Jump to content

Thermaltake Armor

Jason

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εβαψα και εγω το κουτακι μου μεσα μαυρο ματ χρωμματάκι :tw:

019.jpg

039.jpg

Ειπα να βαλω και νερακι στο chipset και vga που δεν ειχα

:sorry: Ενα ευχαριστω στον μηχαλη και τον psilo απο το multirama extreme για την βοηθεια των block

035.jpg

037.jpg

Και τελος που στεγνωσε το κουτακι μετα απο 3 μερες που το παλεβα με ασταρι μπογια και βερνικι [βγηκε πολυ καλο :hmm:]

Εβαλα τα πραγματακια μου:drool:

1-1.jpg

6-1.jpg

7-2.jpg

11-2.jpg

5-1.jpg

8-1.jpg

10-1.jpg

9-1.jpg

Ανοιξα και ενα παραθυρακι στο διπλανο καπακι γιατι δεν μου αρεσε μαυρο τελειος και απο εκει μεσα φενετε το νερο του τανκ και το μισο τανκ

2-1.jpg

4-1.jpg

:fist: η vga μου δεν ειναι ιδια αλλαχτηκε με μια ΕVGA 9800GTX :happy2:

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

εγω το εβαλα προσθετο για να μην ειναι χαλια μια μοβ λαμπα ετσι λεει καλητερα :p

Πώς?

To πουλανε ακομα στο Multirama extreme ειναι πλαστικο ποθ μπενει γυρω γυρω απο το λαστιχο αλλα δεν μου πολυαρεσε εκει και το εβαλα στις λαμπες μου και ετσι λεει πιο πολυ :hmm:

jason, πολύ καλή δουλειά! :T: Mπράβο σου! Το βαψιματάκι με ποιό τρόπο αν επιτρέπεται?

με 1) ασταρι 2)σπρεy 3)και βερνικι :o

Ο crio μου έδωσε ιδεα και είπα και εγώ να κάνω το start button του pc μου με κλειδί για σκάλωμα πιο πολύ και άλλαξα και το restart button όπως όλα αυτά μαζί και τα led power και hdd led τα έβαλα στο πάνω μέρος του armor μου για να λέει πιο πολύ για δείτε και μερικές φωτός

062.jpg

063.jpg

064.jpg

066.jpg

065.jpg

069.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.