Jump to content

πρόγραμμα για σχεδιασμό φυλλαδίων

Amadeus7

Recommended Posts

θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα για σχεδίαση φυλλαδίων, για πιτσαρίες, σουβλατζίδικα κτλ. θα προτιμούσα να μή χρειάζεται πολύ χρόνο εκμάθησης (τύπου photoshop) διότι δεν έχω αρκετό χρόνο. δεν με νοιάζει αν θα είναι free ή αν θα πρέπει να το αγοράσω. επίσης αν ξέρετε και κάνα τέτοιο πρόγραμμα που να τρέχει σε linux πείτε το κι αυτό.

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...δεν ειναι να ξερεις ενα προγραμμα αλλα να εχεις και ταλεντο και εμπειρια στο design που ερχεται με τον χρονο.

Δεν εχεις αρκετο χρονο για πιο πραγμα...?

Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...δεν ειναι να ξερεις ενα προγραμμα αλλα να εχεις και ταλεντο και εμπειρια στο design που ερχεται με τον χρονο.

Δεν εχεις αρκετο χρονο για πιο πραγμα...?

δεν έχω αρκετό χρόνο για να μάθω πολύ καλά το πρόγραμμα. θέλω να σχεδιάσω κάποια δείγματα φυλλαδίων και αν είναι καλά μπορεί να πάρω μία δουλειά (για κάνα χαρτζιλίκι). σκεύτομαι πρώτα να βάζω το background και τις εικόνες με το GIMP image editor από τα linux και μετά από τα windows με κάποιο πρόγραμμα να προσθέτω το σήμα και τα κείμενα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.