Jump to content

Thermaltake Armor

Jason

Recommended Posts

Ωραιο αποτελεσμα.

Μια παρατηρηση. Γιατι δε περιμενες να βγει καποιο φουλ κοβερ ΕΚ να βαλεις στις καρτες. Ειναι must στο CF/sli ειδικα και δε μπλεκεις με κολλες και ψηκτρακια. Μονο gpu τα καλυτερα απ οσο ξερω ειναι swiftec και dtek, τι μανια εχει πεσει τελευταια με τα κουλανς;

εγώ σε όλη την αγορά μονο swiftec και dtek είδα και όμως τα Koolance είναι τα καλύτερα και δεν τα αλλάζω με τίποτα για αυτό και περίμενα να ξαναφέρει το multi xtreme ...:flower:

και για τα καλώδια όταν ανεβώ αθηνα θα πάω να πάρω 4 sata μαύρα του ενός μέτρου να τελειώνω:tw:

και όπως είπε και ο κοπρίτης αν πάρεις full block παντρεύεσαι και τις κάρτες αν και εγώ δεν θα μείνω με αυτές τις κάρτες για χρονια οποτε περνώ μονο για επεξεργαστή και στα mofset ψυχτρακια και ξεμπερδεύω και με λιγότερα λεφτά:p

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

αν και ειμαστε off topic αν δεν δοκιμασιες ιασονα αλλα block μην βγαζεις συμπερασματα.

καλά σύγκρινε τα swiftec τα δικά σου και τα koolance τα δικά μου και πες m:P

καταρχας πουλα ειρωνια σε αλλον οχι σε μενα.

και εκτος αυτου αν θες να μιλησουμε για την ψυξη της 4850 ανοιξε τοπικ

καλά σύγκρινε τα swiftec τα δικά σου και τα koolance τα δικά μου και πες m:P

Mιας και λες για μπλοκς...

Το μονο ριβιου που καταφερα να βρω για κουλανς ειναι αυτο: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/2131-koolance-cpu-330-water-block-review-compared-against-fuzion-apogee-gtx-tuniq-tower.html

Βγαλε τα συμπερασματα σου...

Επειδη τυχαινει να ξερω λιγα πραγματα απο φυσικη, ειναι πολυ τραγικο να εχεις γωνιες αμεσως πριν την εισοδο του μπλοκ ή στην εξοδο οταν ακολουθει αμεσως 2ο μπλοκ, ειδικα οταν ειναι τοσο αποτομες. Χανεις πολυ σε αποδοση.

Mιας και λες για μπλοκς...

Το μονο ριβιου που καταφερα να βρω για κουλανς ειναι αυτο: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/2131-koolance-cpu-330-water-block-review-compared-against-fuzion-apogee-gtx-tuniq-tower.html

Βγαλε τα συμπερασματα σου...

Στο δικο σου πισι τωρα που το ξαναειδα ειναι πολυ τραγικο να εχεις γωνιες αμεσως πριν την εισοδο του μπλοκ ή στην εξοδο οταν ακολουθει αμεσως 2ο μπλοκ. Χανεις πολυ σε αποδοση.

του chipset τα ρακόρ δεν αλλάζουν και σιγά την γωνια που κάνει από θερμοκρασίες είμαι πολύ ok

:crazy:sorry αλλα δεν γινόταν να βάλω και στις 2 κάρτες block χωρίς να είχα γωνιακά ρακόρ είναι απίστευτο αυτό που λες(σκεψου το λίγο εκτος και αν έπαιρνα full που πάει κατευθείαν στην κάτω με σωλήνα που δέν είχα λεφτά για full) και τραγικό πίστεψε με δέν είναι και από θερμοκρασίες είμαι 36 βαθμούς η κάθε μια από 80 που ήταν με την stock ψυχτρα:jump:

Χανεις σε ροη και λιγοτερο σε αποδοση. Εξαλλου αν δε δοκιμασεις δε ξερεις τι αποτελεσμα θα ειχες αλλιως.

Φιλε jois αν βρεις gpu block οχι full face που να μην κανει γωνια το ρακορ του τοτε οκ.Αλλα λίγο σπάνιο. Και review για τα koolance θα βρεις στην κεντρικη σελιδα του xtremesystems.

