Jump to content

The Official Euro 2008 Thread

LevelOne

Recommended Posts

Ορισμένοι "σχολιαστές" είναι ΓΤΠΚ. Έτσι είναι. Κερδίζουμε: θεοί, χάνουμε: παλτά.

Ένας από τους κυριότερους λόγους που βαρέθηκα να ασχολούμαι με τα αθλητικά εν Ελλάδι.

Νταξ, φάγαμε μία 2άρα σαν ευρωπαίοι. ΟΚ και η Ιταλία έφαγε μία 3άρα σαν παγκόσμιος, so?

Καλώς ή κακώς χρειάζεται να είναι πιο "χρυσή" η εντεκάδα και ίσως απλά φέτος να μην είναι.

Μπορείτε να πέσετε ελεύθερα πάνω μου σαν τα κοράκια να με φάτε τώρα.

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply

@Dr. Paneas: Μ'αρέσει που πέρα από άριστος γνώστης της μουσικής είσαι και άριστος γνώστης προπονητικής, και τακτικής ποδοσφαίρου :p

@jimakos21: Τα ίδια λέγατε και μετά τον αποκλεισμό από το World Cup, τα ίδια και όταν βρίζατε όλην την ομάδα μετά από την 4άρα από την Τουρκία στο Καραϊσκάκη, αλλά οι τύποι αυτοί που έχουν χάσει το άστρο τους σε περάσανε από τα προκριματικά για το Euro με ρεκόρ συγκομιδής βαθμών ;)

@cptkoulis: Συμφωνώ ;)

Συμφωνώ και με τον jpavly.

Εν τέλει, μπάλα είναι και γυρίζει. Δε μπορεί να σου κάθεται πάντα :)

Εντάξει ρε παιδιά... πως κάνετε έτσι μερικοί...? :p

αυτά μπορέσανε να κάνουνε και αυτά έκαναν... και γω απογοητεύτικα αλλά έτσι είναι τα πράγματα και έτσι έγιναν...

Λάθος το ότι παίζαμε πασούλες σαν τις κυρίες στην άμυνα, χίλιες φορές να βγαίναμε μπροστά με τσαμπουκά και να τρώγαμε 10... παρά αυτό... αλλά αυτό πέρασε...

Αυτοί οι άνθρωποι μας έκαναν να γεμίζουμε τους δρόμους πριν από 4 χρόνια και να ειμαστε αγκαλιά ο ένας με τον άλλο στην Ομόνοια, είναι απαράδεκτο να τους πάρουμε από τα μούτρα... έχουν περάσει στο πάνθεον και παρόλ'αυτά το παλεύουν ακόμα... κανείς νομίζω δεν μπορεί να νιώσει τον πόνο που νιώθουν τώρα αυτοί, αλλά ακολούθησαν πιστά τον αρχηγό τους και μπράβο τους...

Ο Όττο από την άλλη...? στην ηλικία του άλλοι θα την είχαν κάνει με το παραδάκι και στα @@ τους και η Ελλάδα και οι ελληνάρες, αλλά αυτός έκατσε επειδή εμείς τον θέλαμε και επειδή γουστάρει... τώρα που χάσαμε έναν αγώνα άκουσα ένα σωρό κόσμο να τον βρίζει... τι να πω...

Νομίζω ότι τα παιδιά που παίζουν έχουν ψυχή και το έχουν αποδείξει και ελπίζω να μην καταφέρουμε να τους την βγάλουμε, από τον πρώτο αγώνα...

Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα δεν έχει σημασία... σχεδόν όλοι στο Ευρώπη περιμένουν πως και πως να μας φάνε ζωντανούς, άμα θέλουμε και να τους φάμε και εμείς τους παίχτες τότε καλύτερα να σηκωθούν να φύγουν, γιατί δεν θα αγωνίζονται για τίποτα...

πάμε για άλλα τώρα... έχουμε άλλα μεγαλύτερα προβλήματα... imho...

