Jump to content

The Official Euro 2008 Thread

LevelOne

Recommended Posts

• Replies 345
  • Created
  • Last Reply
Η ομαδα χρειάζεται Refresh.:rip:

Αυτο που δεν καταλαβα ποτε μου, ειναι γιατι οι παιχτες που διαλεγονται για να παιξουν στην Εθνικη είναι παντα απο τις μεγαλες ομάδες (ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ). Το δυναμικό και οι επιτυχία αυτων των ομάδων βασίζεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό στις ξένες μεταγραφές και όχι στους έλληνες γηγενείς. Θα πρέπει να γίνει καλύτερη μελέτη για τους παίχτες που καλεί η Εθνική μας, παρά να παίρνει τους γνωστούς κάθε φορά (δε λεω, ας κρατήσει έναν κορμό). Για παράδειγμα, δεν μπορώ να καταλαβω γιατι δεν πηρε τον Παπασταθόπουλο της Αεκ, και προτιμησε τον Δέλλα ... Γιατί πήρε τον Σαμαρά που το παλικάρι είναι άψητο και δεν έχει εμπειρία για τέτοια μεγάλα τουρνουά... Γιατί πήρε τον Νικοπολίδη όταν υπάρχουν άλλοι τόσοι καλύτεροι του πλεον... Γιατί δεν έβαλε πιτσιρικάδες μέσα, αφού οι "μεγάλοι" έκαναν το χρέος τους το 2004 ... Καιρος για αλλαγή λοιπόν:T:

μαλλον κολλησε το F5

που ειναι ο νινης?οεο?:...:

Καλυτερο επιθετικο απο τον Σαμαρα θες ;

Λυμπεροπουλος, Σαλπιγγιδης, Γκέκας, Χαριστέας, Αμανατίδης κ.α.

Αν ηθελε να βαλει πιτσιρικα, ας εβαζε τον Κλαους του ΠΑΟΚ που ειναι παιχτάρα το παλικαρι.

btw Αν δεις ο Νικοπολιδης, στην φαση που λες, αν δεν εδιωχνε την μπαλα και την άφηνε, η μπαλα πηγαινε πλαγιο άουτ (δεν ξερω αν μιλαμε γιατην ιδια φαση, δεν ειδα το BBC).

Anyway, πολυ βλάκες οι Τσέχοι...

Ρε σεις!! Κοροιδευατε το γεωργιου το 2004 ε??? 4 χρονια μπροστα ειναι ο ανθρωπος!!

Έλεος που δεν τους βρίζω και εγώ...? ε... δεν πειράζει μπορεί να μην είμαι τόσο έλληνας ή παιχταράς και προπονηταράς τελικά όπως άλλοι... :T:

καμμια σχεση// κ γω μαζι ς ειμαι/ δε πειραζει// δεν εγινε κ τιποτα π θα μας αλλαξει τη ζωη//

το ελεος πηγαινε για το ολο σκηνικο με τις γουρουνες..// μ φαινεται πολυ γελοιο να μπεις στην διαδικασια, να παρεις γουρουνες για να τις πεταξεις αν κερδισει η εθνικη// [εστω οτι το καταλαβαινω// αν το περναμε στο τελικο τι θα εκανες>>>??? δυναμιτη???]

Ρε σεις!! Κοροιδευατε το γεωργιου το 2004 ε??? 4 χρονια μπροστα ειναι ο ανθρωπος!!

καμμια σχεση// κ γω μαζι ς ειμαι/ δε πειραζει// δεν εγινε κ τιποτα π θα μας αλλαξει τη ζωη//

το ελεος πηγαινε για το ολο σκηνικο με τις γουρουνες..// μ φαινεται πολυ γελοιο να μπεις στην διαδικασια, να παρεις γουρουνες για να τις πεταξεις αν κερδισει η εθνικη// [εστω οτι το καταλαβαινω// αν το περναμε στο τελικο τι θα εκανες>>>??? δυναμιτη???]

Εγω πάντως μεχρι που έβγαζα τον Τσακ Νόρρις απο το κλουβι...

Καλυτερο επιθετικο απο τον Σαμαρα θες ;

Λυμπεροπουλος, Σαλπιγγιδης, Γκέκας, Χαριστέας, Αμανατίδης κ.α.

:coax: θα σου πέσει ο πυρετός κάποια στιγμή, μην ανησυχείς :p

Μόνο ο Λυμπερόπουλος είναι ίδιου στυλ, ώστε να μπορείς να κάνεις σύγκριση.

Αν ηθελε να βαλει πιτσιρικα, ας εβαζε τον Κλαους του ΠΑΟΚ που ειναι παιχτάρα το παλικαρι.

Κλάους-χου; :blink:

btw Αν δεις ο Νικοπολιδης, στην φαση που λες, αν δεν εδιωχνε την μπαλα και την άφηνε, η μπαλα πηγαινε πλαγιο άουτ

αν δεν έδιωχνε την μπάλα θα έγραφε, και θα ήταν και goal highlight

(δεν ξερω αν μιλαμε γιατην ιδια φαση, δεν ειδα το BBC).

σε αντιδιαστολή με το από πάνω quote

Anyway, πολυ βλάκες οι Τσέχοι...

Ο Τσεχ να τα παρατήσει κι αυτός, ή δεν πειράζει γι'αυτόν-δεν παίζει στον μισητό Ολυμπιακό? :hehe:

ε καλα είχε μερικές ατάκες καλές, αν δεν είχε και βρισιες θα ηταν καλυτερο

μ φαινεται πολυ γελοιο να μπεις στην διαδικασια, να παρεις γουρουνες για να τις πεταξεις αν κερδισει η εθνικη// [εστω οτι το καταλαβαινω// αν το περναμε στο τελικο τι θα εκανες>>>??? δυναμιτη???]

Είμασταν σε ένα σπίτι και βλέπαμε τον αγώνα με την Ρωσσία, όπως και τον προηγούμενο... στον προηγούμενο αγώνα λοιπόν τα είχαμε πάρει τόσο πολύ στο κρανίο μαζί με 1-2 άλλους, όχι που χάσαμε αλλά με το χώσιμο που έριξε η παρέα στην ομάδα, οπότε πάνω στα μπινελίκια που χώνανε αυτοί στην ομάδα και εγώ σε αυτούς βάλαμε ένα στοίχημα και ενώ αυτοί λέγανε ότι θα φάμε 10 στον επόμενο αγώνα, είπα ότι θα τον κερδίσουμε και μάλιστα στο πρώτο γκολ θα του σκάσω και μια γουρούνα στο σαλόνι και θα του κάνω το μπαλκόνι φεστιβάλ... φυσικά και το εννούσα... έτσι στον αγώνα με την Ρωσσία... μου έμειναν οι γουρούνες για το Πάσχα... φυσικά δεν άντεξα και του έσκασα μερικές στο μπαλκόνι με τις μλκς που έλεγαν...

Πώς και ο Γεωργίου δεν γίνεται προπονητής αφού ξέρει τόσα πολλά...? ή τουλάχιστον τεχνικός σύμβουλος... είναι πολύ εύκολο να κρίνει και ακόμα ευκολότερο να το κάνει εκ του ασφαλούς...

Επίσης η κριτική καλή και κακή είναι θεμιτή όταν γίνεται με σκοπό την καλύτερη λειτουργία της ομάδας, όταν όμως γίνεται χαιρέκακα αυτό είναι....... ελληνικό...?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.