλα να εχεις και ταλεντο και εμπειρια στο design που ερχεται με τον χρονο.Δεν εχεις αρκετο χρονο για πιο πραγμα...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amadeus7 Ιούνιος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...δεν ειναι να ξερεις ενα προγραμμα αλλα να εχεις και ταλεντο και εμπειρια στο design που ερχεται με τον χρονο.Δεν εχεις αρκετο χρονο για πιο πραγμα...?δεν έχω αρκετό χρόνο για να μάθω πολύ καλά το πρόγραμμα. θέλω να σχεδιάσω κάποια δείγματα φυλλαδίων και αν είναι καλά μπορεί να πάρω μία δουλειά (για κάνα χαρτζιλίκι). σκεύτομαι πρώτα να βάζω το background και τις εικόνες με το GIMP image editor από τα linux και μετά από τα windows με κάποιο πρόγραμμα να προσθέτω το σήμα και τα κείμενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιούνιος 12, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 12, 2008 Corel draw indesign pagemaker (αν είσαι αρχαιολάτρης ) quark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.