1) αν πρεσαραμε στην αμυνα οπως λες θα ειχαμε χασει 5-0.Θα ειχαν τετοια κυκλοφορια που λαρσον-ιμπρα μπροστα θα κανανε 1-2 και αντε να τους πιανανε κυργιακος-δελλας-αντζας μετα. Ετσι ακριβως φαγαμε το γκολ.

2) ο χαριστεας στο κεντρο να παιρνει κεφαλιες τι νοημα εχει;Ο σαλπι στα πλαγια δεν θα εκανε τιποτα, δεν εχει τριπλα, ουτε τοσο φοβερη σεντρα.

Εγω προσωπικα δε καταλαβαινω γιατι να μην εχουμε γρηγορα τριπλετα μπροστα, μιας και ταλεντο εχουν τα παιδια και πνευμονια αλλα υγεια:)

Κανεις λαθος.

1)Δηλαδή όταν τους αφήνεις ελευθερος να τρέξουν, να δουν, και να ενεργησουν είναι καλύτερο από το να τρέξεις πίσω τους και να τους ζόρίσεις ;; Αν προσεξεις, όσες ευκαιριες καναμε (μαζι με το αυτογκολ παρα λιγο να μπει) ήταν επειδη πρεσάραμε.

Σου περιγράφω πιο πανω οτι το πρωτο γκολ το φαγαμε γιατι ακριβως, δεν πρεσαρε κανεις. Ολοι μαρκαρουν με τα ματια και απο αποσταση. Αυτο ειναι λαθος γενικοτερα στο ποδοσφαιρο. Οσο πιο πολύ πιέζεις τον αντίπαλο, τόσο λιγότερο χρόνο έχει στην διάθεση του και τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να κάνει λάθος.

2) Οταν λεω στο κεντρο, εννοω στο κεντρο τις επιθεσης. Ο Σαλπι έχει ταχύτητα να φευγει απο τα πλάγια, θα βγάζει σέντρες και θα τις καρφωνει μεσα ο Χαριστεας (κατι που δεν μπορει να κανει ο Γκεκας λόγο σωματότυπου και ύψους). Καλα τωρα μην μου μιλας για σεντρες γιατι δεν υπάρχει ελληνας επαγγελματιας που να ξερει να βγαζει σέντρα. Ειδαμε και τον Γιουρκα ποα 3/5 είναι αουτ, 1/5 εξω απο το γηπεδο, και η αλλη ειναι συρτή γιατι κάθως κλώτσισε πήρε και χόρτο παραμάζομα.

jpavly, δεν ειμαι κανενα κορακι για να σε φαω. Απλα σου λεω, ότι ο ποδοσφαιρο που είδα σήμερα : Λιμπερο-πάσα-Λίμπερο-Τερματοφυλακας-Λίμπερ-Πάσα-Λϊμπερο-Μπούμ μέσα και οπου παει, δεν έπαιζαν ομάδες όυτε το 1950. Τουλαχιστον ας παιξουνε λιγο δυνατά, με τσαμπουκά και νεύρο, πάθος και ορμή. Να γουσταρουμε κ εμεις λιγακι :p

Ελπιζω να κανουμε καμια ισοπαλια...

Ο Κατσουρανης μόνο για δηλώσεις είναι. Στο γήπεδο, δεν μας είπε τίποτα

Jaco, δεν τρωμε κανεναν, κουβεντα κανουμε και σχολιαζουμε ελευθερα. Οπως βλέπεις οι παίχτες αυτοι, πήραν τρελά χρήματα τότε, και γέμισαν οι τσέπες τους και τα μυαλά τους αέρα.

Από τον καναπέ, κι εγώ κάνω χατ τρικ. Στο χορτάρι δεν πατάμε όμως ;) (Το μόνο που καταφέρνω καλά και στο χορτάρι, είναι να κλαδεύω τα ποδαράκια του αντιπάλου - δόγμα ή ο παίκτης ή η μπάλα :p)

