Aligator21 Οκτώβριος 13, 2008 #62 Οκτώβριος 13, 2008 Όντως πολύ όμορφο και καθαρό!Μου αρέσει υπερβολικά αυτό το "σουστέ"!!!
rem451 Οκτώβριος 13, 2008 #63 Οκτώβριος 13, 2008 Φίλε πολύ καλη η ιδέα σου, έκανα το ίδιο, έχω το Armor LCS της thermaltake ακομα περιμένω βέβαια να στεγνώσει η μπογιά, εγω το έκανα με ντουκόχρωμα για μεταλλικές επιφάνειες, λές να μη κάνει κι εκεί που βράζει το pc να έχουμε ντράβαλα? δλδ να αρχίζει κι να λιώνει η μπογιά ή να υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς? δε ξέρω μπορεί να λέω βλακείες, αν προτείνεις να το περάσω και με τιποτα άλλο την επιφάνεια μέσα πες. Ευχαριστώ.
Jason Οκτώβριος 14, 2008 Author #64 Οκτώβριος 14, 2008 βλακείες λες όσο κάθεται η μπογιά κάπου στεγνώνει ακόμα πιο καλά και ίδιος όταν είναι μέσα στο pc που έχει ζεστη..(δεν θα πάθει τίποτα συνέχισε άφοβα.)Τι χρώμα το βαφείς?
rem451 Οκτώβριος 14, 2008 #65 Οκτώβριος 14, 2008 βλακείες λες όσο κάθεται η μπογιά κάπου στεγνώνει ακόμα πιο καλά και ίδιος όταν είναι μέσα στο pc που έχει ζεστη..(δεν θα πάθει τίποτα συνέχισε άφοβα.)Τι χρώμα το βαφείς? Ωραία! φυσικά μαύρο όπως το δικό σου, με την υδρόψυξή κτλ θα είναι τέλειο, όταν θα είναι έτοιμο θα ανεβάσω φωτογραφίες να δείς :happy2:
Jason Φεβρουάριος 19, 2009 Author #66 Φεβρουάριος 19, 2009 Βαρέθηκα να μπαίνει σκόνη στο pc από τους ανεμιστήρες του ψυγείου μέσα στο κουτί μου και να μην κρυώνει σωστά το νερό στο ψυγείο γιατί δεν υπήρχε διέξοδος να φύγει ο αέρας..Οποτε άρχισα:alien: Πως ήταν: Έβαλα χαρτόνια από το πίσω μέρος γιατί θα έβαζα σιδηρόστοκο για να κλείσω τις τρύπες...:baby: Και όπου αλλου έβρισκα τρυπα που δεν χρειαζόταν πάνω στο κουτί Για να έρθουν σε σημείο μερικά κομμάτια να γίνουν λία έπρεπε να στοκαριστουν περίπου 4 φορες Αυτό που με παίδεψε παρα πολύ ήταν το πάνω καπάκι του κουτιου γιατί ήταν σχεδόν όλο διάτρητο και ήθελε πολύ σιδηρόστοκο και τρίψιμο για να έρθει στην τελική του κατάσταση Περάστηκε αστάρι και βάφτηκε όπως και τα υπόλοιπα κομμάτια Είναι μια χαρά βαμμένο απλά πριν στεγνώσει του τράβηξα φωτογραφία Μπήκαν οι βίδες στις τρύπες για το ψυγείο Και το ψυγείο Το κουτί δεν μετανινοταν εύκολα οποτε είπα να βάλω και 4 ρόδες Τα φανάκια είχαν πολύ κοντά καλώδια και δεν έφταναν στο panel της ΖΛLMAN οποτε τα άνοιξα και τους άλλαξα καλώδιο Άνοιξα και το block του επεξεργαστή να δω τι γίνετε εκεί μέσα και αν θέλει καθάρισμα και αντίκρισα κάτι τέτοιο Μετά το τρίψιμο έγινε κάπως έτσι Δεν μου άρεσαν ούτε τα καλώδια των HDD led PWR led και λοιπά οποτε τα άλλαξα και αυτά για θέμα ομορφιάς (καλώδιο και θερμοσιστελομενο για τις άκρες) Και τα τελειώματα Και για τέλος 3 photos με κλειστά φώτα και ανοιγμένες λάμπες UV Πιστεύω να έκανα καλή δουλειά Περιμένω σχόλια:baby:
crio Φεβρουάριος 20, 2009 #68 Φεβρουάριος 20, 2009 Jason καταπληκτικός man.Έχεις αρχίσει να κοπριτίζεις πολύ τελυταία:P :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: Μπράβο και πάλι μπράβο......Με βλέπω σύντομα να σε παίρνω τηλ. να φτιάξουμε κάτι που έχω στο μυαλό μου!!
