Jump to content

22 ή 24 ίντζες οθόνη ;

Snake_A

Recommended Posts

Βρίσκομαι σε δίλημμα. Ψάχνω για καινούργια οθόνη και είμαι ανάμεσα σε 22 ή 24 ίντζες.

Το σύστημα μου:

CPU: Intel Q6600 2.4GHz

RAM: Dominator 2gb 800mhz

GR.CARD: Zotac 8800GTS 512mb

MOBO: Asus P5N-E SLI

Αν πάρω 24 ιντζών (1920*1200), τότε οκ είναι μεγάλη οθόνη θα είναι άψογη στις ταινίες όμως για παιχνίδια τότε θα χριαστώ μάλλον γερή αναβάθμηση έτσι ώστε να πέζω σε ανάλυση 1920*1200

Αν πάρω 22 ιντζών (1680*1050), είναι μικρότερη αλλά στα παιχνίδια με λίγο OC θα είμαι ΟΚ.

Τι προτείνετε;

Ευχαριστώ!

χμμ.. απ οτι βλέπω εσυ εχεισ 8800 και 24αρα. Ειίσαι ευχαριστημένος; Δεν χαλά πολύ την εικόνα οταν κατεβάσεις το res ;

εγώ ρίχνω την ανάλυση όπου με χαλάει και ειδικά αν βάλεις και φίλτρα δεν έχεις θέμα. σχεδόν όλα τα παιχνίδια με την κάρτα σου παίζουν με λογικά fps

τώρα προσωπικά επειδή έχω την g80 8800gts λέω να τιμήσω ένα από τα καινούργια φρούτα της nvidia για να είμαι πιο άνετος :)

οκ τότε θα πάρω 24". Μου είπαν οτι αυτή είναι αρκετά καλη : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168197 . Τι νομίζετε ; Έχετε κατι αλλο να προτείνετε στην ίδια τιμή περίπου ή πιο φτηνή; Ευχαριστώ!!!!

για τα λεφτα της ειναι καλουλα.

Αν εχεις ορεξη να μπλεξεις λιγο παραπανω, δες το θεμα με τη Dell 2408 και παρε απο ebay. Πιο πολλα χρηματα αλλα εχει spva panel. Δες και το θεμα λαγκ φυσικα που λενε ορισμενοι οτι εχει. Αλλα και η samsung καλη θα ειναι....

Εγω σου προτείνω (με λιγο Ο\C στο CPU & GPU) να πάρεις 24αρα , και πειστεβω οτι η 512 της VGA σου αρκει ή τωρα που εχουν πεσει και οι τημες των VGA να παρεις αλλη μια και να κανεις SLI.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.