Παιδια εν τελη η γνωμη μου ειναι η εξης:Ενα παιχνιδι ειναι!Ενταξ το 2004 γυρνουσε καλα για εμας η μπαλα τωρα οχι.Οκ τελειωσε το θεμα κανουμε οτι μπορουμε και φευγουμε με το κεφαλι ψηλα.Αν και δεν θα φυγουμε με το κεφαλι ψηλα αν συνεχισουεμ να παιζουμε οπως παιξαμε σημερα.Δεν με νοιαζει ας φαμε 5 γκολακια αλλα τουλαχιστον να παιξουμε ωραιο επιθετικο ποδοσφαιρο.Επισης λυπαμαι για τα ατομα που πηγαν να δουνε την Ελλαδα και πιστευω πως απογοητευτηκαν.Αυτα για μενα απο σημερα good night and good luck

Να μην λυπάσαι. Αυτοί βρίσκονται σε μία πολη βυθισμένη στο πράσινο και περνανε καλά. ΤΙ γαμάτη πόλη ρε παιδιά! Ζήλεψα!:hm:

Κατι αλλο τι βλακεια εναρξη ηταν αυτη με τις κοπελες εκει που χορευαν(δεν ξερω και εγω τι εκαναν):hehe:

@jimakos: μετά χριστόν προφήτες όλοι γίνονται. Μάθε να εκτιμάς τουλάχιστον αυτά που σου έχουν προσφερθεί. Οσο για ρεχαγκελ+τοπαλίδη, πήραν την εθνική από 61η στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ (μαζί με ουγκάντα και τιμπουκτού) και την πήγαν 8η, μπροστά από αγγλία, η οποία θύμησε μου αλήθεια πότε ΄παίζει? Εχω το κι΄νητό του Γιακουμάτου αν σε ενδιαφέρει να μιλήσετε για μπάλα (θυμίζω μετά το 1-4 με τουρκία...)

Ε λογικό είναι βρε παιδιά έιπαμε να τα χώνουμε μετά από ήττες. Μπάλα τι να κάνουμε. Ε και ας μην περάσουμε όυτε και με καλή εμφάνιση. Θα τα βάψουμε μαύρα. ΣΙγά τωρα.

Με ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ σε SL η εθνική έχει περάσει σε 2η μοίρα....:happy2::happy2:

Χαχαχα ... τι θεικη pic ειναι αυτη ρε George ... :hehe::hehe:

Κατι ξερω μαλλον που δεν ασχολουμαι καθολου με τα αθλητικα δρωμενα ...

Κανεις λαθος.

1)Δηλαδή όταν τους αφήνεις ελευθερος να τρέξουν, να δουν, και να ενεργησουν είναι καλύτερο από το να τρέξεις πίσω τους και να τους ζόρίσεις ;; Αν προσεξεις, όσες ευκαιριες καναμε (μαζι με το αυτογκολ παρα λιγο να μπει) ήταν επειδη πρεσάραμε.

Σου περιγράφω πιο πανω οτι το πρωτο γκολ το φαγαμε γιατι ακριβως, δεν πρεσαρε κανεις. Ολοι μαρκαρουν με τα ματια και απο αποσταση. Αυτο ειναι λαθος γενικοτερα στο ποδοσφαιρο. Οσο πιο πολύ πιέζεις τον αντίπαλο, τόσο λιγότερο χρόνο έχει στην διάθεση του και τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχει να κάνει λάθος.

2) Οταν λεω στο κεντρο, εννοω στο κεντρο τις επιθεσης. Ο Σαλπι έχει ταχύτητα να φευγει απο τα πλάγια, θα βγάζει σέντρες και θα τις καρφωνει μεσα ο Χαριστεας (κατι που δεν μπορει να κανει ο Γκεκας λόγο σωματότυπου και ύψους). Καλα τωρα μην μου μιλας για σεντρες γιατι δεν υπάρχει ελληνας επαγγελματιας που να ξερει να βγαζει σέντρα. Ειδαμε και τον Γιουρκα ποα 3/5 είναι αουτ, 1/5 εξω απο το γηπεδο, και η αλλη ειναι συρτή γιατι κάθως κλώτσισε πήρε και χόρτο παραμάζομα.

