elapse Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 ...επειδή είναι πρωί και δεν δουλεύει ακόμα σωστά το κεφάλι μου... ...αν θέλω αυτό τότε θέλω και αυτό σωστά; είπαμε, είναι πρωί ακόμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιούνιος 11, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 μια χαρα τα λες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frostbyte Ιούνιος 11, 2008 #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Ο φακ.. Αυτο ειναι γομαροψυγειο ρε, αραγε παιζει να χωραει σε κανα stacker μεσα χωρις να βρησκει? (Προϋποθετουμε οτι η διπλη τρυπα στον πατο, θα γινει τριπλη, ουτως ή αλλιως ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Ιούνιος 11, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 lol, εγώ θέλω να το βάλω σε ένα cosmos s :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιούνιος 11, 2008 #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Πολυ καλα θα κανεις να το παρεις αυτο το ψυγειο...τα Thermochill ειναι απο τα καλυτερα...Τα φτιαχνει ενας Αγγλος Ενα Ενα...ειναι χειροποιητα..απο τα καλυτερα ψυγεια που κυκλοφορουν....:daisy: Οταν πηγα να το παρω δεν ειχε και μου ειπαν θα αργισει... Τωρα τι να πω...Εαν το βρεις παρτο!! Παντος ναι θα χρειαστεις ρακορ...και μπενει ανετα σε cosmos s :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Ιούνιος 11, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 11, 2008 Εκεί που ήμουν έτοιμος να κάνω παραγγελία από εξωτερικό, διαπιστώνω ότι έχω χάσει την πιστωτική Άντε τώρα να περιμένω για επανέκδοση, καλά να πάθω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.