Jump to content

Thermaltake Armor

Jason

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Πολυυυυ καλο. Το ασπρομαυρο ειναι γενικα ολα τα λεφτα.

Αλλα αυτα τα μπλε led μου χαλανε ολη την μαγεια...Δεν τα μπορω με τιποτε!

Βγαλτα και βαλε μονο ασπρα led strips γυρω-γυρω απο το παραθυρο ν'απογειωθει:happy2:

Το ένα είναι smd led από την κάρτα ήχου μου και το άλλο ήταν ένα φουρφούρι από το chipset το οποιο και ξήλωσα γιατί δεν χρειαζόταν!

Το ένα είναι smd led από την κάρτα ήχου μου και το άλλο ήταν ένα φουρφούρι από το chipset το οποιο και ξήλωσα γιατί δεν χρειαζόταν!

Οk!

Παντως ενα led strip θα του πηγαινει μουρλια ;)

Έχω 4 UV λάμπες.. σκεφτόμουν για led strip απλά είναι ακριβά και δεν αξίζει.. δεν ξέρω.

Πάντως δεν σκέφτομαι αναβαθμίσεις στο συγκεκριμένο κουτί πια γιατί θα ξεκινήσω άλλο σε λίγο καιρό! :turn:

Έχω 4 UV λάμπες.. σκεφτόμουν για led strip απλά είναι ακριβά και δεν αξίζει.. δεν ξέρω.

Πάντως δεν σκέφτομαι αναβαθμίσεις στο συγκεκριμένο κουτί πια γιατί θα ξεκινήσω άλλο σε λίγο καιρό! :turn:

1 δολλαριο απο ebay με μεταφορικα το τεμαχιο.

:p

• 4 months later...

φιλε jason υπεροχη δουλεια. ζηλεψ και λεω να σε αντιγραψω και εγω! :p να σε ρωτησω ομως. τους ανεμηστηρες πωσ τους ανοιξες? προσπαθησα να τους ανοιξω κι εγω και απλα τους εσπασα! μπορεις λιγο να με βοηθησεις? (ευτυχως τους ειχα για πεταμα!

Οι ανεμιστήρες από πίσω έχουν ενα καπάκι και μια στρογγυλή

ασφάλεια την οποια άμα πάρεις 2 κατσαβιδάκια ψιλά μπορείς να

την σπρώξεις προς τα έξω,αν και σε κάποιους Coolermaster που

προσπάθησα, στο πίσω μέρος κάτω από το αυτοκόλλητο έχουν

καπάκι το οποιο δεν βγαίνει οποτε δεν μπορείς να τους βάψεις..

Η φτερωτή απλά έχει το σιδερένιο κέντρο και τον μαγνήτη.. τίποτα άλλο. και αυτά τα καλύπτεις με χαρτοταινία.

Το πηνίο είναι στο κάτω μέρος όπως και εκείνο το κλείνεις με χαρτοταινία.

Πάρε παράδειγμα.

[ame]http://i262.photobucket.com/albums/ii112/jassonakos/1-3.jpg[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.