Αν ξαναδείς το γκολ που φάγαμε είναι ακριβώς επειδή πάει να πρεσαρει τον ιμπρα ενας και απολυτως φυσιολογικα τον χανει μετα το1-2 με το λαρσον.Στο λαρσον είναι ήδη 2 πανω του κ ακριβώς επειδή είναι παιχταράς σπάει την μπάλα.

Άλλο να πρεσαρεις στην άμυνα του άλλου, και άλλο να πρεσάρει η άμυνά σου.Συμφωνώ ότι πρέπει να πρεσάρεις στην άμυνα του άλλου, αλλά θα το δεις, αν η άμυνα μας πάει να πρεσάρει με την Ισπανία ή με τη ρωσία, θα γράψει το κοντερ.

Όσο για το κεντρο της επίθεσης, ο κεντρικός επιθετικός σε μας, παίζει μόνος.4-5-1 παίζουμε.Ο σαλπι ταχύτητα έχει αλλά δεν έχει τρίπλα ούτε σέντρα.. Εδώ πλασέ δεν έχει, αλλιώς θα ήταν best striker απλά ;/ Κατ εμέ καλύτερα σαμαρας αμανατιδης στα πλαγια που έχουν ποιότητα και στο κέντρο όποιος και να ναι διαφορά δε θα κάνει, απλά καλύτερα να είναι γρήγορος για καμια κάθετη, δλδ γκεκας-σαλπι.Η εμμονή στο Χαριστέα για μένα είναι λάθος αλλά υγεία, μπάλα είναι :)

Η δικια μου γνωμη ειναι:

Αποσυρση οι Χαριστεας, Μπασινας, Δελλας, Καραγκουνης, Νικοπολιδης. Αφου δεν μπορουν να παρουν τα ποδια τους, τι τους βαζει μεσα; Ο Ζαγορακης και ο Ντεμης να εμπαιναν, περισσοτερο θα ετρεχαν.

Αυτον τον Ακη Στολτιδη, γιατι δεν τον παιρνει επιτελους ο Ρεχαγκελ στην εθνικη; Ο ανθρωπος ειναι σκυλι και τρεχει. Κατι τετοιο χρειαζεται και η εθνικη στο κεντρο.

Τον Τοροσιδη, καλα κανει και τον βαζει. Νεος ειναι, θα βελτιωθει. Οπως και οι Σαμαρας και Αμανατιδης.

Στο ημιχρονο επρεπε να βγαλει τον Χαριστεα, οχι τον Γκεκα.

Ντρεπομαι, οχι για το σκορ ή για το οτι χασαμε, αλλα για τις πασουλες στην αμυνα.Το ξερουμε οτι κατεβαινετε για το 0-0, αλλα οχι κι ετσι. Καλα να παθουμε, που αρπαξαμε την γκολαρα.

Ο Καραγκούνης φίλτατε όπως αποδείχθηκε, ειναι μακράν ο πιο φιλότιμος παίχτης της Εθνικής. Ειναι σκουντούφλης, είναι πολλά, αλλα ειναι ΨΥΧΑΡΑ. Και μαγκιά του που κουράστηκε, γιατι παρ' ολη την ηλικία του έτρεξε οσο κανενας άλλος...

Τωρα τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ. Καινούριο αίμα υπάρχει. Και τίποτα δεν μπορεί να τα βάλει με την τ@βλα που έχουν οι πιτσιρικάδες. Απο πάνω τους θα περνάγανε. Μονο και μονο απο ψυχολογία. Δεν κατάλαβα δηλαδή; Ο Νίνης πέφτει λίγος; Ο Σπυρόπουλος; Ο Στολτίδης κλήθηκε στην Εθνική αλλα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ να παίξει... Επίσης, ο Σαλπι θα ηταν ιδανικός γι αυτο το παιχνίδι. Ξυλοκόπους εσείς; Dragster εμεις.

