Jump to content

Thermaltake Armor

Jason

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Φίλε πολύ καλη η ιδέα σου, έκανα το ίδιο, έχω το Armor LCS της thermaltake ακομα περιμένω βέβαια να στεγνώσει η μπογιά, εγω το έκανα με ντουκόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες, λές να μη κάνει κι εκεί που βράζει το pc να έχουμε ντράβαλα? δλδ να αρχίζει κι να λιώνει η μπογιά ή να υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς? :tomato: δε ξέρω μπορεί να λέω βλακείες, αν προτείνεις να το περάσω και με τιποτα άλλο την επιφάνεια μέσα πες. Ευχαριστώ. :hmm:

:shutup:βλακείες λες :p

:rolleyes:όσο κάθεται η μπογιά κάπου στεγνώνει ακόμα πιο καλά

και ίδιος όταν είναι μέσα στο pc που έχει ζεστη..(δεν θα πάθει τίποτα

συνέχισε άφοβα.)Τι χρώμα το βαφείς?:hmm:

:shutup:βλακείες λες :p

:rolleyes:όσο κάθεται η μπογιά κάπου στεγνώνει ακόμα πιο καλά

και ίδιος όταν είναι μέσα στο pc που έχει ζεστη..(δεν θα πάθει τίποτα

συνέχισε άφοβα.)Τι χρώμα το βαφείς?:hmm:

Ωραία! φυσικά μαύρο όπως το δικό σου, με την υδρόψυξή κτλ θα είναι τέλειο, όταν θα είναι έτοιμο θα ανεβάσω φωτογραφίες να δείς :happy2:

• 4 months later...

Βαρέθηκα να μπαίνει σκόνη στο pc από τους ανεμιστήρες του ψυγείου μέσα στο κουτί μου και να μην κρυώνει σωστά το νερό στο ψυγείο γιατί δεν υπήρχε διέξοδος να φύγει ο αέρας..Οποτε άρχισα:alien:

Πως ήταν:

11-3.jpg

22.jpg

Έβαλα χαρτόνια από το πίσω μέρος γιατί θα έβαζα σιδηρόστοκο για να κλείσω τις τρύπες...:baby:

Και όπου αλλου έβρισκα τρυπα που δεν χρειαζόταν πάνω στο κουτί

33.jpg

44.jpg

55.jpg

Για να έρθουν σε σημείο μερικά κομμάτια να γίνουν λία έπρεπε να στοκαριστουν περίπου 4 φορες

66.jpg

77.jpg

Αυτό που με παίδεψε παρα πολύ ήταν το πάνω καπάκι του κουτιου γιατί ήταν σχεδόν όλο διάτρητο και ήθελε πολύ σιδηρόστοκο και τρίψιμο για να έρθει στην τελική του κατάσταση

88.jpg

Περάστηκε αστάρι και βάφτηκε όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια

11022009356.jpg

11022009357.jpg

11022009358.jpg

99.jpg

11022009362.jpg

Είναι μια χαρά βαμμένο απλά πριν στεγνώσει του τράβηξα φωτογραφία

11022009365.jpg

Μπήκαν οι βίδες στις τρύπες για το ψυγείο

11022009371.jpg

Και το ψυγείο

11022009373.jpg

11022009374.jpg

Το κουτί δεν μετανινοταν εύκολα οποτε είπα να βάλω και 4 ρόδες ;)

11022009368.jpg

11022009361.jpg

11022009376.jpg

11022009378.jpg

Τα φανάκια είχαν πολύ κοντά καλώδια και δεν έφταναν στο panel της ΖΛLMAN οποτε τα άνοιξα και τους άλλαξα καλώδιο:upside:

11111.jpg

22222.jpg

Άνοιξα και το block του επεξεργαστή να δω τι γίνετε εκεί μέσα και αν θέλει καθάρισμα και αντίκρισα κάτι τέτοιο

11022009385.jpg

11022009388.jpg

11022009390.jpg

Μετά το τρίψιμο έγινε κάπως έτσι

11022009391.jpg

11022009395.jpg

Δεν μου άρεσαν ούτε τα καλώδια των HDD led PWR led και λοιπά οποτε τα άλλαξα και αυτά για θέμα ομορφιάς (καλώδιο και θερμοσιστελομενο για τις άκρες)

1-2.jpg

2-2.jpg

3-1.jpg

Και τα τελειώματα

101_4070.jpg

101_4072.jpg

101_4073.jpg

Και για τέλος 3 photos με κλειστά φώτα και ανοιγμένες λάμπες UV

101_4088.jpg

101_4090.jpg

101_4087.jpg

Πιστεύω να έκανα καλή δουλειά;)

Περιμένω σχόλια:baby:

Jason καταπληκτικός man.Έχεις αρχίσει να κοπριτίζεις πολύ τελυταία:p:P

:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:

Μπράβο και πάλι μπράβο......Με βλέπω σύντομα να σε παίρνω τηλ. να φτιάξουμε κάτι που έχω στο μυαλό μου!!

Πωπω Ακομα δεν μπηκα στο σπιτι...ακομα δεν εκατσα να χαλαρωσω με ταραξες....τοσο καιρο δεν μου ελεγες τι εφτιαχνες αλλα τελικα εγινε γαματο...GraTz bro.. :T:

• 1 month later...

Το τελικό αποτέλεσμα το είδα κάπως αργά... αλλά δεν πειράζει,δεν αντέχω να μην σου πω μπράβο για την καταπληκτική δουλειά και το καταπληκτικό βάψιμο!:happy2:

Το βαψιμο ειδικά με απλό σπράυ,είναι το καλύτερο που έχω δει,και με πώρωσες,θέλω κ'εγώ τώρα!:jester:

Μπράβο!

Πολυ καλο φιλε μπραβο ειδικα το uv ελατηριακι γυρω απο την λαμπα οντως ταιριαζει καλυτερα εκει...μου εδωσες ιδεα!!!:man_in_love:

Thanks για τα καλά σου λόγια.

Ούτε εγώ τα πήγαινα καλά με τα καλώδια :p

Έχω ρίξει πολύ δουλειά για να το φέρω σε αυτή την κατάσταση.

Δες πως ήταν πρώτη μέρα το pc μου : 100_2643.jpg

• 2 weeks later...

Πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σου φίλε:T:

Ο υπολογιστής σου δείχνει να βρίσκεται σε πολύ υψηλό αισθητικό, μα και λειτουργικό επίπεδο.

Mπραβο jason, καθε δευτερολεπτο δουλειας αξιζε με το παραπανω οταν βλεπεις το τελικο αποτελεσμα στο οποιο εφερες το κουτι σου!

Με μια λεξη πανεμορφο-> ΚΟΛΑΣΗ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.