elapse Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 11, 2008 ...επειδή είναι πρωί και δεν δουλεύει ακόμα σωστά το κεφάλι μου... ...αν θέλω αυτό τότε θέλω και αυτό σωστά; είπαμε, είναι πρωί ακόμα
Frostbyte Ιούνιος 11, 2008 #3 Ιούνιος 11, 2008 Ο φακ.. Αυτο ειναι γομαροψυγειο ρε, αραγε παιζει να χωραει σε κανα stacker μεσα χωρις να βρησκει? (Προϋποθετουμε οτι η διπλη τρυπα στον πατο, θα γινει τριπλη, ουτως ή αλλιως )
ProPitsiriko$ Ιούνιος 11, 2008 #5 Ιούνιος 11, 2008 Πολυ καλα θα κανεις να το παρεις αυτο το ψυγειο...τα Thermochill ειναι απο τα καλυτερα...Τα φτιαχνει ενας Αγγλος Ενα Ενα...ειναι χειροποιητα..απο τα καλυτερα ψυγεια που κυκλοφορουν....:daisy: Οταν πηγα να το παρω δεν ειχε και μου ειπαν θα αργισει... Τωρα τι να πω...Εαν το βρεις παρτο!! Παντος ναι θα χρειαστεις ρακορ...και μπενει ανετα σε cosmos s :magic:
elapse Ιούνιος 11, 2008 Author #6 Ιούνιος 11, 2008 Εκεί που ήμουν έτοιμος να κάνω παραγγελία από εξωτερικό, διαπιστώνω ότι έχω χάσει την πιστωτική Άντε τώρα να περιμένω για επανέκδοση, καλά να πάθω
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.