Βαλτε το καλα στο μυαλό σας και διώξτε αυτη την χαζή νοοτροπία Αμερικανού που μας διακρίνει "πονάει κεφάλι, κοβει κεφάλι". Και εγω ντράπηκα για τις πασούλες στην αμυνα. Αλλα δεν μούτζωσα κανέναν απο τους διεθνείς γιατι οι ιδιοι με κανανε να δακρύσω το 2004... Είναι αφέλεια και μικρομυαλοσύνη... Και είμαστε καλύτεροι απο αυτο... Ηταν απλα ενα κακό παιχνίδι. Εχει ακόμα μέλλον η διοργάνωση, και καλύτερα που χτύπησε το καμπανάκι τωρα παρά να βρεθείς ξαφνικά να χάνεις στο ημιχρονο 0-8 απο τον "El Chiki Chiki"

Τι γρήγορα που ξεχνάει ο αχάριστος Έλληνας οπαδός ότι αυτοί είναι οι ίδιοι παίκτες που πριν από 4 χρόνια μας χάρισαν στιγμές που κανένας Ολυμπιακός και κανένας Παναθηναϊκός δεν μας έχουν χαρίσει εδώ και έναν αιώνα.

Ναι, παίξαμε χάλια και ναι δεν μπορούσαμε να κάνουμε μια σωστή πάσα. Αυτό δεν αλλάζει όμως ότι τα παιδιά ξέρουνε μπάλα. Απλά χτες δεν τραβήξανε.

Με κωλοφαρδία παίρνεις ένα ματς, άντε το πολύ δύο, όχι ολόκληρο ευρωπαϊκό.

Το 2004 όταν ο Δέλλας κάρφωσε την κεφαλιά στον Τσέχο, 2 λεπτά πριν την λήξη και (εγώ όπως και μερικά μύρια Έλληνες ακόμα) έχασα την φωνή μου και δε μπορούσα να μιλήσω για μια βδομάδα, ήταν παικταράς και τσολιάς, αλλά τώρα είναι άμπαλος, ε;

Τέτοιοι άνθρωποι που είμαστε, τέτοια μας αξίζουνε...

Ο Στολτίδης κλήθηκε αλλά ζήτησε να τον αποεπιλέξει (καθώς αν πει ότι "δεν έρχομαι", έχει ποινή από την Ομοσπονδία). Για τα μάτια του κόσμου είπε ότι πλέον δεν μπορεί να δώσει αυτά που μπορούσε παλιότερα και θα ήθελε ο ίδιος. Πραγματικοί λόγοι; Έχει χαλαστεί με το Ρεχάγκελ, γιατί τόσα χρόνια που ήταν το κέντρο του Ολυμπιακού, ο Ρεχάγκελ δεν τον κάλεσε

@LevelOne: Τι να πεις.. Εδώ τους βρίζανε μετά την τεσσάρα από την Τουρκία, και μόλις νικήσανε την Τουρκία εκεί, πανηγυρίζανε και τους αποθέωναν. Τι να λέμε τώρα; Προσωπικά ούτε με την Τουρκία εδώ τους έβρισα, αντίθετα τους χειροκρότησα, όπως χειροκρότησα και τους Τούρκους, αλλά ακόμη και τώρα να τα πάνε χάλια, εγώ στα προκριματικά για το World Cup θα είμαι εκεί (αρκεί να μην μας ξαναστείλουν επαρχία :p)

καλα ο χαριστεας και ο καραγκουνης δεν εβγαζαν τον αγωνα ουτε με ποδηλατο και αυτος ο τυφλος ο προπονητης ειχε στον παγκο αμανατιδη και γιαννακοπουλο, ειναι να μη τρελενεσαι :slap:

Κώστα, δεν είχες απλώς τύχη το 2004. Είχες 2 πράγματα που έλειπαν απ'όλους σχεδόν τους αντιπάλους σου: Πάθος για ποδόσφαιρο και διάκριση (θυμάσαι πως πήγαιναν; Σαν να τους είχε κλοκάρει ο hipro :p), και, κυρίως, ομάδα. Οι περισσότερες ομάδες, πλην της Τσεχίας, στηρίζονταν στις μονάδες που μπορούσαν να σου κάνουν τη διαφορά. Αν βραχυκύκλωνες τους 2-3 παίκτες που κάνανε το παιχνίδι, είχες την ισοπαλία, και με μια αντεπίθεση έβαζες και γκολ :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.