Jump to content

Thermaltake Armor

Jason

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Τι έκανε το άτομο ?!Μπράβο ρε Ιάσονα.Τα έσπασες.αλλά είχαμε πεί κιόλας ας έβαζες κανένα άλλο χρωματάκι ;) ;) ΩΡΑΙΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ! Τα έσπασε!:dirol::o

• 5 months later...

Ένα update

:p

Είπα να το κάνω black & White και κάποια κοψίματα γιατί βαρέθηκα τα μπλε φωτάκια τους σωλήνες και τα χρώματα..

Αρχίζουμε με ένα βάψιμο των ανεμιστήρων..

Έλικες άσπροι και το υπόλοιπο μαύρο.Έβαψα και τις γρίλιες όλες μαύρες

Βγάζοντας πρώτα όλα τα led που είχαν πάνω και κλείνοντας το κύκλωμα με χαρτοταινία για να μην βαφτεί :)

1-3.jpg

2-3.jpg

3-2.jpg

4-2.jpg

5-2.jpg

Βάφτηκαν όλα τα πλαστικά κλίπ για την είσοδο των drive και των σκληρών δίσκων.

15.jpg

16.jpg

17.jpg

Βάφτηκε και το psu άσπρο όπως και το drive

6-2.jpg

13.jpg

14.jpg

Όλες οι βίδες γίναν άσπρες. από τις βίδες που κρατάνε την μητρική στο backplate μέχρι και των ανεμιστήρων

19.jpg

Είχα στο ράφι ένα fan cooler για τις μνήμες μου και είπα να το βάλω βάφοντας το όμως πρώτα άσπρο και αυτό ;)

7-3.jpg

8-2.jpg

Στο πάνω μέρος του υπολογιστή θα μπει ένα πανελάκι για την ένδειξη θερμοκρασίας του επεξεργαστή.(Για το νερό προοριζόταν αλλα μπήκε cpu)

12-2.jpg

Κόπηκαν πλαστικά για όλη την πρόσοψη όπως και για το πλαϊνό παράθυρο που είχε κάτι "νεύρα" τα οποια και έκοψα και ανοίχτηκε μια τρυπα για να φυσάει αέρας στην κάρτα γραφικών.

Μπροστά θα μπούνε άλλοι 2 δωδεκάρηδες.

9-2.jpg

10-2.jpg

11-4.jpg

Τελικό αποτέλεσμα.

100_4535.jpg

100_4544.jpg

100_4557.jpg

100_4555.jpg

100_4553.jpg

100_4554.jpg

100_4559.jpg

100_4568.jpg

100_4571.jpg

100_4575.jpg

:D

Ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιώργο (κοπρίτη) για τις τρεις τρύπες που μου άνοιξε για τους ανεμιστήρες

θα ήθελα να ακούσω την γνώμη σας.

Αν σας αρέσει και αν όχι?τι?

Τέλεια δουλειά!Το πλαϊνό παράθυρο με τι το έκοψες?Έχω το ίδιο κουτί ,πορτοκαλι μαύρο.ψήθηκα άσχημα να κόψω το πλαϊνό..!και πάλι συγχαρητήρια για το μεράκι σου!!

Πανεμορφη η διχρωμια και μπραβο, γιατι πρεπει να εφαγες παρα πολλες ωρες στο βαψιμο.

Μια προταση.

Πιστευω αν το ασημι πλαισιο του ψυγειου βαφοταν μαυρο, και εμπαινε και ενα λευκο λογοτυπο,

θα εδειχνε ακομα πιο ομορφο.

Μια προταση.

Πιστευω αν το ασημι πλαισιο του ψυγειου βαφοταν μαυρο, και εμπαινε και ενα λευκο λογοτυπο,

θα εδειχνε ακομα πιο ομορφο.

Το σκέφτηκα.. Αλλα σκέφτηκα για άσπρο γιατί ήδη το λογότυπο το έχω δώσει να μου το φτιάξουν σε μαύρο χρώμα. αύριο θα το πάρω.

Τώρα θα δούμε είναι να με πιάσει η τρέλα και να το κάνω ;)

Πολυ καλο αποτελεσμα! Μπραβο!

Εχει γινει πολυ της μοδας το Black-White και οχι αδικα.

Ρε μάγκες να κάνω 2 ερωτήσεις αν επιτρέπεται??

1) Οταν βάφετε το εσωτερικό του κουτιού δεν χάνεται η γείωση αναμεσα στην motherboard και το κουτί? Πειράζει ή όχι??

2) Ας πουμε οτι πρέπει να βάψω το εσωτερικό μαυρο ματ.. ειναι υποχρεωτικό μετα απο το γυαλόχαρτο να περάσω αστάρι? Δεν μπορω να βάλω κατευθειαν 2 στρώσεις σπρευ απο πανω?

Επι του θέμματος :hug: πολύ ωραίο το αποτέλεσμα... το μαυρο ασπρο ειναι πολύ ωραίο . Καμια βραδινή φώτο θα ανεβάσεις?

Το αστάρι βοηθαει γιατί κάθεται καλύτερα η μπογιά. Άμα δεν βάλεις έχω την εντύπωση οτι με το παραμικρό θα γρατζουνιστεί και τσάμπα ο κόπος σου ;)

Και το αστάρι χρειάζεται σε όλες τις επιφάνειες ή μονό σε μεταλλικές?

Μεταλλικές κύριος.

Αλλα και σε πλαστικές αν θες να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα :)

συγχαρητηρια Ιασωνα...πολυ καλος!

το μεταμορφωσες το armorακι

με απλα οικονομικα υλικα, μια δοκιμασμενη συνταγη και σωστη εκτελεση

του εδωσες τελειως αλλο χαρακτηρα

keep it up! :T:

• 2 weeks later...

απο κοντά είναι πανέμορφο! είχα την τύχη να το δω και να παρατηρήσω αρκετές λεπτομέρειες....:clap:

@jason σου τα είπα και από κοντά!

από το βράδυ (ελπίζω) που θα στήσω το "ντουλάπι" μου και θα έχω πρόσβαση και στο pctech*** θα τα λέμε πιο συχνά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.