crio Ιούνιος 18, 2008 #23 Ιούνιος 18, 2008 !!!!!!!!!!!!!!!Πολύ καλή υλοποίηση JAson.Τελικά το πέτυχες τάπα.Με τι άνοιξες τελικά τις τρύπες?
Jason Ιούνιος 18, 2008 Author #24 Ιούνιος 18, 2008 και τις 4 τρύπες τις άνοιξα με κολλητήρι προσεκτικά να μην τις κάνω πιο μεγάλες και φαίνεται χαλια πιστεύω ότι τα κατάφερα
Jason Ιούλιος 11, 2008 Author #25 Ιούλιος 11, 2008 άργησα λιγάκι να βάλω νεράκι στις κάρτες αλλα το πέτυχα μην ακούσω τίποτα για το σφιχτιρακι απλά λύγιζε το λάστιχο και δη είχα άλλο κομμάτι να βάλω οποτε έτσι είμαι μια χαρά
ManosRK Ιούλιος 11, 2008 #26 Ιούλιος 11, 2008 Μπράβο ρε φίλε είσαι άρχοντας, σε ΖΗΛΕΥΩ ειλικρινά!!!! (Έχω κι εγώ το ίδιο κουτί και μακάρι να μπορούσα να το κάνω σαν και το δικό σου!!!!!) Μια παρατήρηση σαν αρχι-noobas που είμαι...Γιατί οι σωλήνες στο w/c πρέπει να είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ???????
SirDiman Ιούλιος 11, 2008 #27 Ιούλιος 11, 2008 Πολυ καλό έγινε ! Εύγε:baby: Πρεπει να πάρεις αλλα καλώδια Sata btw
Jason Ιούλιος 11, 2008 Author #28 Ιούλιος 11, 2008 όταν κατεβω αθηνα πρέπει να πάω να πάρω αλλα γιατί αυτά είναι λίγο στην τσίτα τα αλλα θα περνάνε από πίσω @ Manos666 εγώ διάλεξα μεγάλες για μεγαλύτερη ροη υπάρχει και μικρότερο μέγεθος αλλα με μικρότερη roi νερού
Jason Ιούλιος 11, 2008 Author #30 Ιούλιος 11, 2008 ναι σαν σαρδελα ειναι αυτα τα κοκκινα καλωδιααχ βρε fafoylako με τα αστεία σου:baby:
qbiefox Ιούλιος 11, 2008 #31 Ιούλιος 11, 2008 Πολυ ωραια δουλεια Jason. Μια ερωτησουλα μονο στο κυκλωμα ρευματος για τις 4850, γιατι δεν εβαλες και αλλα ψυκτρακια? Εκεινα τα 2 που τα βλεπω ακαλυπτα (δεν μου ερχεται τωρα, πως τα λενε?) τα λυπαμαι... Σε ρωταω γιατι και εγω στην δικια μου 3850 εχω βαλει 3 ψυκτρακια στα mosfets και αλλα 3 στα αλλα, και παρολα αυτα ψηνονται ασχημα. Δεν αντεχεται χερι πανω τους οταν η καρτα ειναι full load.
Jason Ιούλιος 11, 2008 Author #32 Ιούλιος 11, 2008 και όμως πολύ χαζή απάντηση αλλα δεν είχα αλλα ψυχτρακια αλλά δεν νομίζω να πάθουν γιατι έχουν δεν έχουν ζεματάνε τα p@#$ικα
qbiefox Ιούλιος 11, 2008 #33 Ιούλιος 11, 2008 Ρε μαν τα 2 κεντρικα ειναι τελειως εκτεθιμενα. Δεν τα λυπασαι? Κριμα δεν ειναι να το ρισκαρεις ετσι? Ερχονται και καυσωνες μην το ξεχνας. Εδω εμενα ζεματανε με τα ψυκτρακια... φαντασου χωρις. Και επισης εσυ εχεις μεγαλυτερη καταναλωση. Πηγαινε δωσε αλλα 5 ευρω και τσιμπα μια 8αδα ακομα. Βασικα εγω εκανα μια ωραια μαγκια... Πηρα thermal pad και κολλησα 3 ψυκτρακια μαζι, και μετα εβαλα ενα ενιαιο κομματι στο κατω μερος (αφου εβγαλα πρωτα την αρχικη κολλα) Να και μια φωτο να καταλαβεις τι εννοω... το τριπλο που βλεπεις εκτος καρτας μπηκε ακριβως διπλα στο αλλο.
