Jump to content

Noobish Question για συνδεσμολογια W/C

tjole7

Recommended Posts

'Oπως θά καταλάβατε κ από τό όνομα του πόστ,έφτασε η στιγμή να συνδέσω τά κομμάτια πού αγόρασα!:o:O

Το σύστημα υδρόψυξης αποτελείτε από

swiftech waterblock VGA MCW60

D-tek Waterblock Fuzion for cpu

EK Waterblocks Reservoir Multioption 400

Swiftech Αντλία MCP655 12v

Thermochill Radiator PA 120.2

τα αναγκαία λάστιχα κ ρακόρ!

Η διάταξη σύνδεσης μου έρχετε ως εξής

Εκινηση απο Resrvoir πάμε ακολούθως στήν αντλία,μετα απο αντλία στο ψυγείο κ από ψυγείο καταλήγουμε σ΄την είσοδο του Cpu waterblock.Μετά φυσιολογικά γυρνάμε πάλι στό Reservoir.Είναι σωστή η διάταξη αυτη??

Δευτερο ερώτημα¨.Τό Reservoir Multioption 400 έχει 4 θέσεις για τοποθέτηση των ρακόρ.Γιατι είναι αθτό κ η κάθεμια από αυτες τί σ.....α κάνει.Φυσιολογικά η είσοδος κ έξοδος τόυ νερού είναι από αυτες πού βρίσκονται δίπλα διπλα στό πλαστικό μέρος.Οι αλλες δυο είναι γιά γέμισμα?

Τρίτο κ τελευταίο.Τα ανεμιστηράκια πώς θά ήταν καλ΄θτερα να τα τοποθετήσω.

Να τραβάνε από μέσα από το κουτί πρός τα έξω αέρα η κάπως αλλιώς?

Αρκετά σας τα $%@$%%^$ γιά σήμερα ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!

I am a noob τι να κάνουμε!!!:giveup::giveup:

Η διαταξη σου ειναι πολυ καλη....οι περισσοτεροι ετσι την εχουν...

Λοιπον...Τα ρακορ στο ρεζερβουαρ ειναι ετσι φτιαγμενα για να σε βολευει οπως και να τα βαλεισ...σινιθως το πανω πανω το αφινουν αθικτο...και παιζουν με τα 3 κατω...(μιλαω για το συγκεκριμενο ρεζερβουαρ)...Στην δικια μου συνδεση μπενει το νερο ερχομενη απο την cpu απο το αριστερο και παει στην αντλια απο το ρακορ στον πατο του ρεζερβουαρ...και μετα ψυγειο κτλπ....

Προσεξε να μην τσακιζουν οι σωληνες και χαλαει η ροη...

Τα ανεμιστηρακια εγω τα εχω σε pull διαταξη μιας και εχω τον 20αρι πλαινο να βαζει πολυ αερα μεσα στο κουτι....

ο γνωστος fps-ας tjole7 απο το cod4 ηρθε στα μερη μου?:p

1) η διαταξη σου ειναι σωστοτατη:)

2) το ρεζερβουαρ εχει πολλαπλες εισοδους για να προσαρμοστει στις αναγκες καθε setup και να μπορει να μπαινει οριζοντια/καθετα.

3)εγω τα χω να βγαζουν απο το κουτι αερα ωστε να μην επιβαρυνεται το υπολοιπο συστημα απο τη ζεστη του ψυγειου.

εξαλλου ο αερας μεσα στο κουτι με τον εξωτερικο δεν εχει διαφορες πανω απο 3-5 βαθμους σε ενα καλης ροης κουτι.

ο γνωστος fps-ας tjole7 απο το cod4 ηρθε στα μερη μου?:p

:alien::alien:

Πόλυ ωραία μέχρι εδώ κ μιάς κ το άνοιξα να κάνω κ άλλη μιά ερωτησούλα,αξίζει σε αυτήν τήν υδρόψυξη νά βάλω κ τήν GPU επάνω η θα το γονατίσει?

Για το reservoir το ξεφτομουν και εγω σημερα και ηθελα να κανω την διαι ερωτηση.Δλδ για να καταλαβω 1 εισοδος 1 εξοδος και 1 για το γεμισμα και ποσο νερο βαζουεμ μεσα?Τοσο οσο να γεμισει το ρεζερβουαρ ή και να γεμισει ολο το συστημα?(σωληνες κτλπ.

Για το reservoir το ξεφτομουν και εγω σημερα και ηθελα να κανω την διαι ερωτηση.Δλδ για να καταλαβω 1 εισοδος 1 εξοδος και 1 για το γεμισμα και ποσο νερο βαζουεμ μεσα?Τοσο οσο να γεμισει το ρεζερβουαρ ή και να γεμισει ολο το συστημα?(σωληνες κτλπ.

Γιά τήν ερώτιση το'υ φίλου μας υπάρχει κάποιος να μάς βοηθήσει?

ενω γεμιζεις το ρεζερβουαρ εχεις ανοιχτη την αντλια για να στειλει το υγρο παντου.οσο θα γεμιζει το κυκλωμα θα αδειαζει το ρεζερβουαρ και θα χρειαζεται συνεχω πληρωση υγρου.

μολις γεμισει τελειως το κυκλωμα και ο αερας φυγει απο το ρεζερβουαρ η σταθμη στο τελευταιο θα μεινει περιπου σταθερη.

γεμιζουμε σε σημειο 2 δαχτυλα απο την υπερχειλιση.

ενω γεμιζεις το ρεζερβουαρ εχεις ανοιχτη την αντλια για να στειλει το υγρο παντου.οσο θα γεμιζει το κυκλωμα θα αδειαζει το ρεζερβουαρ και θα χρειαζεται συνεχω πληρωση υγρου.

μολις γεμισει τελειως το κυκλωμα και ο αερας φυγει απο το ρεζερβουαρ η σταθμη στο τελευταιο θα μεινει περιπου σταθερη.

γεμιζουμε σε σημειο 2 δαχτυλα απο την υπερχειλιση.

Thanks m8,αντε κ την επόμενη φορα που θα σε βρω στο cod θα σε αφησω μου κανεις κανα kill!!!!:worship::worship::worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.