Τι εννοεις να μη κανει γωνια; Τα μπλοκ του Jason ειναι τα μονα που εχω δει και βγαζουν την εξοδο/εισοδο ΚΑΘΕΤΑ πανω στην καρτα. Σε αναγκαζουν να βαλεις γωνιες, πραγμα που δεν κανουν τα υπολοιπα.

Τι εννοεις να μη κανει γωνια; Τα μπλοκ του Jason ειναι τα μονα που εχω δει και βγαζουν την εξοδο/εισοδο ΚΑΘΕΤΑ πανω στην καρτα. Σε αναγκαζουν να βαλεις γωνιες, πραγμα που δεν κανουν τα υπολοιπα.

Έχεις σκεφτεί ότι όλα τα full coverage blocks, ουσιαστικά στις εισόδους /εξόδους τους κάνουν γωνίες 90 μοιρών;

Αυτό που δεν έχει αναφερθεί για το GPU-200 είναι ότι, εκτός από GPUs μπαίνουν και σε chipsets. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ρακόρ τα βγάζουν κάθετα.

Όσον αφορά τους προβληματισμούς σου για το flow restriction ή pressure drop, μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο σχεδιασμός του block και λιγότερο ο τρόπος που μπαίνουν τα ρακόρ.

Έχεις σκεφτεί ότι όλα τα full coverage blocks, ουσιαστικά στις εισόδους /εξόδους τους κάνουν γωνίες 90 μοιρών;

Βεβαια. Εδω ομως διαλεγεις μεταξυ εμφανισης/πρακτικοτητας και οχι απολυτων επιδοσεων.

Αυτό που δεν έχει αναφερθεί για το GPU-200 είναι ότι, εκτός από GPUs μπαίνουν και σε chipsets. Αυτός είναι και ο λόγος που τα ρακόρ τα βγάζουν κάθετα.

Ή το ενα ειναι ή το αλλο. Καθε τσιπ εχει ειδιαιτεροτητες στο σχεδιασμο του μπλοκ του, οποτε ο Jason εβαλε μπλοκς για chipset στις ΑΤΙ του. Επιπλεον, ενω διαλεξε να μη βαλει full cover καταφερε να εχει μονο στο τσιπ παλι με γωνιες που δεν ειναι καν ομαλες...

Όσον αφορά τους προβληματισμούς σου για το flow restriction ή pressure drop, μεγαλύτερο ρόλο παίζει ο σχεδιασμός του block και λιγότερο ο τρόπος που μπαίνουν τα ρακόρ.

Σιγουρα, αλλα αν υπηρχε καποια μετρηση ακομα καλυτερα.

:whistle2::innocent::innocent:

Να υποθεσω οτι για καποιο λογο εσυ χαρηκες;

ο μηχαλης ειπε οτι δεν είναι για chipset είναι κυριος για vga οπως λεγετε και το block GPU-200 και αν θες το βαζεις και σε chipset:-O

επισης θελω να προσθεσω οτι παιζει ρολο και η αντλια που εχει ο καθενας :)

επισης ενα +1 στον μικε που ειπε οτι ολα περιπου τα μπλοκ εχουν γωνιες και το swiftec που εχω εγω κανει εσωτερικα την γωνια για να σου βγαλει ρακορ οριζοντια μια η αλλη δηλαδη

επισης full block δεν εχει βγει για καμια ουτε 4χ50/70 τουλαχιστον ελλαδα

επισης full block δεν εχει βγει για καμια ουτε 4χ50/70 τουλαχιστον ελλαδα

Επισης και να υπηρχαν δεν πιστευω πως ο jason θα τα επερνε διοτι εαν τυχει και αλλαξει καρτες θα του ειναι αχρηστα...:innocent: Ενω με τα koolance του μενουν και για αλλες/επομενες καρτες..:daisy:

• 2 months later...

11102008040.jpg

:oH μια 4850 πουλήθηκε γιατι δεν την χρειαζόμουν (δεν είμαι και φανατικός Gamer)

τα καλώδια sata όπως μου είπατε, και έβλεπα ήθελαν μάζεμα οποτε πήγα και πήρα 3 του 1 μέτρου (το παραέκανα και εγώ αλλα θα μου χρησιμεύσουν πιστευω τόσο μεγάλα και αλλου :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.