mihalis87gr Ιούλιος 11, 2008 #34 Ιούλιος 11, 2008 Δεν αξίζει να ρισκάρεις την κάρτα και την όποια ταλαιπωρία προκύψει για τα 4ε που κάνουν τα ψυχτράκια.Αυτό που έκανε ο qbiefox είναι το πιο σωστό πιστεύω, έτσι η ζέστη από όλα τα mosfets μοιράζεται σε όλα τα ψυχτράκια, και κολάνε και πιο εύκολα απ ότι αν τα βάζεις ένα-ένα
Jason Ιούλιος 11, 2008 Author #35 Ιούλιος 11, 2008 πρέπει να πάω να πάρω άλλο ένα πακετάκι γιατί δεν λέει έχεις δίκαιο
fafoylis Ιούλιος 11, 2008 #36 Ιούλιος 11, 2008 ΜΙΑ λεπτομερια αυτα που βαζετε ψυκτρακια ειναι πηνια και οχι mofset
Jason Ιούλιος 11, 2008 Author #37 Ιούλιος 11, 2008 και mofset ειναι δες καλητερα στα δεξια σου ολα αυτα θελουν ψυξη
jois21 Ιούλιος 11, 2008 #38 Ιούλιος 11, 2008 Ωραιο αποτελεσμα.Μια παρατηρηση. Γιατι δε περιμενες να βγει καποιο φουλ κοβερ ΕΚ να βαλεις στις καρτες. Ειναι must στο CF/sli ειδικα και δε μπλεκεις με κολλες και ψηκτρακια. Μονο gpu τα καλυτερα απ οσο ξερω ειναι swiftec και dtek, τι μανια εχει πεσει τελευταια με τα κουλανς;
sebastian Ιούλιος 12, 2008 #39 Ιούλιος 12, 2008 Ωραιος ο jason , ναι βαλε παντου ψικτρακια, και εγω εχω βαλει και στα πηνια και στα mosfets. Jason για πες μου πετανε οι καρτες εεε?
Κοπρίτης Ιούλιος 12, 2008 #40 Ιούλιος 12, 2008 πολυ ωραιο το μαυρο εσωτερικο (κανει καλο φοντο στο w/c setup) καθαρο στησιμο... Πολυ ομορφη δουλιτσα Jason και να φανταστεις οτι δεν τα πολυπαω κιολας τα TT αλλαξε μονο asap τα sata με τπτ μαυρα και ισως να εφτιαχνες κι ενα καλυμματακι για το ψυγειο για πιο stealth look... Ωραιο αποτελεσμα.Μια παρατηρηση. Γιατι δε περιμενες να βγει καποιο φουλ κοβερ ΕΚ να βαλεις στις καρτες. Ειναι must στο CF/sli ειδικα και δε μπλεκεις με κολλες και ψηκτρακια. Μονο gpu τα καλυτερα απ οσο ξερω ειναι swiftec και dtek, τι μανια εχει πεσει τελευταια με τα κουλανς; το Full cover το παντρευεσαι μαζι με την καρτα κι αν μιλαμε για δυο τεμαχια, ειναι ακομα χειροτερα τα πραγματα ενα gpu απ'την αλλη παιζει σχεδον παντου (κι αν οχι, διορθωνεται με ελαχιστες πατεντουλες)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.