super_sayian Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 παιδες για ακουστε λιγο το ερωτημα μου κ δωστε μια απαντηση βοηθειαλοιπον εχω 24αρα οτε με ρουτερ bautec με το λαπτοπ(acer ) μεσω εθερνετ συνδεομαι κανονικα κ εχω ιντερνεττο προβλημα μου τωρα ειναι στο ασυρματοαγορασα ενα usb stick netgear rangemax 2 το οποιο πριν καμια βδομαδα δουλευε ασυρματα με το ολο συστημα, σημερα που δοκιμαζα εβρισκε το ρουτερ συνδεοταν αλλα δεν εμπαινε στο ιντερνετεβρισκε την ip 192.168.0.1 (to router exei 192.168.1.1)firewall k security ολα απενεργοποιημεναπαρολαταυτα με το pda εμπαινε κανονικοτατα ,οποτε ειναι προβλημα η του υπολογιστη η κατα 90% του usb stickτο εκανα κ απεγκατασταση κ μετα install παλιεχω στερεψει απο ιδεεςκαμια βοηθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούνιος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Δοκίμασε να μπεις χωρίς κανένα κλειδί ασφαλείας (WEP κτλ)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
super_sayian Ιούνιος 11, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 χωρις κλειδι το ειχα βαλει ετσι κ αλλιως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.