Jump to content

Thermaltake Armor

Jason

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ καλή υλοποίηση JAson.Τελικά το πέτυχες τάπα.

Με τι άνοιξες τελικά τις τρύπες?

και τις 4 τρύπες τις άνοιξα με κολλητήρι προσεκτικά να μην τις κάνω πιο μεγάλες και φαίνεται χαλια πιστεύω ότι τα κατάφερα

• 4 weeks later...

άργησα λιγάκι να βάλω νεράκι στις κάρτες αλλα το πέτυχα

100_3521.jpg

100_3529.jpg

100_3539.jpg

100_3552.jpg

100_3554.jpg

μην ακούσω τίποτα για το σφιχτιρακι απλά λύγιζε το λάστιχο και δη είχα άλλο κομμάτι να βάλω οποτε έτσι είμαι μια χαρά :p

100_3562.jpg

Μπράβο ρε φίλε είσαι άρχοντας, σε ΖΗΛΕΥΩ ειλικρινά!!!!

(Έχω κι εγώ το ίδιο κουτί και μακάρι να μπορούσα να το κάνω σαν και το δικό σου!!!!!)

Μια παρατήρηση σαν αρχι-noobas που είμαι...Γιατί οι σωλήνες στο w/c πρέπει να είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ???????:slap:

όταν κατεβω αθηνα πρέπει να πάω να πάρω αλλα γιατί αυτά είναι λίγο στην τσίτα τα αλλα θα περνάνε από πίσω :p

@ Manos666 εγώ διάλεξα μεγάλες για μεγαλύτερη ροη υπάρχει και μικρότερο μέγεθος αλλα με μικρότερη roi νερού

ναι σαν σαρδελα ειναι αυτα τα κοκκινα καλωδια

αχ βρε fafoylako με τα αστεία σου:baby:

Πολυ ωραια δουλεια Jason. Μια ερωτησουλα μονο στο κυκλωμα ρευματος για τις 4850, γιατι δεν εβαλες και αλλα ψυκτρακια? Εκεινα τα 2 που τα βλεπω ακαλυπτα (δεν μου ερχεται τωρα, πως τα λενε?) τα λυπαμαι... Σε ρωταω γιατι και εγω στην δικια μου 3850 εχω βαλει 3 ψυκτρακια στα mosfets και αλλα 3 στα αλλα, και παρολα αυτα ψηνονται ασχημα. Δεν αντεχεται χερι πανω τους οταν η καρτα ειναι full load.

και όμως πολύ χαζή απάντηση αλλα δεν είχα αλλα ψυχτρακια αλλά δεν νομίζω να πάθουν γιατι έχουν δεν έχουν ζεματάνε τα p@#$ικα:shutup:

Ρε μαν τα 2 κεντρικα ειναι τελειως εκτεθιμενα. Δεν τα λυπασαι? Κριμα δεν ειναι να το ρισκαρεις ετσι? Ερχονται και καυσωνες μην το ξεχνας. Εδω εμενα ζεματανε με τα ψυκτρακια... φαντασου χωρις. Και επισης εσυ εχεις μεγαλυτερη καταναλωση. Πηγαινε δωσε αλλα 5 ευρω και τσιμπα μια 8αδα ακομα. Βασικα εγω εκανα μια ωραια μαγκια... Πηρα thermal pad και κολλησα 3 ψυκτρακια μαζι, και μετα εβαλα ενα ενιαιο κομματι στο κατω μερος (αφου εβγαλα πρωτα την αρχικη κολλα) Να και μια φωτο να καταλαβεις τι εννοω... το τριπλο που βλεπεις εκτος καρτας μπηκε ακριβως διπλα στο αλλο.

66592624tt7.jpg

Δεν αξίζει να ρισκάρεις την κάρτα και την όποια ταλαιπωρία προκύψει για τα 4ε που κάνουν τα ψυχτράκια.

Αυτό που έκανε ο qbiefox είναι το πιο σωστό πιστεύω, έτσι η ζέστη από όλα τα mosfets μοιράζεται σε όλα τα ψυχτράκια, και κολάνε και πιο εύκολα απ ότι αν τα βάζεις ένα-ένα

ΜΙΑ λεπτομερια αυτα που βαζετε ψυκτρακια ειναι πηνια και οχι mofset :)

Ωραιο αποτελεσμα.

Μια παρατηρηση. Γιατι δε περιμενες να βγει καποιο φουλ κοβερ ΕΚ να βαλεις στις καρτες. Ειναι must στο CF/sli ειδικα και δε μπλεκεις με κολλες και ψηκτρακια. Μονο gpu τα καλυτερα απ οσο ξερω ειναι swiftec και dtek, τι μανια εχει πεσει τελευταια με τα κουλανς;

Ωραιος ο jason , ναι βαλε παντου ψικτρακια, και εγω εχω βαλει και στα πηνια και στα mosfets. Jason για πες μου πετανε οι καρτες εεε?

πολυ ωραιο το μαυρο εσωτερικο (κανει καλο φοντο στο w/c setup)

καθαρο στησιμο...

Πολυ ομορφη δουλιτσα Jason

και να φανταστεις οτι δεν τα πολυπαω κιολας τα TT

αλλαξε μονο asap τα sata με τπτ μαυρα

και ισως να εφτιαχνες κι ενα καλυμματακι για το ψυγειο για πιο stealth look... :hmm:

Ωραιο αποτελεσμα.

Μια παρατηρηση. Γιατι δε περιμενες να βγει καποιο φουλ κοβερ ΕΚ να βαλεις στις καρτες. Ειναι must στο CF/sli ειδικα και δε μπλεκεις με κολλες και ψηκτρακια. Μονο gpu τα καλυτερα απ οσο ξερω ειναι swiftec και dtek, τι μανια εχει πεσει τελευταια με τα κουλανς;

το Full cover το παντρευεσαι μαζι με την καρτα

κι αν μιλαμε για δυο τεμαχια, ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα

ενα gpu απ'την αλλη παιζει σχεδον παντου (κι αν οχι, διορθωνεται με ελαχιστες πατεντουλες)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.