Jason Φεβρουάριος 20, 2009 Author #70 Φεβρουάριος 20, 2009 Thanks ρε παιδιά για τα καλά σας λόγια :D:D:D
epp1733 Φεβρουάριος 20, 2009 #71 Φεβρουάριος 20, 2009 ωραίος ρε ιάσονα..πολύ σωστό κ τακτοποιημένο το κουτάκι....
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 20, 2009 #72 Φεβρουάριος 20, 2009 Πωπω Ακομα δεν μπηκα στο σπιτι...ακομα δεν εκατσα να χαλαρωσω με ταραξες....τοσο καιρο δεν μου ελεγες τι εφτιαχνες αλλα τελικα εγινε γαματο...GraTz bro..
johnsonb Μάρτιος 21, 2009 #73 Μάρτιος 21, 2009 Το τελικό αποτέλεσμα το είδα κάπως αργά... αλλά δεν πειράζει,δεν αντέχω να μην σου πω μπράβο για την καταπληκτική δουλειά και το καταπληκτικό βάψιμο!:happy2: Το βαψιμο ειδικά με απλό σπράυ,είναι το καλύτερο που έχω δει,και με πώρωσες,θέλω κ'εγώ τώρα! Μπράβο!
netlooney1416003163 Μάρτιος 22, 2009 #74 Μάρτιος 22, 2009 Πολυ καλο φιλε μπραβο ειδικα το uv ελατηριακι γυρω απο την λαμπα οντως ταιριαζει καλυτερα εκει...μου εδωσες ιδεα!!!:man_in_love:
netlooney1416003163 Μάρτιος 22, 2009 #75 Μάρτιος 22, 2009 Εγω δεν τα παω τοσο καλα με τα καλωδια...Αψογος.
Jason Μάρτιος 22, 2009 Author #76 Μάρτιος 22, 2009 Thanks για τα καλά σου λόγια. Ούτε εγώ τα πήγαινα καλά με τα καλώδια Έχω ρίξει πολύ δουλειά για να το φέρω σε αυτή την κατάσταση. Δες πως ήταν πρώτη μέρα το pc μου :
Dakonblackblade Μάρτιος 31, 2009 #77 Μάρτιος 31, 2009 Τι να πω , άμα ο άνθρωπος έχει μεράκι.Κουκλί το μωρό σου.
pank Απρίλιος 1, 2009 #78 Απρίλιος 1, 2009 Πραγματικά πολύ καλή δουλειά. Μπράβο σου φίλε Ο υπολογιστής σου δείχνει να βρίσκεται σε πολύ υψηλό αισθητικό, μα και λειτουργικό επίπεδο.
sebastian Απρίλιος 1, 2009 #79 Απρίλιος 1, 2009 Mπραβο jason, καθε δευτερολεπτο δουλειας αξιζε με το παραπανω οταν βλεπεις το τελικο αποτελεσμα στο οποιο εφερες το κουτι σου!Με μια λεξη πανεμορφο-> ΚΟΛΑΣΗ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.