Guest Απρίλιος 26, 2009 #82 Απρίλιος 26, 2009 Τι έκανε το άτομο ?!Μπράβο ρε Ιάσονα.Τα έσπασες.αλλά είχαμε πεί κιόλας ας έβαζες κανένα άλλο χρωματάκι ;) ΩΡΑΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ! Τα έσπασε!
Jason Οκτώβριος 4, 2009 Author #83 Οκτώβριος 4, 2009 Ένα update Είπα να το κάνω black & White και κάποια κοψίματα γιατί βαρέθηκα τα μπλε φωτάκια τους σωλήνες και τα χρώματα.. Αρχίζουμε με ένα βάψιμο των ανεμιστήρων.. Έλικες άσπροι και το υπόλοιπο μαύρο.Έβαψα και τις γρίλιες όλες μαύρες Βγάζοντας πρώτα όλα τα led που είχαν πάνω και κλείνοντας το κύκλωμα με χαρτοταινία για να μην βαφτεί Βάφτηκαν όλα τα πλαστικά κλίπ για την είσοδο των drive και των σκληρών δίσκων. Βάφτηκε και το psu άσπρο όπως και το drive Όλες οι βίδες γίναν άσπρες. από τις βίδες που κρατάνε την μητρική στο backplate μέχρι και των ανεμιστήρων Είχα στο ράφι ένα fan cooler για τις μνήμες μου και είπα να το βάλω βάφοντας το όμως πρώτα άσπρο και αυτό Στο πάνω μέρος του υπολογιστή θα μπει ένα πανελάκι για την ένδειξη θερμοκρασίας του επεξεργαστή.(Για το νερό προοριζόταν αλλα μπήκε cpu) Κόπηκαν πλαστικά για όλη την πρόσοψη όπως και για το πλαϊνό παράθυρο που είχε κάτι "νεύρα" τα οποια και έκοψα και ανοίχτηκε μια τρυπα για να φυσάει αέρας στην κάρτα γραφικών. Μπροστά θα μπούνε άλλοι 2 δωδεκάρηδες. Τελικό αποτέλεσμα. Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιώργο (κοπρίτη) για τις τρεις τρύπες που μου άνοιξε για τους ανεμιστήρες θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας. Αν σας αρέσει και αν όχι?τι?
Jerry007 Οκτώβριος 4, 2009 #84 Οκτώβριος 4, 2009 Πολύ καλός ρε, τα σπάει το black&white concept ψήθηκα άγρια να σε αντιγράψω τώρα
nikpoth Οκτώβριος 4, 2009 #86 Οκτώβριος 4, 2009 Τέλεια δουλειά!Το πλαϊνό παράθυρο με τι το έκοψες?Έχω το ίδιο κουτί ,πορτοκαλι μαύρο.ψήθηκα άσχημα να κόψω το πλαϊνό..!και πάλι συγχαρητήρια για το μεράκι σου!!
Lakisss Οκτώβριος 4, 2009 #88 Οκτώβριος 4, 2009 Πανεμορφη η διχρωμια και μπραβο, γιατι πρεπει να εφαγες παρα πολλες ωρες στο βαψιμο.Μια προταση.Πιστευω αν το ασημι πλαισιο του ψυγειου βαφοταν μαυρο, και εμπαινε και ενα λευκο λογοτυπο,θα εδειχνε ακομα πιο ομορφο.
Jason Οκτώβριος 4, 2009 Author #89 Οκτώβριος 4, 2009 Μια προταση. Πιστευω αν το ασημι πλαισιο του ψυγειου βαφοταν μαυρο, και εμπαινε και ενα λευκο λογοτυπο, θα εδειχνε ακομα πιο ομορφο. Το σκέφτηκα.. Αλλα σκέφτηκα για άσπρο γιατί ήδη το λογότυπο το έχω δώσει να μου το φτιάξουν σε μαύρο χρώμα. αύριο θα το πάρω. Τώρα θα δούμε είναι να με πιάσει η τρέλα και να το κάνω
Daidalos Οκτώβριος 5, 2009 #90 Οκτώβριος 5, 2009 Πολυ καλο αποτελεσμα! Μπραβο!Εχει γινει πολυ της μοδας το Black-White και οχι αδικα.
MUL Οκτώβριος 5, 2009 #91 Οκτώβριος 5, 2009 Ρε μάγκες να κάνω 2 ερωτήσεις αν επιτρέπεται?? 1) Οταν βάφετε το εσωτερικό του κουτιού δεν χάνεται η γείωση αναμεσα στην motherboard και το κουτί? Πειράζει ή όχι?? 2) Ας πουμε οτι πρέπει να βάψω το εσωτερικό μαυρο ματ.. ειναι υποχρεωτικό μετα απο το γυαλόχαρτο να περάσω αστάρι? Δεν μπορω να βάλω κατευθειαν 2 στρώσεις σπρευ απο πανω? Επι του θέμματος πολύ ωραίο το αποτέλεσμα... το μαυρο ασπρο ειναι πολύ ωραίο . Καμια βραδινή φώτο θα ανεβάσεις?
Jerry007 Οκτώβριος 5, 2009 #92 Οκτώβριος 5, 2009 Το αστάρι βοηθαει γιατί κάθεται καλύτερα η μπογιά. Άμα δεν βάλεις έχω την εντύπωση οτι με το παραμικρό θα γρατζουνιστεί και τσάμπα ο κόπος σου
MUL Οκτώβριος 5, 2009 #93 Οκτώβριος 5, 2009 Και το αστάρι χρειάζεται σε όλες τις επιφάνειες ή μονό σε μεταλλικές?
Jason Οκτώβριος 5, 2009 Author #94 Οκτώβριος 5, 2009 Μεταλλικές κύριος. Αλλα και σε πλαστικές αν θες να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα
trancelin Οκτώβριος 5, 2009 #95 Οκτώβριος 5, 2009 Όμορφο.....ο συνδιασμός άσπρο μαύρο είναι και γ**ώ+1000000
Κοπρίτης Οκτώβριος 5, 2009 #97 Οκτώβριος 5, 2009 συγχαρητηρια Ιασωνα...πολυ καλος! το μεταμορφωσες το armorακι με απλα οικονομικα υλικα, μια δοκιμασμενη συνταγη και σωστη εκτελεση του εδωσες τελειως αλλο χαρακτηρα keep it up!
tzitzibp1416003393 Οκτώβριος 20, 2009 #100 Οκτώβριος 20, 2009 απο κοντά είναι πανέμορφο! είχα την τύχη να το δω και να παρατηρήσω αρκετές λεπτομέρειες....:clap:@jason σου τα είπα και από κοντά!από το βράδυ (ελπίζω) που θα στήσω το "ντουλάπι" μου και θα έχω πρόσβαση και στο pctech*** θα τα λέμε πιο συχνά!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.